-hasangun-
Üye
n97 ev ekranının bedelide elbette ramden kayıptır...c6 cwf 5800 tabanlı sanıyordum ben ama değilmiş c6 tabanlıymış. işcep te zaten c6 yı desteklemiyor. yazık oldu.
oysa bu c6 fw sinin ev ekranı, dokunma hasasiyeti ve menüsü çok hoşuma gitmişti. diğer olumsuz yönleride işte ram in az olması, tuş ışıklarının 5800 deki gibi tutarlı çalışmaması ve şu tuş kilit süresinin değiştimi bir daha ayarlanamaması.
kötüköylü, 5800 tabanlı ama bu n97 ev ekranı, bu menü düzeni ve dokunma hasasiyeti ve bu yukarda saydığım sorunların olmadığı bir cwf yapamazmısın? sanırım daha öncede benzer soru sorulmuştu, zor ve düzenlenmesinin karışık olduğunu söylemiştin. ama yinede olmazmı? ne diyorsun ?
--------------- Ekleme ---------------
bu fontu ben çok önceden kullanmıştım. ama adı bu değildi ama kesinlikle aynı font. telefona çok güzel gidiyor. nedenide sanırım teknolojik duygu oluşturması. yalnız tek kusuru kalınlık olarak ince kalıyordu. benzer eleştirileri arkadaşlarda yapmış bu konuda. biraz kalınını çok aradım ama bulamamıştım.
eğer bu dediğiniz konularla ilgili pnht birgünelleme yaparsa elbette bende eklerim konuya ama
şu an mümkün gözükmemekte....
ikincisi fontun her yönü çok güzel gel gelelim
web sayfalarında hiçtehoş durmuyor
buda bana ters gelen tarafı.diğer yönleredn bu fontton memnunum.
ama en iyisi ne dersen elbette orijinali

ProfesyoneL Hack Team 
N97 ana ekranındaki özeLLikLer varya .d nasıL anLatıyım biLmiyorum ki .d n97 nin ana ekranındaki özeLLikLer widgetLer