5800 almayı düşünüyorum yardım eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak k

Üye
    Konu Sahibi
önerin için sağol 2, parti olduğunu anlamak içinde
*#0000# tuslayarak telefonun versiyonuna bakmak gerekiyor, v20 olanlar ikinci parti, v11 olanlar ilk parti.

123kn456

123kn456

Üye
5800 boşver monte al aga ben memnunum

Anußis

Anußis

Üye
yok kardeş kimseye anlatamassınki derdini burada birisi birşeyi tutturuyorsa o olacaktır. Millet 5800da hiç sorun yok diyorlar sitenin yarısı 5800 sorunları ile dolu zaten ilk parti şubat 2009da çıkmıstı şimdi ne sorunu kalacak part1lerin ... asıl şimdi part2ler cıkıyor ve her alan yok kasa açıklıgı var yok bu çalışmıyor o çalışmıyor dogru değilmi her tarafta yazıyor baya bi sorunlu telefon

123kn456

123kn456

Üye
yok kardeş kimseye anlatamassınki derdini burada birisi birşeyi tutturuyorsa o olacaktır. Millet 5800da hiç sorun yok diyorlar sitenin yarısı 5800 sorunları ile dolu zaten ilk parti şubat 2009da çıkmıstı şimdi ne sorunu kalacak part1lerin ... asıl şimdi part2ler cıkıyor ve her alan yok kasa açıklıgı var yok bu çalışmıyor o çalışmıyor dogru değilmi her tarafta yazıyor baya bi sorunlu telefon

HAKLISIN AGA Bİ ADAM YAZMIŞ 5800 ALMIŞ KUTUDAN USB MUSEBE:d: ÇIKMAMIŞ :oke:

Anußis

Anußis

Üye
yani bi arada e250 cılgınlıgı vardı millette anlamadım neyin nesidir şimdide 5800 birinin elinde olunca oda istiyor ya sizde biraz farklı telefon alın mesela senin monteyi gördüm cok beğendim hiç değilse 5800 gibi hor basmak zorunda kalmıyorsun onda kapasitif ekran var

123kn456

123kn456

Üye
:oke:

werarce

werarce

Üye
arkadaşım şuanki 5800 larda bir sorun yok kulak içi kulaklık olanlarda yani.
zaten arasanda daha iyi bir telefon bulamazsın bu fiyata.
hiçbir sorun yok yani gayet güzel telefon

burak k

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsun

manu1905

Üye
ben yaklaşık 1 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım daha sonra n97 mini aldım ve 5800 ı sattım

123kn456

123kn456

Üye
burak k sen alacan sonunda telefonu durum onu gösteriyor:kop:

umutgidik

umutgidik

Üye
arkadaşım şuanki 5800 larda bir sorun yok kulak içi kulaklık olanlarda yani.
zaten arasanda daha iyi bir telefon bulamazsın bu fiyata.
hiçbir sorun yok yani gayet güzel telefon
:oke::oke::oke:

yyoollccuu

yyoollccuu

Üye
:vur

--------------- Ekleme ---------------

sakin alma biz aldik bir aydir serviste yatiyo

burak k

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim 5800 xm siyah aldım...!

ca_sus

Üye
kardeş aldın peki memnunmusun bende alacam ama senin gibi kararsız kaldım dokunmatiği nasıl algılaması iyimi düşüncelerinle aydınlatırsan beni çok iii olur bu arada hayırlı olsun

burak k

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım inan ben çok kararsızdım bi ara monte almayı düşündüm ama teknosaya gittim 5800 elime aldım inceledim dokunmatiğinin kullanışlı olduğunu gördüm hoşuma gitti hemen versiyonunna baktım v50 yani en son çıkan model tamam dedim alıyorum hemen işlemleri yaptık sonra abi dedi bi kurcala bak dedi orda baya bi inceledim herşeyi mükemmel ama kamera tuşu bozuk çıktı basıyorum boşlıkta gibi tam basmıyo abiye söyledim hemen yardımcı oldu başka bi telefon şeçtik tam 15 kutu açtık telfon seşmek için kasa açıklığı hiç olmaması için o kunuda çok titiz davrandım neyse yeni 5800 ı baya bi inceledim sorunu yok.
arkadaşım bende çok hayret ettimyani herkes mesaj yazmak filan zulüm diyor ama takır takır yazıyor wifi en çok istediğim özellik tam istediğim gibi çok keyifli.. hareket sensörü çok hoşuma gidiyor içinde araba yarışı var sensörle oynanıyo çok keyifli
AMA bi ayrıntıyıda atlamıyım ben bu telefonu çok telefoncuda inceledim tim de bile inceledim bütün hepsinin kasası baya bi açık teknosadan aldım iyiki ordan almışım yoksa pişman olabilirdim ne demek adam 15 tane orjinal jutu açtı benim için telefon arızalı çıktı başkası olsa değiştirmezdi bile
Eğer benim gibi yaparsan karasızlığın kalmaz hem sen ne kadar sorsan boş dokunmatiği iyimi değilmi git bi telefoncuya filan al incele fotğraf çek zaten o zaman kara veriyosun
Benim tek endişem telfon arızalı çıkarmı paramla rezil olurmuyum acaba endişesiydi
şu an hiçbir sorunum yok telfon süper herkese öneriyorum...!

ca_sus

Üye
sağol kardeş öyle yapayım artık kaça aldın teknosadan

burak k

Üye
    Konu Sahibi
509 tl

ca_sus

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan

gtals

gtals

Üye
bence alma ekran geçişleri çok yavaş dokunmatik ekran ucuz bir plastikten yapılmış ve arka kapak çok kullanışsız fazla açıp kaparsan kırılabilir hatta açarken bile kırılabilir :D

RobotOperator

RobotOperator

Üye
Ben kendime yılbaşında siyah5800XM almıştım Allah'a şükür hiç bir problem yaşamadan tam verimli olarakda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kullanım açısından oldukça kullanışlı, nokia harici zaten kullanmayı sevmiyorum bununda dokunmatiğinden korkuyordum ama insan alışıyor hemen. 2 ay önce eşimede mavi5800XM aldım şükür ondada sorun yok problemsiz kullanmaya devam ediyoruz. Telefonu aldığınız yere ve üretim yerine bakmayı ihmal etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt