Nokia X6 ve 5800 XpressMusic ''Videolu''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
biliyorsunki x6nın devri bitmesi için 1 senelik comes with music servisinin bitmesi lazım fabrikadan sayılı çıktıgı için şuan için yani ağustos 2011e kadar x6nın üstünde yeni bir x serisi çıkmayacaktırki bunu 5800 kullanıcılarının ilki bilir ilk 5800lardada comes with music servisi vardı bende onlardan biriyim o zaman 6 ay boyunca yüzbin şarkı indirilebiliyordu o bitti sonra 5800 fiyatını düşürdüler falan filan bi baktık x6yı pazara sürdüler bu işleri nokia böyle yapıyor

lasvetorus

lasvetorus

Üye
:kop:ha şimdi şarkı indiriliyor diye x6 uzun ömürlü öylemi valla hiç güleceğim yoktu.Millet telefonu şarkı indirmek için alıyormuş demek :kop:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
hahaha bosuna laf kalabalıgı yapma x6nın her halükarda 5800 gibi oyuncak telefondan daha kaliteli oldugunu herkes biliyor

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
tabi canm 2 yılda 6 telefon değiştirdim o yüzden öyledir ;) dandik 5800ınızıda kullandım

aga ben bu foruma baya bi süredir üyeyim ilk 5800 cıktıgında pahalıydı kimse alamıyordu ozaman da o telefonu kötülüyorlardı yokya dokunmatiği güzel değil şu bu falan filan . x6nın fiyatı düşsse bak nasıl dönersiniz...

Yani Diyeceğim Şu ki ; Kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa , Cahil bir insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır.

Gizemli Qızz

Üye
evet yaa bende x6kullanyrm mükmmel bi tlfnn gercktn 5800ekspres mzkten daha iyii

^^Positive^^

Üye
eyvallah....

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Anlaşılan gerçekler acıdır sendromundasın :ehe Üzülme N8 alırsın kurtulursun o telefondan :kop:
Kardeşim kusura bakma X6 kullanıyosun diye diğer telefonlara çamur atıyosun ama gerçekleri değiştiremezsin X6 öyle ahım şahım bir telefon değil.Gerek tasarım gerek özellik bakımından öyle çok müthiş denilebilecek bir özelliği yok.5800 ın çok satması fiyatıylada alakalı ama normal bir kullanıcı telefon seçerken iki telefona baksa fiyatlarını da öğrense X6yı değil 5800 ı seçer burdaki fiyat faktörü 2. plandadır çünkü şu mantıkla hareket eder "X6 nın + ne özelliği var?" bu yüzden de o fiyat farkını ödemez sen 5800ın modası geçecek diyosun ama o 5800 hala en çok satan telefonlar arasında.En yakın arkadaşım bu telefona hastaydı daha çıkmadan yurtdışından getirtecekti.Yurtdışından getirtemeyince Türkiye 'ye gelmesini bekledi telefon doğubanka düşer düşmez gitti baktı bana aynen şunu söyledi ya "iyiki almamışım bu telefonu" şimdi i phone aldı içi rahat.Yani diyeceğim nokia n8le yarışmaya çalışırken sen X6la dünyayı kurtarmaya çalışma ,polemikte yapma boşuna,teknik konuş.Bu arada cahilde değilim istanbulun göbeğinde yaşıyorum rahat ol.Ayrıca eğer eskilikle halloluyorsa ben senden daha eski bir üyesiyim bu forumun :nono:

zx6r

zx6r

Üye
bırakına rtık şu 5800ı ne hali varsa görsün :D
mantıken zaten 5800ı x6 ile karşılaştırmak caiz değil neden uğraşıyorsun ki
nokia son çıkan modelini önceki bir modele göre tabikide bir kaç üstünlikle
piyasaya sürmek zorunda sende bunları belitmişsin

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yav laz mısın gazmısın kardeşim yuh artık nerede çapulcu akıl var sende ... insan bilmediği için kendini akıllı sanarmış . bir de fiyat arka planda diyorsun yav telefondan anladıgın yok arkadaş kafan güzel senin :ehe:ehe

Lacoste

Lacoste

Üye
ya x6 kapasatif ekranlı çok daha şık ve ince bir cihaz 5800 onun eline su dökemez 5800 asla kullanılcak bir cihaz değildir ama x6 bence gayet iyi

bu arada x6 da 434 mhz işlemci var 5800 da 367 mhz x6 hep 1-2 adım önde

umutgidik

umutgidik

Üye
Tabikide X6 ile 5800'ı kıyaslamak bile uygun değil. Teknik anlamda bilgisi olan arkadaşlar bu farkları anLayacaklardır. Kullanılan music servisinin cihazın raf ömrüyle bir alakası kesinlikle yoktur. X6 teknik ve donanımsal olarak ileri bir cihazdır.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
yav laz mısın gazmısın kardeşim yuh artık nerede çapulcu akıl var sende ... insan bilmediği için kendini akıllı sanarmış . bir de fiyat arka planda diyorsun yav telefondan anladıgın yok arkadaş kafan güzel senin :ehe:ehe
Konu açınca insan kendini işin profesörü zanneder ama böyle 2 teori anlatırım saçma sapan mesaj atarsın öyle.. işlemci hızını yazan zeki arkadaş korkma 5800 işlemciside versiyon güncelleştirmesiyle 434 mhz oldu öğrenin de gelin diyecem ama bu kafalarla zor olur.Bilmiyorsanız öğrenin!

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki bende sana şunu söyleyim eğer bu kadar mhzyi yükseltiyorlarsa unutmaki x6nınki standart 434 mhz bunuda en az 500 e cıkarırlar ;)

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Hayır öyle birşey olmaz.Çünkü zaten telefonda donanımsal olarak var olan bir gücü yazılımsal olarak vermediler diğer telefonlarda artırım yapılınca 5800 da da işlemci hız artırımına gidildi bu kadar.5800 ve X6 işlemcileri aynıdır.İkiside ARM 11 dir.

cartel07

Üye
kardeş videonu açamadım kayıt ol diyor ama olunca bile girmiyor her neyse ben 5800 ve x6 arasında kaldım aradıgım özelik yüksek sesli kaliteli müzik dinlemek face veya nette kaliteli dolaşmak ve sağlam kaliteli oyunlar oynamak bu 3 özelliği olması gerek başka bildiginiz telefon var mı ? 400 - 600 tl arası olması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt