5800 almayı düşünüyorum yardım eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak k

Üye
    Konu Sahibi
5800 almayı düşünüyorum yardım eder misiniz ?
bu fiyata bundan iyisini bulamıyorum o kadar çok sorun yaşayan varki almaya korkuyorum
sormak istediğm 2. partla gelen 5800 larda sorun var mı kasa açıklığı sistem hataları vs.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Hiç bir sorun yok. Ben 2 seneden beri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılamadım. Sadece yazılımsal sorunlarla karşılaştım. Onları da zaten nokia updater halletti. Zaten sende yazılımsal sorun olmaz.:oke:

Anußis

Anußis

Üye
ben nokia 5800i ilk alanlardanım o zamanlar heinesser kulaklık veriyorlardı tabi kazıklandık :D 799 a almıştım o zaman ama gayet iyi telefondu ekranın tepki süresi baya bi yavaş onun haricinde müzik için ideal bir telefon bu arada kardeş 2 senedir kullanıyorum dedi ama 2.seneye daha yeni girdin sanırım :D telefon o kadar eski değil çünkü

burak k

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için sağol yani 5800 hakkında o kadar çok kötü yorum yapılmış ki 1 aydır bekliyorum

Anußis

Anußis

Üye
arka kapak biraz gıcırdıyor arada kalitesiz yapılmıs ekranda da tepkime süresi biraz sıkıyor adamı ama eğlenceli bir telefon heleki 470 tl oldugu zaman :D zaten fiyatı düştükten sonra iyice kalitesizleştirdi bu teli nokia imei numarası 01 yada 03 bulursan onlardan al. 02 yada 04lere güven olmuyor

burak k

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum çünkü bu fiyata bu özellik kasa açıklığı hakkında bilgin var mı

Anußis

Anußis

Üye
kasa açıklıgı derken :D pek anlamadım

burak k

Üye
    Konu Sahibi
telefonun sağ üst köşesinde yanda aralık varmış ışık sızdırıyormuş

levasinay

levasinay

Üye
alırken dikkat et acık olmayanından al :D

Emre-45

Emre-45

Üye
430 TL ye kadar düşmüştü bir aralar.

bybilal

bybilal

Üye
sen bu kadar düşündüysen alma kardeş. Bi 5800 katliamcısı daha çıkmasın...

burak k

Üye
    Konu Sahibi
telefon çok hoşuma gidiyor sorunu yoksa niye almayayım ki özellikle 2. partda gelenlerde sorun yok diyorlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş hiç bir sorunu yok süper bi telefon yapmışlar valla :) nokia ilk defa 500 altında wlan lı telefon satıyo bence kaçırma al süper bi telefon ayrıca sorunu falanda yok kullanmayı bilenlere sor :)

--------------- Ekleme ---------------

telefon çok hoşuma gidiyor sorunu yoksa niye almayayım ki özellikle 2. partda gelenlerde sorun yok diyorlar
2 partda gelenlerde sorun yok kulaklık sorunu vardı onu çözmüşler kardeş tavsiye ederim al mütiş bi telefon tek kelimeyle ben çok memlunum :)

nejdet can

nejdet can

Üye
Kardeşim fazla düşünme parasına göre ve özelliklerini gözönüne aldığımızda hem fiyatı uygun hemde süper bir telefon pişman olmazsın MUTLU OLURSUN işte telefon buymuş dersin

burak k

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için çok teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk üretilenler hep hatalı fakat 2.part ta sorun yok.

burak k

Üye
    Konu Sahibi
2. part ta sorun yoksa en iyi seçenek 5800 zaten

burak k

Üye
    Konu Sahibi
doğru herkezin elinde var ama bu yüzden de bu fiyata bu özelliklerden mahrum kalmak da biraz saçma olur

ca_sus

Üye
kardeş bende almayı düşünüyorum vatan bilgisayar 437 tl ye veriyor 2 gün geçerli yani yarın son sitesinden bak birde 2. part olduğunu nasıl anlayacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt