Nokia X6 ve 5800 XpressMusic ''Videolu''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 ve 5800 XpressMusic ''Videolu''
Yeni Video

Evet X6 ve 5800 XpressMusic Karşılaştırması videolu ve kendi çekimim

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

OğuzcanAbi

Üye
video da ses yok galiba

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
var var şimdi yeniledim kardeşim facebookta herkesle paylaşım sorunsuz izleyebilirsiniz.

Gizemli Qızz

Üye
Tesekkrrlerr Zatn x6 ckk güsel bi telefnn

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi telefona 1000 lira verecegime 2 tane 5800 alırım daha iyi :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
oda senin görüşün kardeşim ama 5800 devri yeni çıkacak olan n8den sonra bitecek.. üretimden kaldırılacak

OğuzcanAbi

Üye
devri biten telefon çok daha 3310 kullanan war dostlar

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
:) eed

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
haftasonu mediamarkttaydım müthiş kalabalıktı inanın inanmayın 5800 a bakan 1 allahın kulu yoktu bence artık eskidi yani

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
yapma yaa . bu yeni modeller berbat etti işi :S

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur. Erzurumdaki Telefoncuların Elindede o kadar çok varki öyle kalmış paket paket hatta şimdiki kutularında FİBA Basketbolun sponsoru falan diyor 5800 öyle dolu etrafta :)

karkarkara

Üye
Kardeşim başını izleyebildim sadece ama bilmiyorum sadece benim 5800 ın ekranı mı öyle ama bu kadar da hassasiyetsiz değil yahu tamam iphone var onun kadar da olmasada ben hiç bir baskı uygulamamama rağmen her türlü çalışıyor (tabi yüklediğim 1-2 uygulamanında etkisi olabilir) x6 da iyi fakat aralarında bu kadar fark olduğunu düşünmüyorum

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
istersen ikinci bir video çekeyim kardeş ekran hassasiyetleri farklı . 5800dada v51 yüklü yani :) isterseniz electroworld gibi mağazalarda telefonları inceleyin

bybilal

bybilal

Üye
arkadşım orda ses karşılaştırması yaparken aynı müzikleri çalsaymışşsın. x6 da çok sesli cırtlak bi müzik çalıyo. 5800 dada çalsana onu. veya ilk önce 5800 da aç bide x6 da aç.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
2 ürünü de aynen bu şekiL inceLedim .. 5800 x6' nın yanında oyuncak gibi .. ve hakikaten x6 hassasiyet ve sensör bakımından fark atıyor ..

TeşekkürLer , güzeL konu :oke:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
2 ürünü de aynen bu şekiL inceLedim .. 5800 x6' nın yanında oyuncak gibi .. ve hakikaten x6 hassasiyet ve sensör bakımından fark atıyor ..

TeşekkürLer , güzeL konu :oke:

ee kardeş kimseye dinletemiyoruz ki :D

arkadşım orda ses karşılaştırması yaparken aynı müzikleri çalsaymışşsın. x6 da çok sesli cırtlak bi müzik çalıyo. 5800 dada çalsana onu. veya ilk önce 5800 da aç bide x6 da aç.

o cırtlak değil bilal kardeş ayıp ediyon rihanna söylüyor :D yeni bir video çeker gönderirim

lasvetorus

lasvetorus

Üye
5800 devri biterse x6 devride kapanmış olur çünkü aralarında o kadar büyük bir fark yok:hmmm

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
güldürme beniiii :ehe:ehe:ehe

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt