Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

betaprox

Üye
arkadaşlar arama engelleme kodu nasıl değişiyor bilen var mı??arama engelleme koduni değiştiremiyorum şifre yanlış diyor :ssadece 1 numaradan gelen aramaları engellemek istiyorum mümkün mü??
Lütfen çok acil yardım edin :((:ağlarım:
menü/uygulamalar/arama/tüm aramalar/otomatik reddet ;)

--------------- Ekleme ---------------

lütfen cvp yazın
res atması kulaklık sorunu ilk haftalarda normal sanırım banada oldu takıp çıkardıkca kendi kendine düzelicek res atmasıda düzelicek inş bndede öyle oldu çünki

Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Bir problemim var. Çağrı geldiğinde "Kabul Et"e neredeyse ekranı kıracak şekilde basınca tepki veriyor. Telefonu kurcaladığım kadarıyla sıkıntı sadece burada. Herhangi bir ayarı var mı, yoksa telefonu iade mi edeyim.
2 saniye basılı tutman yeterli hafifçe..

samsung wave msn programı var mı
e-buddy yüklemen gerekio şimdilik:))

Teşekkürler rahatladım. Elektronik konusunda pek şanslı değilimdir, yine arızalı telefon bana denk geldi zannettim.
:D:D:d:D:D.D

Metalist147

Üye
Merhaba arkadaşlar. Wave bayağı hoşuma gitti fakat bir sorum var. Mesaj geldiğinde telefonda bir donma oluyor. Müzik dinlediğimde kesilmiyor da mesela bir listede aşağı doğru iniyorum ya da bir şeye basıyorum mesaj geldiyse telefon bir an donuyor sonra devam ediyor. Acaba arıza mı var yoksa genel olarak mı böyle?

cgr_8989

Üye
merhabalar ben samsung wave imi 2 gün önce aldım ancak wifi sine bağlanamıyorum çok denememe rağmen bi cafenin ağına bağlanmak istedim fakat sürekli ''hiç Wİ-Fİ AP bulunamadı'' diye bir yazı geliyor acaba nasıl bağlanabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

caneryendi

caneryendi

Üye
Bu telefon için kılıf alan var mı ? Varsa ne tavsiye edersiniz ?

ınvissıblesheld diye bir kılıf var çizilmez hepsiburadada satılıyor 50 tl ye onunla kapladıktan sonra rahatlıyorsun tel çizilmiyor elinden kaymıyor en iyisi bu kılıf...

hakan40ist

Üye
deli, etti beni kurumlum iptal edilmişmiş

Metalist147

Üye
Arkadaşlar bir numarayı yanlışlıkla engelledim nasıl geri alabilirim?

Ozan

Ozan

Admin
samsung wave msn programı var mı
Tüm java msn uygulamaları sorunsuz calisiyor ...
Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Bir problemim var. Çağrı geldiğinde "Kabul Et"e neredeyse ekranı kıracak şekilde basınca tepki veriyor. Telefonu kurcaladığım kadarıyla sıkıntı sadece burada. Herhangi bir ayarı var mı, yoksa telefonu iade mi edeyim.
Ekranın heryeri aynı hassaslıkta calismalı, bu durum biraz garip. Ayrıca cevaplamak için yes tusuna da basabilirsniz illa ekrana dokunmaya gerek yok belirtelim onu da ...

Telefonumda Sadece Gmail Hesabım Kurulu ve Vodafone Hattım Var.

Fakat 3 - 5 Dk. Bir
Kullanım Miktarı: **** mb.
Kullanım Tutarı: **** tl.
Kalan Tutar: *** tl.
Diye Uyarı Alıyorum.
Kalan Tutar Hiç Değişmiyor. Bunun Sebebini Çözemedim Bir Türlü.. Sebebi Ne Olabilir..??
Çünkü sistem sdece mail kontrol edecegi zaman paket servise baglanır sonra kopar. Her kopma ve baglanmada bu bilgilendirme uyarısını alıyorsunuz. Çözüm ya sürekli baglı kalmak yada manuel kontrol et ayarı yaparak manuel kontrol etmek. Veya turkcell ile görüşün bu uyarı mesajlarını kaldırabiliyorlarsa kaldırsınlar

Merhaba arkadaşlar. Wave bayağı hoşuma gitti fakat bir sorum var. Mesaj geldiğinde telefonda bir donma oluyor. Müzik dinlediğimde kesilmiyor da mesela bir listede aşağı doğru iniyorum ya da bir şeye basıyorum mesaj geldiyse telefon bir an donuyor sonra devam ediyor. Acaba arıza mı var yoksa genel olarak mı böyle?
Çok fazla mesaj mı var ondan olabilir ?

Arkadaşlar bir numarayı yanlışlıkla engelledim nasıl geri alabilirim?
Arama listesinde numarayı bul ve seçeneklerden Engeli kaldır de ..

Metalist147

Üye
Hayır 50 mesaj varken bile bir anlık takılma oluyor. Arızalı mı acaba sizde oluyor mu?

rizell33

Üye
arkadaşlar telefonun jelatinini cıkardım ekranda bada yazısı bide etrafındaki cember leke olarak kaldı. fazla degil ama belli oluyor . sizde de böyle oldumu birşeyle sildinizmi . yoksa bendeki sorunlumu

cam44

Üye
sizce iphone 3gs mi yoksa samsung s8500 wave mi ikisinden birini alıcam da kararsızım cevaplarsanız sevinirim

cataron

cataron

Üye
Alıcaksanız biraz daha bekleyip İphone5 alın, yoksa Samsung Wave yada Galaxy S..

rizell33

Üye
Alıcaksanız biraz daha bekleyip İphone5 alın, yoksa Samsung Wave yada Galaxy S..

iphone 5 mi :D iphone 4 ün hd si cıkacak ekimde onu alın derim ama . samsung wave gibi acık kaynak kodu olmadıgı için yorucu telf. iPhone lar

cataron

cataron

Üye
Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD
Satıcı:
© 2008 Gameloft. Under license from Ubisoft.

Kategori:
Oyunlar > Aksiyon

Tür:
Application

Sürüm:
1.0.2 (24.Ağu.2010)

Yayımlanma Tarihi:
24.Ağu.2010

Boyut:
138.28MB

Dil:
English, French, German, Italian, Japan, Spanish

İşletim Sistemi:
bada

bu adamlar işi biliyor tazecik şahane bir oyun.:oke:

zcn86

Üye
widgetlerin kaldırılma olayında (42. soru) anlatılanı ben nie beceremiyorum. ana menü ekranında widget i tıklıyorum, cihazı yan çeviriyorum ve widgetler 3 lerli şekilde ekranda oluyor fakat silme vaya kaldırma gibi bişi bulamadım hiç bi yerinde ?

cataron

cataron

Üye
Sonradan yüklenilen widgetler için kenarında silme işareti olur, galiba sen default widgetleri silmeye çalışıyorsun. Benim bildiğim onlar silinmiyor.

viranufuk

viranufuk

Üye
Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD
Satıcı:
© 2008 Gameloft. Under license from Ubisoft.

Kategori:
Oyunlar > Aksiyon

Tür:
Application

Sürüm:
1.0.2 (24.Ağu.2010)

Yayımlanma Tarihi:
24.Ağu.2010

Boyut:
138.28MB

Dil:
English, French, German, Italian, Japan, Spanish

İşletim Sistemi:
bada
ya hocam appstorede bedava güzel bi şey yokmu ya sırf bu yüzden satıp symbyana dönmeyi düşünüyorum ya hep para para para napolyon bile bu kadar dememiş :)

zcn86

Üye
Sonradan yüklenilen widgetler için kenarında silme işareti olur, galiba sen default widgetleri silmeye çalışıyorsun. Benim bildiğim onlar silinmiyor.

yapmak istediğim şu, toplam 12 tane widgeti var sayfalara dağıtırsak eğer, ama 10 tane sayfası olduğu için ben 10 sayfasına birden bütün widgetleri dağıttım :) ve şimdi bunları geri toparlamak istiyorum ilk aldığımda 3 sayfaası doluydu sadece ama şimdi 10 tane oldu bunları geri toplamanın bi yolu olmalı ?

Ozan

Ozan

Admin
sizce iphone 3gs mi yoksa samsung s8500 wave mi ikisinden birini alıcam da kararsızım cevaplarsanız sevinirim
Konuyu okursan yorum görmene gerek kalmaz :)
Hayır 50 mesaj varken bile bir anlık takılma oluyor. Arızalı mı acaba sizde oluyor mu?
Bir sorun var, Telpa ya götürmenizi tavsiye ederim.
arkadaşlar telefonun jelatinini cıkardım ekranda bada yazısı bide etrafındaki cember leke olarak kaldı. fazla degil ama belli oluyor . sizde de böyle oldumu birşeyle sildinizmi . yoksa bendeki sorunlumu
Jelatindeki boya ekrana mı dagildi acaba hiçbir sekilde çıkmıyorsa iade isteyin bence ?

cataron

cataron

Üye
yapmak istediğim şu, toplam 12 tane widgeti var sayfalara dağıtırsak eğer, ama 10 tane sayfası olduğu için ben 10 sayfasına birden bütün widgetleri dağıttım :) ve şimdi bunları geri toparlamak istiyorum ilk aldığımda 3 sayfaası doluydu sadece ama şimdi 10 tane oldu bunları geri toplamanın bi yolu olmalı ?

Sonradan eklenen sayfalar için her sayfanın sağında tepesinde silme işareti var, ordan kaldırabiliyorsun, takii 1 tane oluncaya kadar.:hmmm

ya hocam appstorede bedava güzel bi şey yokmu ya sırf bu yüzden satıp symbyana dönmeyi düşünüyorum ya hep para para para napolyon bile bu kadar dememiş :)

Bu oyun daha yeni ve ünlü bir oyun bu sebepten ücretli sanırım, dediğin gibi şuanda yapacak pek birşey yok, bekliyoruz tüm Waveciler olarak önceden kupon vardı ne güzel kullanıyorduk, sanırım onunda süresi doldu.

Üst Alt