akü bağlayın 2 sene gider XD
Necmati Üye Konu Sahibi MegaloManiaX' Alıntı: iyiymiş teşekkürler bilgi için Genişletmek için tıkla ... bişi değil...
Mert Üye Benim tel dişini sıka sıka 1.5 hafta bazen daha fazla idare ediyor. Müzik dinleyine 2 günde puf oluyo şarj
Benim tel dişini sıka sıka 1.5 hafta bazen daha fazla idare ediyor. Müzik dinleyine 2 günde puf oluyo şarj
Necmati Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Benim tel dişini sıka sıka 1.5 hafta bazen daha fazla idare ediyor. Müzik dinleyine 2 günde puf oluyo şarj Genişletmek için tıkla ... benim 24 saat dayanmıyo senin iyimiş...
Mert' Alıntı: Benim tel dişini sıka sıka 1.5 hafta bazen daha fazla idare ediyor. Müzik dinleyine 2 günde puf oluyo şarj Genişletmek için tıkla ... benim 24 saat dayanmıyo senin iyimiş...
bossy Üye yarım saat müzik dinlesem telefon dinlenmeye alıyor kendini,sahibi gibi tembel maşallah deyin ona
Necmati Üye Konu Sahibi bossy' Alıntı: yarım saat müzik dinlesem telefon dinlenmeye alıyor kendini,sahibi gibi tembel maşallah deyin ona Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah
bossy' Alıntı: yarım saat müzik dinlesem telefon dinlenmeye alıyor kendini,sahibi gibi tembel maşallah deyin ona Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah
By Burhan 2010 Üye Benim telefonumda öyle sorunlar hiç olmuyor 3 uygulama birden açıyorum sorun yaşamıyorum
Necmati Üye Konu Sahibi burhan 2010' Alıntı: Benim telefonumda öyle sorunlar hiç olmuyor 3 uygulama birden açıyorum sorun yaşamıyorum Genişletmek için tıkla ... senin balackberry abi onlar sağlam teller...
burhan 2010' Alıntı: Benim telefonumda öyle sorunlar hiç olmuyor 3 uygulama birden açıyorum sorun yaşamıyorum Genişletmek için tıkla ... senin balackberry abi onlar sağlam teller...
Lacoste Üye tam dede veya büyükanne telefonu --------------- Ekleme --------------- haha düşünsenize şemsiyenin pili bitii direk ortada kalırsın
tam dede veya büyükanne telefonu --------------- Ekleme --------------- haha düşünsenize şemsiyenin pili bitii direk ortada kalırsın
Necmati Üye Konu Sahibi Lacoste' Alıntı: tam dede veya büyükanne telefonu Genişletmek için tıkla ... aynen ...