Sarhoş Eden Bilgisayar Programı

Sponsorlu Bağlantılar

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
Sarhoş Eden Bilgisayar Programı
Bu program tamamen legaldir Trance seslerini duymuşsunuzdur ve program sadece beyine çeşitli frekansta sesler vererek sizi uyarıyor

Programı yapan arkadaşlar, ses dalgaları kullanarak, uyuşturucuların yarattığı etkinin aynısını beyinde yaratmayı başardıklarını iddia ediyorlar Avantajı: Yan etki yok Bu mümkün müdür bilmiyorum ama binaural beyin dalgaları konusunda yıllar süren çalışmalar sonucu, istedikleri noktaya geldiklerini söylüyorlar
Ana sayfalarındaki 36 saniyelik peyote dozunu dinleyerek, ses dalgalarının neye benzediği hususunda bilgi sahibi olabilirsiniz ama bunların etki göstermesi için 1 saat falan aynı sesi dinlemeniz gerekiyor(muş) Web sayfasındaki deneyimler kısmını okuyunca bir an tereddüt ediyorum, "acaba mümkün mü?" diye Ama denemeden bilinmez Gerçekten etkileri yaşadıklarını iddia edenler var Halisülasyon gören bile olmuş

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İndirme adresi değiştirilmiştir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
linkteki sitede bulunan butonların yönlendirdiği sitelerde uyuşturucu satımı yapılıyor :D
hemde çeşit çeşit

Programı indirme linki bu : ben şimdi dinlemeye başlıyorum 1 saat sonra cevap yazmazsam işe yaramış demektir :ehe

okanzencir

okanzencir

Üye
:D:D::D yaramış demekkı

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Dostum işe yarıyormu yarıyorsa söylede bizde kafayı bulalım :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
21 gün oLdu adam yaşıyor mu acaba merak eTTim :D

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bende denicem :D

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone da da bu uygulama var gayet güzel oluyor :ehe

SAINT1

SAINT1

Üye
sende dene ama yaz burayada olurmu.Fazla kaçırma bak pc'de durduğu gibi durmaz o.

Revengeful

Emekli Yönetici
Kulaklıkla dinlemek lazım yoksa işe yaramaz

koray670

koray670

Üye
çok iyi dostum :P

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İşe yaramıyor arkadaşlar. yada ben etkisini göremedim

hasanacik

Üye
:d: İŞE YARIYORRRRRR

volkan_kocak97

Üye
2 saat dinledim hala aynı ;:D boş bu program ya

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hahahah :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya buna +900 defa bakılırmı millet ne kadar meraklıymış bide daha bişey olmadı ve 35 dk geçti ama bi baş dönmesi var biraz :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ben Bu Programı Daha Önce Denemiştim :) Gerçekten İşe Yaramıyor :d::d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt