Batdal 2 ay yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Batdal 2 ay yok
Galatasaray Futbol Takımı Sağlık Koordinatörü Burak Kunduracıoğlu, Mehmet Batdal'ın tedavisinin ise 6-8 hafta süreceğini söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı Sağlık Koordinatörü Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Kewell'in milli maç arasından sonra takıma katılacağını, Mehmet Batdal'ın tedavisinin ise 6-8 hafta süreceğini söyledi.
Sarı-kırmızılı takımdaki sakat futbolcuların durumuyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan Kunduracıoğlu, kasığındaki zorlanma nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Karpaty maçının kadrosuna alınmayan Harry Kewell'ın tedavisinin sürdüğünü belirterek, ''Kewell'ın kasığında bir zorlanma oldu. Bu tip zorlanmalarda tekrar kuvvetlendirmeden aynı şekilde sahaya döndürürsek tekrar aynı yer zorlanacaktır. Şu an hem tedavisini yapıp hem kuvvetlendirme aşamasındayız. Çok kötü bir sakatlanma değil. Ancak tedavi edilmeyen yaralanmalarda erken sahaya çıkıldığı zaman daha uzun süreli bir sakatlığa neden olabilir. Tahminim milli takım arasından sonra bizimle olacaktır'' diye konuştu.
Burak Kunduracıoğlu, Karpaty ile yapılan ilk maçta sakatlanan Mehmet Batdal'ın tedavisinin uzun süreceğini vurgulayarak, ''Mehmet Batdal'ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. Şanssız ve uzun süren bir sakatlık. Tedavisi 6 ile 8 hafta arasında sürecek. Tedavisine başlayalı bir hafta oldu. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6 ile 8 haftayı bulacaktır'' dedi.
Sarı-kırmızılı futbolculardan Elano Blumer'in uzun bir sakatlık dönemi geçirdiğini anlatan Burak Kunduracıoğlu, ''Elano, Dünya Kupası'nda sakatlandı. Kıkırdağında bir problem olmuştu. 8 haftaya yakın bir süre hiç antrenman yapmadı. Tedavisinin ardından 12-13 günlük bir kondisyon yüklemesi yapıldı. Tedaviler sırasında da kondisyon yüklenmesi yapılıyordu ama 8 hafta ara verdikten sonra maçta ona 20 dakika yüklenmek bile zor geldi. Onun için geçen maç dinlendirildi. Çünkü onun da ufak tefek problemleri olmaya başlayacaktı. Bu olmasın diye dinlendirildi. Şimdi yeniden takımla birlikte antrenmanlara katıldı'' diye konuştu.

Atakan

Atakan

Üye
Yine yedek forvetimiz kalmadı. Hayırlı olsun ..

Aksi

Aksi

Üye
sakatlıklara hıc sasırmıyorum nedense

haltie

haltie

Üye
Al birde burdan yak

^^Positive^^

Üye
Oyuncularımız hiçbir zaman tam olmadı ki oyuncu alıyoruz anca %20 sini kullanabiliyoruz...

asdefg1

Üye
Rijkaard Adnan Sezgin Hakan Balta Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın..

Love Prince

Love Prince

Üye
takımı ne zaman tam kadro sahada göreceğiz ki:hmmm

levasinay

levasinay

Üye
:off:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galatasaray sakatsaraya döndü iyimi ahh ahh keitayı satanlar düşünsün

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gecen sene vardi ne oldu...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Gecen sene vardi ne oldu...
BİR FENERLİDENDE ANCA BÖYLE CVP GELİR geçen sene sezon başında 3 1 mi ne kasımpaşayı yenmiştik asistleri nondaya kim yaptı tek bu aklıma geldi ve daha da var uefa kupasındaki gollerimizi kim attı KEİTA bilip bilmeden konuşma arkadaşım :angry:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bak arkadasim keita olsada bisey farketmezdi takimda biseyler yolunda gitmiyor ama futbolcularin ama td sucu bi dengesizlik var bi yerde kendi sahsi gorusum messide gelse farketmez cunku bi kisiyle olacak isler deil futbol takim isi o senin kendi gorusun saygi duyuyorum gorusune ama sadece keita olsada bisey farketmiyecegi soylemek istedim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bak arkadasim keita olsada bisey farketmezdi takimda biseyler yolunda gitmiyor ama futbolcularin ama td sucu bi dengesizlik var bi yerde kendi sahsi gorusum messide gelse farketmez cunku bi kisiyle olacak isler deil futbol takim isi o senin kendi gorusun saygi duyuyorum gorusune ama sadece keita olsada bisey farketmiyecegi soylemek istedim
teknik direktörde falan sorun veya dengesizlik yok en büyük sorun yönetim yönetim yönetim
sen bak arkadaşım nonda gitti bak forvetsiz kaldık uefadan elendik 2 tane oyuncu aldılar fos çıktı NONDAYI ÇOK ARADIK keita gitti onun yerine 2 tane daha alındı onlarda fos çıkıcak keitayıda arayacaz benim anlamadıgım şu iyi oynayan adamları neden sattılar neden 4 tane oyuncu aldılar onlar keita ile nondaya bedelmi değil aslada olamadılar bence rijkaard suçlu değil yönetim suçludur adam barcelonanın başında şampıyonlar ligi şampıyonu oldu da burda neden başalırı olamadı demekki yönetimde bozukluk var iyi oyuncuları satarsan olacagı buydu işte ben korkmaya başladım istenilen transferler yapılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt