Logo ve resim istekleriniz için buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Logo ve resim istekleriniz için buraya !!!
İstek kuralları:

1.istenen banner,logo yada resmin pixel ölçülerinde boyutları.
2.İstiyorsanız arka plan rengi'ni belirtin.
3.İstiyorsanız yazı rengi'ni belirtin.
4.Yazı içeriği.
5.Kullanılmasını istediğiniz resim varsa o resmide ekleyebilirsiniz.
6.Sağ alt'da ki teşekkür butonuna asabilirsiniz. :D

Her isteği anında yapamayacağım için bu konuda anlayış bekliyorum hafta içi genelde 17:00 sonrasına kalmayan konuları aynı gün içinde tamamlarım.Fakat haftasonu kesinlikle yardımcı olamam haftasonu isteklerinizi haftanın ilk günleri hallederim.

• Beğen
Tepkiler: enes_k16, summerwine, KaranlıƘ Ƈoƈuq ve 6 diğerleri

hasbaly

hasbaly

Üye
Alıntı: SAINT1 göndermiş. >
Bana hangi boyutlar arasında olması gerek onu söylersen yardımcı olabilirim.Yani yükseliği ve genişliği kaçar pixel olsun.
Arka rengi ve yazı renginide sen belirle istersen.Bende gerisini halledeyim.

240-90 olsun kardeş. Yaparsan çok sevinirim. İnşallah siteye uygun seviyeli kaliteli bir şey yaparsın diye umuyorum. Şimdiden iyi çalışmalar. Bu arada dakinin arka planına uygun bir logo arka planı yaparsan daha iyi olur. Yazı renklerini istediğin gibi yap. Sadece arka planı sitenin arka planıyla uygun olsun. Şimdiden teşekkürler.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Ok:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu nasıl iyimi daha açıkmı yapayım ?
Tamamsa teşekkür'ü unutma :D

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Böyle tamam mı?
Hala teşekkür etmemişsin bu arada :d

hasbaly

hasbaly

Üye
Tamam kardeş ikisi arasında deneme yaparım hangisi güzelse kullanırım. Teşekkür ederim. Emeğine sağlık kardeşim. Bir isteğin varsa özelden P.M. atabilirsin.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

zeE*

zeE*

Üye
Vercinge Forum adlı bir logo yapmanı istemiştim... Sen bana genişlik ve yükseklik sormuşsun ? Yükseklik ve Genişlik Fark etmez benim sitem için uygun bir tane yaparsan sevinirim

(Sonuçta Logo için sen uğraşıyorsun çok teşekkür ederim)

Sitemdeki Logon üstündeki yazı değiştire bilirsin sen bu konuda daha esneksindir :oke:

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Yarın sabah buraya eklerim. :oke:

Bu nasıl ?

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Mr.H[e]LL;2588439' Alıntı:
Ellerine Sağlık Çok Sağol:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

10 Numara olmuş çok saol çok teşekkürler.
EyvAllah:oke:

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
bende istiyorum. 320x120 olsun. Teknoloji Caddesi yazacak. Rengi cok koyu olmasın. Acık mavimtrak olsun :) yazıda kırmızı beyaz olsun. :oke.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Bu iyimi ? yada değişiklik istermisin ?
Daha janjanlı bişilermi yapalım ?

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Bu iyide biraz daha janjanlı bişeyler yapabilirsen yap... Thanks...

Yanındaki resim güzel ama bi kaç resim daha ekle.. Arkaplanada daha karizmatik bi arkaplan koy.. İStersen boyutlarını değiştirebilirsin fazla önemli değil.. Thanks verdim... :)

kakila

Üye
Merhaba bende slogan olarak TürkçeRap Burada arka plan rengi kırmızı biraz janjanlı :D boyutuda 468x60 olsun teşkkür ederim

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Bu iyide biraz daha janjanlı bişeyler yapabilirsen yap... Thanks...

Yanındaki resim güzel ama bi kaç resim daha ekle.. Arkaplanada daha karizmatik bi arkaplan koy.. İStersen boyutlarını değiştirebilirsin fazla önemli değil.. Thanks verdim... :)

Teşekkür butonuna tıklarsanız sevinirim .

Merhaba bende slogan olarak TürkçeRap Burada arka plan rengi kırmızı biraz janjanlı :D boyutuda 468x60 olsun teşkkür ederim

Site adınıda yazacakmıydık ? Değişiklik istersen söyle.beğendiysen konu başındaki teşekkür butonuna tıklayabilirsin.

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Eline Sağlık...

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi

kardeş benim sitenin logosu bu bunu biraz daha canlandırabilirmisin bu çok sade

Peki yazı tipi veya logo'nun şekliyle oynamadan sadece etrafınımı canlandırıyım yoksa baştan bu şekle yakın bişeylermi yapalım.Yada yepyeni bişey mi olsun bunu net söylersen bakarız.

temas4

Üye
Kardeş ben Facebook'taki sayfam için profil resmi istiyorum yapabilirsen üzerinde
EVLÂD-I FÂTİHÂN yazsın yukarıdan aşağıya doğru olsun bide logoda Fatih Sultan Mehmet Han'ın resmide olursa beni çok mutlu etmiş olursun kardeş....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt