-hasangun-
Üye
5230 da çalışırmı?![]()
ve aleyküm selam

ekleme:
dostum önce s.a yazmışın o yüzden böyle yazdım.maalesef 5230 da çalışmaz
5800 yazışımı üzerine kurulu.
5230 da çalışırmı?![]()

ogm jaf emulatörü çalıstırdıgımda go ya basıyorum error hatası veriyo sebebi nedir arkadaslar![]()
bişey sorcam
Kinetik Scrolling İyileştirldi.
demişsin
Boş menüde Kinetik Scrolling kapalımı değil mi ona göre yüklücem senin cfwyi
teşekürler
ogm jaf emulatörü çalıstırdıgımda go ya basıyorum error hatası veriyo sebebi nedir arkadaslar
--------------- Ekleme ---------------
bu arada windows 7
çağlar kardeş programa sağ tıkla özellikler de: uyumluluğundan windows xp sp3 ü seç olay tamamdır.ogm jaf emulatörü çalıstırdıgımda go ya basıyorum error hatası veriyo sebebi nedir arkadaslar
--------------- Ekleme ---------------
bu arada windows 7

ama bu gerçekten süper bi çalışma olmuş senin tsunamiyide kullandım o da iyiydi fakat bu daha iyi
ellerine sağlık devamını bekliyoruz 
dostumşu an kulllanıyorum.ve kendime boş mesaj atmak zorunda kaldım denemek içinana ekranda yeni gelen msjları göremioruz? kinetik kaydırma gene y00k mu?

rom patcher yamaları çeşitli ksımlarda işe yarar bi tane örnekle açıklayayımrom patcher yama açıklamaları bizim ne işimize yarayacak acaba bi yerde eksik bişey yapmak istemiyorum fw yi yüklerken o açıdan sordum
kısa menülerde ks kapalıdır.yani sayfa tamdolmadığında bunun haricinde uzun menülerde kinetik scrolll aktiftir.kapalı ama tekrar açabilirsin ben açtım sevmediğimden dolayı
bunu nasıl yapabilirim ki tamam cfw yklüyoruz telefona ama kodlardan filan anlamam ben
basit bişeyse anlatabilirmisin sana zahmet
Teşekürler
kapalı ama tekrar açabilirsin ben açtım sevmediğimden dolayı
bunu nasıl yapabilirim ki tamam cfw yklüyoruz telefona ama kodlardan filan anlamam ben
basit bişeyse anlatabilirmisin sana zahmet
Teşekürler