Microsoft Windows 7' nin Performans Derecesini Yükseltin...

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Windows 7' nin Performans Derecesini Yükseltin...

Kod:
[COLOR=Black][B]C:\Windows\Performance\WinSAT\Formal.Assessment (Recent).WinSAT[/B][/COLOR]
Yukarıdaki adresi takip ederek Formal.Assessment (Recent).WinSAT XML Belgesini Dreamweaver, FrontPage, Not Defteri yada herhangi bir metin editörü ile açınız.

Açtıktan sonra CTRL+F tuş kombinasyonunu kullandıktan sonra SystemScore kelimseini aratınız.

SystemScore Derecelendirme puanıdır. Burada yazan puanı 1.0 ile 7.9 arasında değiştirebilirsiniz. Puanlarını değiştirebileceğiniz diğer bölümler aşağıda mevcuttur.

Kod:
[COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]CpuScore > [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]İşlemci
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]MemoryScore > [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]Bellek (RAM)
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]GraphicsScore > [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]Grafikler
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]GamingScore > [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]Oyun Grafikleri
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]DiskScore > [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=RoyalBlue]Birincil Sabit Disk[/COLOR][/B][/COLOR]

Anlatım : ULAŞ Bilişim

• Beğen
Tepkiler: punqermojo ve Nedved

yunuss.10

yunuss.10

Üye
hiLeyLe artırmak bi işe yaramıo qi :D

kemalettin03

Üye
Kaydetmiyo ki . Erişim engellendi dio

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Kullanıcı izinlerini düzenleyince oluyormuş,Teşekkürler

punqermojo

Üye
teşekkürler kardeşim sen windwos 7 den anlarmısn
ben iç sistem hatası alıyorum duvar kagıdı yaparken ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü koyarmısınız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt