ingiltereden telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecking

tecking

Üye
    Konu Sahibi
ingiltereden telefon
arkadaşlar abim yurtdışından telefon getirecek internette okuduğum şeylere göre bir imei kaydı ve türkiyede hatların çalışması için bir işlem lazımmış bilginiz varsa aydınlatırsınız sevinirim.bir de imei kaydını ingilterede mi türkiyede mi yapacak anlayamadım acill yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar abim yurtdışından telefon getirecek internette okuduğum şeylere göre bir imei kaydı ve türkiyede hatların çalışması için bir işlem lazımmış bilginiz varsa aydınlatırsınız sevinirim.bir de imei kaydını ingilterede mi türkiyede mi yapacak anlayamadım acill yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

arkadaşlar lütfen bu cumartesi gelicek.işlemleri öğreneyimde londrada kayıt yaptırması gerekiyorsa söylicem elimizde patlayacak yoksa kapanır falan :( :( :( :(

arkadaşlar lütfen işimiz çok acil bazı işlerimiz var görüşmeyeceğim abimle bilgileri ona vermem gerekiyor yarına kadar.

cavekid

cavekid

Üye
telefonu getirip burda actırabiliyorsun sanırım getirirken pasaporta işlettiğin takdirde. tim lerde hallediyorlar.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Yüksek ihtimal burada kaydını yaptıracaksınız İngiltere'de yapması gereken bir işlem yok.

OğuzcanAbi

Üye
tim de pasaportla 5 liraya açıolar

tecking

tecking

Üye
    Konu Sahibi
pasaporta kayıt gibi bir işlem yapmamışlar arkadaşlar sadece bakmışlar pasaportuna

iphone 4 gider yaw :D ipod gibi kullanırım

OğuzcanAbi

Üye
tmm burda açtırırsın pasaport pasaport sahibi ve telefon 5 dakikada işlem tmm

rapege

rapege

Üye
pasaporta kayıt gibi bir işlem yapmamışlar arkadaşlar sadece bakmışlar pasaportuna

iphone 4 gider yaw :D ipod gibi kullanırım

ipod gibi bile kullanamazsın

cem_ka

Üye
yurtdışından gelen cihazları vodafone veya turkcell abone işlem merkezlerinden 5veya10 tl karşılığı getiren şahsın pasaportu üzerine açtırabiliyorsun . pasaport üzerine böyle işlem 2 senede bir yapılabilir. telefon tr ye girişten itibaren en fazla 1 ay içerisinde kayıt altına alınabilir ondan sonra bu zamanı geçerse kaçak duruma düşer ve kayıt etme ihtimalin sıfır olur ve kapanır.

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm ... bn,mde gelicek 7 ay sonra n8 demek boyle yaptırılıyormus

tecking

tecking

Üye
    Konu Sahibi
şimdi telefona istanbulda bir müdaheleye gerek yok yani yada londrada bir müdahaleye. telefonu pasaporta kayıt işlemi yok direkt almış.faturası duruyor,pasaport zaten abimin o zaman gsm şirketlerinden açtıracağım gibi bilgiler için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt