[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Opera Mobile 10 u bende kullanıyorum . Flash desteği olmamasının dışında bence cep telefonlarının 1 numaralı tarayıcısı . tabiki ram i de fazla harcıyor doğal olarak. ben 7 - 8 sekme birden açtığımı biliyorum. fakat yinede orjinal tarayıcısını kullanıyorum çoğu zaman. genelde facebook için. çözüm sunduğun için teşekkürler. fakat kotukoylu arkadaş asıl çözümü kendi konusunda az önce yazmış.

henes_42

henes_42

Üye
Opera Mobile 10 u bende kullanıyorum . Flash desteği olmamasının dışında bence cep telefonlarının 1 numaralı tarayıcısı . tabiki ram i de fazla harcıyor doğal olarak. ben 7 - 8 sekme birden açtığımı biliyorum. fakat yinede orjinal tarayıcısını kullanıyorum çoğu zaman. genelde facebook için. çözüm sunduğun için teşekkürler. fakat kotukoylu arkadaş asıl çözümü kendi konusunda az önce yazmış.
sayın kardeşim kotukoylu arkadaş hangi çalışmasında yayınlamış veya yayınladığı çözüm nedir? çalışma linkini veya çözümünü yazabilir misin?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
sayın kardeşim kotukoylu arkadaş hangi çalışmasında yayınlamış veya yayınladığı çözüm nedir? çalışma linkini veya çözümünü yazabilir misin?

Kod:
[B]UPDATE#7:[/B]
I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project
[U]There is a way[/U]:
Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT)
Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have
If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug
>Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files
>So the names must be different
I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard
If you have some time, please PM me
devamını okumak isterseniz:

upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali

İşte bu mesajında

henes_42

henes_42

Üye
sayın fatih kardeş veya arkadaşlar, bu modifiye yüklü telefonumda, ramblow ingilizce olduğu için kaldırmak istiyorum ancak uygulamalarda yok, telefondan nasıl kaldırabilirim veya modifiyenin içinden neyi silersem ramblow u silmiş olurum. Türkçe sürümünü yüklemek istiyorum ama modifiyede entegreli yüklendiği için yapamıyorum.

o.basar86

o.basar86

Üye
sayın fatih kardeş veya arkadaşlar, bu modifiye yüklü telefonumda, ramblow ingilizce olduğu için kaldırmak istiyorum ancak uygulamalarda yok, telefondan nasıl kaldırabilirim veya modifiyenin içinden neyi silersem ramblow u silmiş olurum. Türkçe sürümünü yüklemek istiyorum ama modifiyede entegreli yüklendiği için yapamıyorum.

Hocam o ramblow programı yazılımın içine gömülü olduğu için kaldırman mümkün değil. Kaldırmaya kalksan bile bu dahili bir bileşendir ve kaldırılamaz diye bir uyarı verir.

henes_42

henes_42

Üye
Hocam o ramblow programı yazılımın içine gömülü olduğu için kaldırman mümkün değil. Kaldırmaya kalksan bile bu dahili bir bileşendir ve kaldırılamaz diye bir uyarı verir.
zaten o sorunu yaşadığım için bende modifiye içinden nasıl kaldırabilirim bir bilen arkadaşım söylerse (NokiaFirmware Editor var elimde, modifiyeyi açıp music klasörünün zorunluluğunu vs. değiştirebiliyorum) ancak modifiye içinde yüklü olan bir programı nasıl çıkartabilirim yardım edebilen olursa sevinirim

boramir1981

Üye
Olmazmı kardeş, ayarlar = Telefon = Sensör Ayarlarına gireceksin , burada dokunma kontrolü ve döndürme kontrolü var, burada çentikleri kaldıracaksın. ancak çentikleri kaldırıp çıkarken sağdaki geri butonuna değil, soldaki tamam butonuna basarak çıkacaksın.Tavsiyem hem dokunma, hemde döndürme kontrolünde Aramaları susturma işaretlerini kaldır.

Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için
Cebimden çıkartmadan telefon susuyordu iyi oldu valla

lord_kanka

lord_kanka

Üye
teşkkürler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
CFW yi kuran,beğenen,eleştiren,sorunların çözülmesine yardımcı olan ve en önemlisi CFW ile ilgili sorulan sorulara artık kendiniz çözümler bulduğunuz ve sorunların çözülmesinde arkadaşlara yardımcı olduğunuz için ;ilgilenen ilgi gösteren herkese kucak dolusu teşekkürler :konus:

soluk siyah

Üye
2.5 cfw v50 de kullandığın oratsu ev temasını paylaşabilirmisin sadece

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

soluk siyah

Üye
Teşekkürler

Güncelleştirme hatası alıyorum yükleyemiyorum

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
v60 çıkınca modifiyeye devam edecekmişsin buna sevindim

izzeturey

Üye
Fatih arkadaşımıza emeğinden dolyı teşekkürler. Bir sorunum var. Formattan önce tüm her şeyi yedeklemiştim, proper yükledim ve yedeklemeleri geri yükledim, şimdi mesajlarım geri gelmedi, öncedende kayıt yeri hafıza kartı idi şimdide seçiyorum olmuyor. Önceki normal yazılım güncellemelerinde geri geliyordu mesajlarım. İlgilenirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Güncelleştirme hatası alıyorum yükleyemiyorum

ilk olarak eskisini uygulama yöneicisinden silmen gerekli.Eğer benim CFWlerimden birini kullanmıyor ve başka bir CFW de tsunami ev ekranı gömülü gelmişse yine güncelleme veya dahili bileşen hatası alırsın.

v60 çıkınca modifiyeye devam edecekmişsin buna sevindim

Aslında tam olarak öyle birşey demedim :evet: v60 a kadar yeni CFW düşünmüyorum; hele bir v60 çıksın demiştim.:hmmm

Fatih arkadaşımıza emeğinden dolyı teşekkürler. Bir sorunum var. Formattan önce tüm her şeyi yedeklemiştim, proper yükledim ve yedeklemeleri geri yükledim, şimdi mesajlarım geri gelmedi, öncedende kayıt yeri hafıza kartı idi şimdide seçiyorum olmuyor. Önceki normal yazılım güncellemelerinde geri geliyordu mesajlarım. İlgilenirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler.

backup tavsiye etmiyorum.Her yüklemeden (flash) sonra eski yedekler maalesef düzgün olarak çalışmıyor.Bu yüzden ayrı olarak sadece rehber ve yine ayrı olarak sadece mesajlarınızı ovi veya pc suite ile yedekleyin ve flash sonrası sadece bu yedeklerinizi geri alın.Tüm ayarlarınızı elle yapıp programlarınızı da yine elle kurmalısınız.Auto installer programı size programlarınızın kurulumunda yardımcı olacaktır.E:\Thinkchange kalsörü içinde ; hafıza kartına kurulmaını istediklerinizi klasörüne telefon hafızasına kurmak istediğiniz programları c klasörü içine atıp toplu kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Nokia backup ın maalesef kendi var adı yok.düzgün çalışmayan bir fonksiyon olduğundan sorunlara yol açmakta.

mustafa

mustafa

Üye
hocam kapsamlı değişiklikler olursa v60 için o zaman kendinde bi baskı hissedersin bi cfw yapıyım diye :D bu tamamen kalpten gelen bi duygu olacağına inanıyorum :D :D şaka bi yana yapman çok makbule geçer dostum. saygılar...

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Dayanamadım en sonunda yükledim ama bi kaç sorum olacak.
Opera Mini'de mobil youtube sitesine giriyorum. Ama izleyemiyorum.
2.si telefon açılırken açılış sesi çalmıyor. Aynı şekilde kapanış seside çalmıyor. Ama resimler çıkıyor.
Ve ben normal hacksiz orijinali bozulmamış v51 yüklesem downgrade gibi bir durum olmaz değil mi?

henes_42

henes_42

Üye
Dayanamadım en sonunda yükledim ama bi kaç sorum olacak.
Opera Mini'de mobil youtube sitesine giriyorum. Ama izleyemiyorum.
2.si telefon açılırken açılış sesi çalmıyor. Aynı şekilde kapanış seside çalmıyor. Ama resimler çıkıyor.
Ve ben normal hacksiz orijinali bozulmamış v51 yüklesem downgrade gibi bir durum olmaz değil mi?

v51 orjinalini yükleyebilirsin, yeterki eski sürümlerden birini yükleme

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
O zaman bi orijinal yükleyeyim opera sorunu devam ederse PROPER yüklerim.
Sağolasın hemşo.

FATIH_999

Üye
ben proper normal modu kurdum fakat samsung ev ekranında sorun oluyor ev ekranı kayboluyor çalışmıyor ancak diğer ev ekranlarını kullanabiliyorsun neden kaynaklanır

Takipçi Satın Al

Üst Alt