DUDU - Dünya ile Türkçe Konuşun

Sponsorlu Bağlantılar

Sitenin görüntüsünü ve fonksiyonlarını nasıl buldunuz

• Çok iyi ben bu sitenin sitekoliği olurum.

Kullanılan: 4 22.2%
  • Üzerinde çalışılırsa birşeyler olur

Kullanılan: 12 66.7%
  • Eh işte site olsun diye yapılmış

Kullanılan: 1 5.6%
  • Midem bulandı bu ne ya.

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Life is Matrix

Life is Matrix

Üye
    Konu Sahibi
Eğer burada yazılanlar doğruysa, müthiş bir proje ve tek kişiyle bunun yapılması imkansıza yakın birşey. Webmasterler konuyu daha iyi anlayacaklardır diye düşünüyorum. Fakat dil bariyeri konusunda katılıyorum, yani facebook 400 milyon insanı biryere toplamayı başardı ama insanları sosyalleştiremedi, tamtersi anti sosyal duruma getirdi. İnanlar video ve resimden başka birşey paylaşmıyorlar. Çünü insanlar sadece kendi dilinden olanlarla konuşabiliyorlar eğer bir Türkü arada dil engeli olmadan başka milletlerden insanlarla konuşturmayı başarabiliyorsa bu site bravo derim yani... Siteyi denemedin birşey demek zor tabi. Başarılar diliyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler.... değerli düşüncelerinizi bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: TheChosenOnee

Memmoli

Memmoli

Üye
Bencede ortaya konmak istene şey açısından süper birşey, düşünce... Kısa bir süredir takip ediyorum siteyi, arkadaşalrımda var yabancı genelede anlaşıyorum valla:) helal olsun, ismi duyulursa alır başlını gider bence.

mehmetcsr

Üye
çok güzel bir proje..:heyo:

HanınınYeri

HanınınYeri

Üye
Son zamanlarda çok duymaya başladım bu ismi, Allah utandırmaısın. Türklerin birşeyde başarılı olmasını isterim.

• Beğen
Tepkiler: Life is Matrix
Life is Matrix

Life is Matrix

Üye
    Konu Sahibi
Son zamanlarda çok duymaya başladım bu ismi, Allah utandırmaısın. Türklerin birşeyde başarılı olmasını isterim.

İyi dileklerin için teşekkürler... Şuanda birçok değişiklik yaptık dahada iyi ve en önemlisi hızlı çalışıyor...

TheChosenOnee

TheChosenOnee

Üye
bakmak lazım ama

TheChosenOnee

TheChosenOnee

Üye
O günden bugüne çok şey değişmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt