18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
dün bu c6 fwsini gördüm aa bunu kotukoylu yapsaydı süper olurdu falan dedim aslında sana yaparmısın diyecektim ama v60'a kadar cfw çıkarmayacağım dediğin için vazgeçmiştim :D mükemmelsin teşekkürler.

kenzen

kenzen

Üye
çok başarılı bi çalışma ellerine sağlık

UniqueDemon

Üye
Başlangıçta ram kaç mb acaba ?

emr-erock

emr-erock

Üye
suphi abi Çok Başarılı bir çalışma gene..Aama Abi Senle bir Sohbet edemedik Birtürlü Bana bi Saat ver konuşalım...

baba3232

baba3232

Üye
Telefonu flashladım hiçbirsorun yok titreşim sorunu falanda yok orjinal c6 fw yi yüklediğimde kilit sürgüsünde sorun çıkıyordu ve telefonda alttaki 3 tuşlar dengesiz yanıp sönüyordu biri yanıyor biri yanmıyordu vsvs bunda hiçbir problem çıkmadı gayet stabil.Klavyen dert görmesin:.............)

yiğitsaraç

Üye
bende söle bir sorun var telefonu kilitliyorum ok sorun yok ortadaki beyaz tus güzel güzel yanıp sönüyor aradan 5 10 dk gecince yesil sürekli yanmaya başlayor beyaz sönüyor bu arada teli bozuldu ısığı batladı sandım sonra kilidi açtım sorun yok ısıklar hepsi yanıyor aradan bi süre geçince yeşil hep yanık kalıo sarjı bitecek yaw telin ısık hep yanarsa bi ayarı var mı bunun ?

_Cru3L_

Üye
teşekkürler anlatım gerçekden süper

soluk siyah

Üye
şu programlar diye verdiklerinin hepsini sis şeklinde rarda paylaşabilirmisin

aegeantr

Üye
Dostlar kusura kalmayın konuyu tek başına bırakmıştım.10 sayfayı tek tek okudum.
Genel olarak:
-Servis mesajlarında sıkıntı yok.(aegean her konuda seniniçin açıklamak zorundayım galiba:naughty:)
-Değerli dostlar tema/program/menü/mod düzeni konusunda sizlerin istekleri gözönünde tutularak hazırlanmış bir sürümdür.
-C6 yazılımının getirği hız görsellik stabilizasyonu göremeyerek sırf tuş kilit süresine takılmış arkadaşlara hayret ediyorum.Telefonun yanında kullanabileceğiniz bir tuş kilit sürgüsü var.
-Hiçbir modifikasyon olmadığını menüde hala kasıldığını söyleyen arkadaşa hayran kaldım.Nasıl başarıyor acaba?
-Evet nokia v60 çıkarsa bile bunda n97 ev ekranı olmayacak.o yüzdende uzak duruyorum.Benim en çok istediğim n97 ev ekranıydı ki bunun için orange/oratsu gibi ev ekranlarını yüklemek/cfw ye eklemek zorunda kalıyordum.

evet bende test ettim servis mesajlarında sıkıntı yok :evet: tekrar söylüyorum eline aklına sağlık düzenlemen süper gayet de stabil çalışyor

Progressivity

Progressivity

Üye
dostum yanlış anlıyorsun sen sürekli ben senin fw ne laf etmiyorum ikk mesajımda da tşk etmişimdir, tuş kilidi süresine takılıp kaldığım falan yok sadece bunu aşmanın bi yolu olup olmayacağını merak ettim sende güncel bir modlayıcı oldugun için sitede haliyle senin konuna yazdım olay bu senin fwnle ilgili bi sorunum yok benim :oke:

mutluadam

Üye
evet akşam oldu ve formata başlıyorum :) bana şans dileyin. inşallah daha önceki cwf yüklemeleri sorunsuz olduğu gibi bunuda başarırım.

_Cru3L_

Üye
Peki şimdi benim bir sorum olcak diyelim ben bundan vazgeçtim ve telefonumu orjinal hale getirmek istedim o zaman ne yapcam?? bunun bir anlatımını bulamadımda forumda bilgisi olan biri paylaşabilirmi acaba???

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Peki şimdi benim bir sorum olcak diyelim ben bundan vazgeçtim ve telefonumu orjinal hale getirmek istedim o zaman ne yapcam?? bunun bir anlatımını bulamadımda forumda bilgisi olan biri paylaşabilirmi acaba???
jaftan daha önceki konu anlatımlarında olduğu gibi telefonunun rengine göre euro 2 red blue black ... seçerek orijinal yazılıma dönmüş olursun...
jafla yüklemeyi biliyorsan jafla orijinale dönmek daha kolay
:D

webersin

webersin

Üye
Hocam fw de hiç değişiklik yapmayı düşünüyor musun acaba ekleme veya çıkarma gibi :naughty:

mutluadam

Üye
yükledim anam bu ne be :op: telefon yine başka bi şey oldu. iyi bi şeye benziyo valla incelemeden bi şey diyemicem. biraz tanışalım bakalım.

_Cru3L_

Üye
jaftan daha önceki konu anlatımlarında olduğu gibi telefonunun rengine göre euro 2 red blue black ... seçerek orijinal yazılıma dönmüş olursun...
jafla yüklemeyi biliyorsan jafla orijinale dönmek daha kolay
:D

hocam bildiğin bir link alabilirmiyim:D çözemedim walla:P

karizma2501

Üye
kardeş çok harika olmuş ama kuramıyorum:off::vur:vur:vur
jafı açıyorum sırasıyla hepsini yapıyorum ''MCU'' tıkladğım zaman bekliyrum jaf progamı atıyor sorun neden oluyor anlamadım çözüm bulabilirsen sevinirim........

nejdet can

nejdet can

Üye
Jaf'ı Youruninstaller ile tamamen PC'den kaldır ve Jaf'ı tekrar yeniden kur birde böyle dene kolaylıklar dilerim

Üst Alt