0.facebook.com servis kullanılamıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

serkan_c

serkan_c

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com servis kullanılamıyor!
arkadaşlar vodafone facebooku ücretsiz yaptı, telefonun web tarayıcısından 0.facebook.com a girmeye çalışıyorum ancak herdefasında servis kullanılamıyor diyor... ilk günler giriyordum sorun olmuyordu ancak neredeyse 1 haftadır bu şekilde... telefonum nokia 6303c... genel bir sorun mu bu acaba

• Beğen
Tepkiler: hakansavas

sarıoklar

Üye
sorun yok.

muhasara

Üye
arama süresi dolunca olmuyor

birde webden girilmiyor waptan deneyin oluyor

onurca06

onurca06

Üye
0.facebook.com baştaki sıfır mı O harfi mi ?

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor kaç defa denedim boşa TL gidiyor ! YARDIMMMM

serkan_c

serkan_c

Üye
    Konu Sahibi
baştaki o harfi değil dostum sayı olan sıfır, yada zero.facebook.com danda girebiliyorsun... sorunu wap ayarlarını yaparak çözdüm belki sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye söylüyorum... işin garip tarafı en başta 1 hafta girdim sonra girmedi şimdide wap ayarlarını değiştirdim girebiliyorum...ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

funk-c

Üye
ben de de aynı sorun var ama wap ayarlarını değiştirincede olmuyorrr!!yardımmmmmm

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
funk-c ama Sen Avea sıın...

mardok

mardok

Üye
ben şimdi denedim oldu zero.facebook.com yazdım telefonun kendi taraycısına bağlandı

sarıoklar

Üye
şuradan numaranızı yazın telefonunuza link gönderin oradan girin.

guild_m@ster

Üye
haqqus

haqqus

Üye
sıfır değil o.facebook.com girin girer bende girio sorun yok kontor gidiosa musteri hizmetlerini arayın

sert1970

sert1970

Üye
slm arkadaşlar bende faceden mesajlara veya başka bir işlem yaptığımda her seferin de şifre girmeniz gerekiyor diyor bunu nasıl düzeltebilirim

yusuf868

yusuf868

Üye
şuradan numaranızı yazın telefonunuza link gönderin oradan girin.

kardeşim yaw allah senden razı olsun ne zamandır girmeye çslışıyordum ama giremiyordum şimdi gönderdim ve girdim çok teşekkür ederim çok saollllll:)))))))))))))

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
m.facebook.com uda deneyebılırsın kullananı duymustum

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeşim yaw allah senden razı olsun ne zamandır girmeye çslışıyordum ama giremiyordum şimdi gönderdim ve girdim çok teşekkür ederim çok saollllll:)))))))))))))

yaw kardeş vodafone sitesinden gönderdim ilk defa da oldu girdi sonra çıktım bir daha girmeye çalışıyorum olmuyor diyor servis kullanılamıyor ardındanda wap bağlantısı kapandı diyor offfffffff:allalla::allalla::allalla::bilmm:bilmm

recep5461

Üye
ya agalar bende samsung corby var facebook falan girmeye calisiyom 1 sn 2 sn sonra servis kullanilmiyor diyor

eskon

eskon

Üye
telefonun kendi web tarayıcısından girin. opera tarzı tarayıcılar desteklemiyor.

a.n.q.e.l

Üye
telefonum face girioduu..fakat hat değiştirirken arkadşm ayarları bozmuşş... telefonum veri paketi olmadan facebooku tanımlamıyor... veri paketini telefonuma indirmem gerek... avea yada vodfndan nasıl facebook veri paketi için istek yapabilirmmm..???

büsra dilsad

Üye
ya ben eskıden giriyodum. Ama artık girilmiyo.adres gecerlı degıl adresi denetleyin ve yenıden deneyın dıyo. :ağlarım:

Takipçi Satın Al

Üst Alt