İki telefonu bilgisayara bağlayıp, ikisini de modem olarak kullanmak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
    Konu Sahibi
İki telefonu bilgisayara bağlayıp, ikisini de modem olarak kullanmak ?
6300 ve 6630'u , ikisini de bilgisayara bağlayıp yüksek hızlı internete bağlanmak istiyorum.
nokia pc suit ile ikisi de bilgisayara bağlanıyor ancak internete bağlana tıkladığımda sadece birisi ile bağlanıyor.
ben ikisini de bağlamak ve 2 kat hızla nete girmek istiyorum.

bu konuda teknik bilgisi olan var mı?
benim olası çözümlerim şunlar arkadaşlar:
1- pc suite.exe'yi (tıpkı msn loader gibi) iki defa çalıştırabilmek.
2- pc sutie'e alternatif bir program var ise onunla bağlanmak ( ya da eski sürümleri varsa o da olabilir)

bu ikisini 'NASIL' uygulayabileceğimi gösterecek ya da orjinal bir fikri olan var mı?

konuyu doğru yere açtım sanırım. değilse değiştirebilirim.
saygılar.

celibar

celibar

Üye
arkadaşım öyle bir olmaz.bu tamamen bilgisayara bağlı.yani normal kablolu internetin var.sen de telefonu bağlayıp internete bağlan dediğinde diğer kablolu internetin devre dışı kalır.yani bu iş olmaz.

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öyle bir olmaz.bu tamamen bilgisayara bağlı.yani normal kablolu internetin var.sen de telefonu bağlayıp internete bağlan dediğinde diğer kablolu internetin devre dışı kalır.yani bu iş olmaz.

ama bir de şöyle düşün,
aynı anda hem kablosuz hem kablolu ağa(internete) bağlanabilirsin.
ayrıca üstteki örneğine de katılmıyorum dostum, çünkü eğer iki adet ethernet girişin varsa iki ayrı ağ kurarak ikisine de bağlanabilirsin. senin örneğinde olmama sebebi tek ethernet kartının olması.

ben olacağını düşünüyorum. ama pc suite haricinde pc sutie gibi internete bağlanmayı sağlayan bir alternatif programa ihtiyaç var.

teknik bilgisi olanlar için oldukça kolay bir soru olduğunu düşünüyorum:bye2:

akula

akula

Üye
on tanede ethernet kartın olsa aynı performansı alırsın sistem ikisinide bağlar ama sadece birini kullanıyor bunu iki yıl önce denedim

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
    Konu Sahibi
on tanede ethernet kartın olsa aynı performansı alırsın sistem ikisinide bağlar ama sadece birini kullanıyor bunu iki yıl önce denedim

sadece birisini kullandığı kanaatine nasıl vardın akula? iki ağa bağlıysan bu sırada internete bağlandığında sadece birisini kullandığı kanaatine nasıl vardın?

SilentOne

SilentOne

Üye
pc her zaman tel baqlantısını kullanır ama cok iyi yazlımcıysan ve boyle birşey icat edersen muhtesem olur

akula

akula

Üye
kullandığın internetin hızı gösteren yardımcı test programları var onlarla test edebilirsin

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar. bir sonuca varamadık belki ama en azından düşüncelerimizi ortaya koyduk. belki birisi buradan devam ederek sonuca ulaşır. :)

celibar

celibar

Üye
ilerde konu kapanmadan biri çözüm bulur açıklarsa belki kullanırız.

saw1982

saw1982

Üye
duman6kelimeler adlı arkadaşım böyle bir konu açtığın için teşekkür ediyorum.bende merak ediyorum iki tane cep telefonundan bir bilgisayara baglanarak modem olarak kullanabilirmiyiz diye.umarım anlayan birisi çıkar.bende n70 telefonumu modem olarak kullanıyorum ama hız çok yavaş.115.2 kbps.eger iki telefonu modem olarak kullanırsak belki hız artar diye düşünüyorum.ne kadar aradımsa bulamadım bu hızı arttırmanın yolunu:bilmm

quest2

Üye
2 tane telefonu internete bağlamanın kolay yolu var.. windows 7 de bluethoot ile pc suite bağlamıştım.. pc suite de internte bağlandım ve kullandım.. sonra kapattım.. aradan birkaç gün geçti ben telefonda sadece bluethootu açmıştım 2 telefonu birbirine bağlamak için.. sonra birden windows 7 kendi kendi bağlandı ve direk interneti açtı.. bilgisayarda pc suite açık olmamasına rağmen.. ağ bağlantısında çevirmeli bağlantıda bağlı olarak gözüküyordu..

bununla ne ilgisi var demeyin.. pc suite olmadan pc kendisi bile bağlanabiliyor.. bunu nasıl yapacaz diyosanız önce pc suite ile bir telefonu bağlayın sonra pc suiti kapatın... denetim masası>ağ bağlantısında bağlandığınız telefonun ismi olur ama simge renksizdir telefon takılı iken onu etkinleştirin.. ve pc suite olmadan internete bağlanmış olursunuz.. sonra diğer telefonu pc suite ile bağlayın..

ben deneyemedim(2 telefonum olmadığından) ama büyük ihtimalle olacaktır.. Ama internet hızının artmasını beklemeyin çünkü her telefonun ip numarası faklıdır 2 sini birden aynı anda kullanamaz.. ancak bi onu bi onu şeklinde kullanabilir.. genede deneyin..

saw1982

saw1982

Üye
2 tane telefonu internete bağlamanın kolay yolu var.. windows 7 de bluethoot ile pc suite bağlamıştım.. pc suite de internte bağlandım ve kullandım.. sonra kapattım.. aradan birkaç gün geçti ben telefonda sadece bluethootu açmıştım 2 telefonu birbirine bağlamak için.. sonra birden windows 7 kendi kendi bağlandı ve direk interneti açtı.. bilgisayarda pc suite açık olmamasına rağmen.. ağ bağlantısında çevirmeli bağlantıda bağlı olarak gözüküyordu..

bununla ne ilgisi var demeyin.. pc suite olmadan pc kendisi bile bağlanabiliyor.. bunu nasıl yapacaz diyosanız önce pc suite ile bir telefonu bağlayın sonra pc suiti kapatın... denetim masası>ağ bağlantısında bağlandığınız telefonun ismi olur ama simge renksizdir telefon takılı iken onu etkinleştirin.. ve pc suite olmadan internete bağlanmış olursunuz.. sonra diğer telefonu pc suite ile bağlayın..

ben deneyemedim(2 telefonum olmadığından) ama büyük ihtimalle olacaktır.. Ama internet hızının artmasını beklemeyin çünkü her telefonun ip numarası faklıdır 2 sini birden aynı anda kullanamaz.. ancak bi onu bi onu şeklinde kullanabilir.. genede deneyin..

paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.evet aynı olay bendede olmuştu ama denememiştim ikinci telefonu baglamayı o şekilde.şimdi deneyecegim sonucunu bildirecegim.:oke:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar nolur yardımmm. Pcye baglıyorum suite ile ama şebekeye erişilemedi diyor. Halbuki şebeke çok iyi çekiyor acaba modem olarak mı algılatamdım yardım lütfen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt