18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
o zaman yeni ekliyeceğiniz kişileri sim karta eklerseniz yine aradıkları zaman görünmeyecektir. tel hafızasına kaydederseniz bu sefer tel format attığınızda silinicektir.format atmadan önce tel hafızasındaki kişileri sim hafızasına taşımak gerekecektir.oysaki başka teleefonlarda bu sorun yok.5800 da bu sorurunu sevmiyorum...yoksa güzel telefon...

Dostum her gün kaç yeni numara ekliyorsun ki rehbere? sim'i silmen gerekmiyor,yeni numara kaydettiğinde tel hafızasına kaydediceksin zaten tel rehberi öncelikli olacağı için,ordan da sim'e kopyalamak çok basit iş bence :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
henes_42

henes_42

Üye
bu modu 2 gün önce denemiştim.telefon açıkken eyvallah ama tel kapalıyken bu seferde sadece kırmızı tuş ışığı yanıyor.oyüzden esgeçmek zorunda kaldım :S
can kardeş yinemi tutmadı, ya bu ışıklar böyle sorunmu olacak :d:, nasılsa öyle kalsın o zaman değilmi yani. selamlar sunuyorum kardeşime

arfter

arfter

Üye

Dostum her gün kaç yeni numara ekliyorsun ki rehbere? sim'i silmen gerekmiyor,yeni numara kaydettiğinde tel hafızasına kaydediceksin zaten tel rehberi öncelikli olacağı için,ordan da sim'e kopyalamak çok basit iş bence :oke:

hafıza kartına da yedeklenebilir, şahsen ben öyle kullanıyorum. Yeniden rehbere eklemek 1 dakika bile sürmüyor.

Bosnalı86

Üye
Yani dediğim gibi minik çözümlerle bu tür sorunları görmezden gelmek zor bişi değil,ama biz toplum olarak her zaman armut piş ağzıma düş hesabı:ehe

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
can kardeş yinemi tutmadı, ya bu ışıklar böyle sorunmu olacak :d:, nasılsa öyle kalsın o zaman değilmi yani. selamlar sunuyorum kardeşime
işin esası 10282bc4 deki rul dosyalarında.klavye ileilgilisorununda burada olduğunu düşünüyorum.
orijinal konu burda

Bosnalı86

Üye

Bu nedir ya,deneyelim dedik bu yöntemi şimdi de kırmızı ışık we xpress tuşu sönmeyi bilmez oldu :ehe

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
alper abininde dediği gibi bırak dağınık kalsın :D

Bosnalı86

Üye
Nası geri döncem? Attığım dosyayı silsem düzelecek mi :D

henes_42

henes_42

Üye
oofff ooffff maskara etti bizi bu c6:box

Bosnalı86

Üye
sorma ya şimdi de yeşillendik :D yeşil tuş zaten sönmüyodu,yine başladık :D
Ama kararlıyım,söndürecem :box

arfter

arfter

Üye
Beni de yeşil tuşun yanmasi değil de telefon açılırken yanmamasi rahatsız ediyor.

Bosnalı86

Üye
Şimdi şöyle bi durum war,tel şardayken sadece yeşil yanıyor,tuşlar açıkken sadece menü yanıyor,tuşlar kapandıktan bi süre sonra kırmızı dewreye giriyor,disco discoo :aha::aha::aha:

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede ğata yapıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede hata yapıyorum

wakingdead

Üye
Saatlerdir uğraşıyorum menüyü 3x4 yapamayı beceremedim. Sana zahmet bi el atıversen yada birde bu modun 3x4'ü yapıp siteye koysan çokmu şey istemiş olurum

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
galeride resimleri çok ama çooookk geç açıyo bununla ilgili bi çözüm sunarsın umarım

eros1905

Üye
Selam, ilk önce paylaşımınız için Teşekkürler.

Herkezin Başına gelmeyen bir problem sanırım beninkisi problem şu "Jaf"programında bütün ayarlar tamamken "Flash" a bastıgımda Telefonu arıyor diyip " Error reading phone init data... uyarısı alıyorum.

Telefonum 5800

Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Yardımcı olursanız sevinirim.

blue2112

blue2112

Üye
şu ön izlemedeki arkaplan resmini mümkünse alabilirmiyim :D:D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede ğata yapıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede hata yapıyorum

galeride resimleri çok ama çooookk geç açıyo bununla ilgili bi çözüm sunarsın umarım
dostum hafıza kartındaki images klasöründeki resimleri tek klasörde toplamayı dene..
galerisi 5800 ün orijinalindn bile daha hızlı açılıyor.
yanlışın var
Selam, ilk önce paylaşımınız için Teşekkürler.

Herkezin Başına gelmeyen bir problem sanırım beninkisi problem şu "Jaf"programında bütün ayarlar tamamken "Flash" a bastıgımda Telefonu arıyor diyip " Error reading phone init data... uyarısı alıyorum.

Telefonum 5800

Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Yardımcı olursanız sevinirim.
Jafta error alan arkadaşlar lütfen Nokia pc suite kurduktan sonra işlemlerinizi yeniden deneyin.
İşlemler esnasında Pc suiteinde kapalı olmasına dikkat edin!

şu ön izlemedeki arkaplan resmini mümkünse alabilirmiyim :D:D

Üst Alt