120 megapiksele merhaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
120 megapiksele merhaba
10, 12, 14 tamam ama 120 megapiksellik bir kamerayı da pek beklemiyorduk doğrusu...

Canon yeni algılayıcısının detaylarını duyurarak bütün dünyayı şaşkınlık içerisinde bıraktı. Gelecek nesil cihazlarda kullanılması planlanan bu dijital kamera algılayıcısı tam 120 megapiksel ile dudak uçuklatıyor.

Dünyada türünün ilk örneği olan bu algılayıcı 13.280x9184 piksel çözünürlük sunuyor. Mevcut alanının çok küçük bir kısmını kullanarak, kolayca HD video çekebiliyor.
CMOS sensörlerde paralel işlem sayesinde yüksek hızda, yüksek piksel sayısının mümkün olduğunu ve bu gelişme sayesinde gecikmelerin önüne geçildiğini belirten Canon yetkilileri, başarılarından gurur duyuyorlar.

Saniyede 9.5 karelik bir çıktı hızını yakalamayı başaran Canon, ultra yüksek çözünürlükte devamlı çekim imkanı sunabilecek. Bu şüphesiz dev bir gelişme; ancak ne zaman ve hangi dijital fotoğraf makinesinde görebileceğimize yönelik bir açıklama henüz yapılmış değil.

Kaynak :

İyi Forumlar .

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bigi için teşekkürler 120 megapixel ne ya yuhh :aha:

merty24

merty24

Üye
güzel

Burak

Üye
güzel birseye benziyor :D

Perfect!

Üye
fazla değiaslında 120 mp ama hoş

kemal21

kemal21

Üye
eh güzel olmuş ama keşke batarya konusundada bir ilerleme olsa

cataron

cataron

Üye
O yılanın gözünü hiç tutmadım :ehe

One907

One907

Üye
60.000 nokta dikey 60.000 nokta yatay abowwww :D

Burak

Üye
tamam eren düzeltiyorum.:D
güzel birseymiş.

3rhan336

3rhan336

Üye
vay be insan gözünün görüş kalitesini 5 e katlamış :D

Evilblood

Evilblood

Üye
eğer gözümüzle fotoğraf çeksydik bu hepsinden daha kaliteli olurdu 510 Mp az değil ama buda baya fazla 14 Mpten hopp 120 Mpye :D

erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
eğer gözümüzle fotoğraf çeksydik bu hepsinden daha kaliteli olurdu 510 Mp az değil ama buda baya fazla 14 Mpten hopp 120 Mpye :D

Bazı insanlar için bu geçerli değil işte . Mesela ; Ben :D
Astigmatım .
Sağ : 1.25
Sol : 1.75

Nasıl ?

3rhan336

3rhan336

Üye
Evilblood

Evilblood

Üye
Sonuçta temelini ben atmış bulunuyorum :kop: :ehe :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt