18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
c6 cwf 5800 tabanlı sanıyordum ben ama değilmiş c6 tabanlıymış. işcep te zaten c6 yı desteklemiyor. yazık oldu.
oysa bu c6 fw sinin ev ekranı, dokunma hasasiyeti ve menüsü çok hoşuma gitmişti. diğer olumsuz yönleride işte ram in az olması, tuş ışıklarının 5800 deki gibi tutarlı çalışmaması ve şu tuş kilit süresinin değiştimi bir daha ayarlanamaması.

kötüköylü, 5800 tabanlı ama bu n97 ev ekranı, bu menü düzeni ve dokunma hasasiyeti ve bu yukarda saydığım sorunların olmadığı bir cwf yapamazmısın? sanırım daha öncede benzer soru sorulmuştu, zor ve düzenlenmesinin karışık olduğunu söylemiştin. ama yinede olmazmı? ne diyorsun ?

--------------- Ekleme ---------------

bu fontu ben çok önceden kullanmıştım. ama adı bu değildi ama kesinlikle aynı font. telefona çok güzel gidiyor. nedenide sanırım teknolojik duygu oluşturması. yalnız tek kusuru kalınlık olarak ince kalıyordu. benzer eleştirileri arkadaşlarda yapmış bu konuda. biraz kalınını çok aradım ama bulamamıştım.
n97 ev ekranının bedelide elbette ramden kayıptır...
eğer bu dediğiniz konularla ilgili pnht birgünelleme yaparsa elbette bende eklerim konuya ama
şu an mümkün gözükmemekte....

ikincisi fontun her yönü çok güzel gel gelelim
web sayfalarında hiçtehoş durmuyor
buda bana ters gelen tarafı.diğer yönleredn bu fontton memnunum.
ama en iyisi ne dersen elbette orijinali :D

mutluadam

Üye
tamam saol kötüköylü. ev ekranı en güzeli spb olabilir bunla halledilir. ama şu dokunma hasasiyeti keşke 5800 a gelebilse. v60 güncellemesinde inşallah gelir dicem ama yanlış hatırlamıyorsam önceki postlarında gelmicek demiştin..?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol kötüköylü. ev ekranı en güzeli spb olabilir bunla halledilir. ama şu dokunma hasasiyeti keşke 5800 a gelebilse. v60 güncellemesinde inşallah gelir dicem ama yanlış hatırlamıyorsam önceki postlarında gelmicek demiştin..?
keşke öyle bi güncelleme çıksada ben yalancı çıksam.eylül dediler sözde.
Ağustos başında v51 çıktı...
1 ay kalmış denilen tarihe.
v51 in çıkmış olması tahminimce v60 olayını bitirdi...

kesbi

kesbi

Üye
Ben wireless ile nete bağlanmak istiyorum ama hep şebekeden giriyor. Bir hata olabilir mi bu fw'de. Ayarlardan her zaman sor seçili ve wifi öncelikli ayarlı ama çoğu program (örneğin google maps) açar açmaz vodafonedan bağlanmaya çalışıyor. Hiç hangisi ile bağlanayım diye sormuyor. N82'de böyle bir sorun yoktu.

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşım internet browser ayarlarında şebeke seçilıdir o yüzden öyledir. Seçeneklereen genel var oradan değiştir birde öyle bak

kesbi

kesbi

Üye
arkadaşım internet browser ayarlarında şebeke seçilıdir o yüzden öyledir. Seçeneklereen genel var oradan değiştir birde öyle bak
Oradaki ayarı zaten gerektiğinde sor olarak değiştirmiştim ama soramdan direk dalıyor. Bende son çare sodafone ayarlarını tamamen sildim. Bir yolu yok mu başka?

mathman20

Üye
PDFreader için rastgele bir email ile kaydoldum.Ama pdf dosyalarını okumak isteyince satın al şeklinde bir uyarı çıkıyor ve programdan atıyor.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Jbak Taskman bu programı koymasan olmuyor mu birde giriş ekranı sade olsa....teşekkürler

realtarkan

Üye
mükemmelsin kötüköylü senin gibi bir modifiyeci yok ! En iyisisin .

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar kotukoylu kardeş modifiyeyi yayınladığı gün bende telefona geçtim, sizlerde aynı şeyi hissettinizmi, bu sürüm yani c6 sürümü (modifiyeden kaynaklanan sorundan dolayı demiyorum) ile batarya daha çabukmu bitiyor? bana öyle gibi geldi

nonamex

Üye
arkadaşlar kotukoylu kardeş modifiyeyi yayınladığı gün bende telefona geçtim, sizlerde aynı şeyi hissettinizmi, bu sürüm yani c6 sürümü (modifiyeden kaynaklanan sorundan dolayı demiyorum) ile batarya daha çabukmu bitiyor? bana öyle gibi geldi

internet bağlantısı gerektiren widgetlar şarjı çabuk tüketir.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
ya kötü köylü anlamadığım bu tel çok kasılıo basıorum bi menüye 1-2 saniye sonra gelio?
senin bundan önceki fw süperdi valla çok da hızlıydı bu konuda bi yardımcı olsan????

americanboy

americanboy

Üye
ya sonunda bişey yapdınız ettniz widget ları 5800 a koydunuz helal olsun vallaha

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ya sonunda bişey yapdınız ettniz widget ları 5800 a koydunuz helal olsun vallaha

Bu fw PNHT ' nin yapımıdır :oke: ProfesyoneL Hack Team :oke:
Arkadaşın yaptığı mod Lamak ama emeğine saygı harbiden güzeL yapmış :heyo:

7610ncu

7610ncu

Üye
error booting phone hatası alıyorum 2 gündür ugrasıyorum bi türlü atamadım neden kaynaklanıyor bu sorun

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, bu widget nedir, nasıl kullanılır, bunun hakkında kısaca bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. (bu da sorulurmu demeyin lütfen, bilmiyorumki soruyorum)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, bu widget nedir, nasıl kullanılır, bunun hakkında kısaca bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. (bu da sorulurmu demeyin lütfen, bilmiyorumki soruyorum)

BiLmemek önemLi değiLki kardeşim :oke: Bizde anamızın karnından herşeyi biLerek doğmadık herhaLde :ehe N97 ana ekranındaki özeLLikLer varya .d nasıL anLatıyım biLmiyorum ki .d n97 nin ana ekranındaki özeLLikLer widgetLer :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya kötü köylü anlamadığım bu tel çok kasılıo basıorum bi menüye 1-2 saniye sonra gelio?
senin bundan önceki fw süperdi valla çok da hızlıydı bu konuda bi yardımcı olsan????
tema efektlerini kapatmayı dene
Bu fw PNHT ' nin yapımıdır :oke: ProfesyoneL Hack Team :oke:
Arkadaşın yaptığı mod Lamak ama emeğine saygı harbiden güzeL yapmış :heyo:
Bilgilendirmen için sağol:naughty:
error booting phone hatası alıyorum 2 gündür ugrasıyorum bi türlü atamadım neden kaynaklanıyor bu sorun
önce jafla bi normal yazılımla ardından bu fw yi deneyebilirsin...
Widget şöyle düşünebiliriz.Kısaca windows 7/vistada nasıl masaüstü araçları-gadgetları (saat/takvim/cpu kullanımı) varsa widget ta onun telefona aktarılmış hali :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Widget şöyle düşünebiliriz.Kısaca windows 7/vistada nasıl masaüstü araçları-gadgetları (saat/takvim/cpu kullanımı) varsa widget ta onun telefona aktarılmış hali :D

Aynen öyLe işte katıLıyorum :naughty:

Üst Alt