Yeni paylaşım sitesi, düşünceleriniz nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1Hayat

1Hayat

Üye
    Konu Sahibi
Yeni paylaşım sitesi, düşünceleriniz nelerdir?

Dudu, dünya uygarlıkları arasındaki dil bariyerlerini kaldıran sosyalleşme ağıdır.Dudu, üyelerine, kendi ana dillerinde iletişim kurma, dünyadaki insanlarla hayatlarını paylaşma yeteneği sağlar. Dudunun fotoğraf, resim paylaşımı, sosyalleşme, kültürler arasındaki farkları öğrenme ve dünyaki olayları paylaşma dahil daha başka birçok uygulama vardır. Site kullanıcılara ücretsiz olup internet bağlanıtısı olan herkes Dudu’ya üye olabilir ve güvenli bir ortamda diğer Dudu kullanıcılarıyla iletişime geçebilir.

Dudu 2009 yılında imkansıza karşı meydan okuma tutkusu olan, genç ve yetenekli küçük bir mühendis grubu tarafından hayata geçirildi. Düşüncenin temelinde olan şey, bütün dil bariyerlerini ortadan kaldıracak sosyalleşme sitesi kurmak fakat bunu yaparkende kullanıcıların lokal kültürel motiflerini koruyup, kendilerinş ana dillerinde ifade etmek. Hedef, hem genel, hemde lokal olarak insanların hayatlarını paylaşmaya, kendilerine ve işlerine dikkat toplamaya imkan sağlamaktır.

Bariyersiz İletişim: İnternet kullanıcılarının en büyük handikablarından biri olan dil bariyerlerini ortadan kaldırmayı kendine amaç edinen Dudu, böylece her ırktan, her dilden, her yaştan ve her sosyal sınıftan insanları,güvenilir bir ortamda bir araya getirerek kendi ana dillerinde birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlamayı hedefleyen ilk sosyal ağdır.
Sınırsız ve süresiz iletişim: Mevcut sosyalleşme siteleri dil bariyerleri yüzünden asıl fonksiyonunu yerine getirememektedir ve bu siteler sosyalleşmeyi kullanıcının kendi dilini bilen kişilerle sınırlandırmışlardır. Fakat bu durum Dudu’da söz konusu değildir. Dudu sistemini kişinin sosyal çevresini durmadan genişletme eğilimi üzerine kurmayı amaç edinmişdir.

Dudu kullanıcılarına sunulan diğer bir ayrıcalıkda, zahmetli bir süreçten sonra oluşturduğunuz sosyal çevrenizle olan iletişiminiz , belli bir süre sonra dil yetersizliğinden dolayı, yavaşlama veya durma noktasına gelmek. Tam tersi Dudu kullanıcıları sosyalleşme noktasında sürekli aktif kalacakdır. Bunu yanısıra veri bankasındaki cümleler %90 doğru olduğu için iletişim esnasında yanlış anlaşılmalarda minimum hale indirmeyi hedeflemişdir..

• Beğen
Tepkiler: TuRkiShCowboy

Burak

Üye
:hmmm

hoss

hoss

Üye
benim facebook um bile yok:ehe

buketcik

buketcik

Üye
iyi bişeye benziyor ama tutulmaz gibi geldi bana.:D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Burası yeterli, "ado, bado, mado, face, ne çoğaldı bunlar böyle birden.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
İyi bişiyse üye olabilerem :ehe

buketcik

buketcik

Üye
burası güzel yaa.boşverin orayıı:)

1Hayat

1Hayat

Üye
    Konu Sahibi
Burayla oranın ne alakası var... Burası forum orası sosyal paylaşım sitesi dostlar:) Durun hele forumun grubunu kurayımda orada o zaman ben görem sizi bakalaım ne diyeceksiniz... Yorumlarınız için teşekkürler ...

buketcik

buketcik

Üye
ya ben orayla kıyaslamadımki.gitmeyin başka biryere burada kalın msjlaşıyoruz demek istedim. ki öylede dedim.aşk olsun bide bozuyosun toplum içinde beni.:D

1Hayat

1Hayat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, burası bir forum sitesi... Yani yapandanda emeği geçendende Allah razı olsun... Bunca imkan sunuyorlar bize... Herne kadarda bir yöneticimiz konularımı önce taşıyıp sonrada silsede olsun... Kırgın değilim... Buradaki emeğe saygı gösteriyorum ve hırsızlık yapmıyorum, saygısızlıkta yapmıyorum... Kurallar çerçevesinde projemizi insanlara duyurmak istiyorum... Beni, yapılan haksızlıkların ve kayıtsızlıkların hiçbiri üzmüyor, yılmıyorumda tam tersi bu hırsımı arttırıyor.Kısıtlı imkanlar dahilinde insanlara sesimizi duyurmak istiyoruz. Millet dalga geçiyor ama olsun bizi buda yıldırmıyor... Düne kadar 100 kişiydik bugün 15000 kişiyiz kısa zamanda bu az bir başarı değil... Demekki birşeyler ortaya koyarsan seni destekleyecek insanlar ortaya çıkabiliyor... Şahsen beni ençok insanların kayıtsız kalması şaşırtıyor...

Düşünceleriniz almak isterim, düşünceleriniz önemli çünkü... Bahsettiğim sitenin alanı tamamen farklı ve Maxicepe zerre kadar zararı olmaz tam tersi inanılmaz derecede faydası olur.

• Beğen
Tepkiler: thechoosenone
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Biraz neşeli görünüyor ama face yi örnek almışlar benziyor.

thechoosenone

Üye
Arkadaşlar, burası bir forum sitesi... Yani yapandanda emeği geçendende Allah razı olsun... Bunca imkan sunuyorlar bize... Herne kadarda bir yöneticimiz konularımı önce taşıyıp sonrada silsede olsun... Kırgın değilim... Buradaki emeğe saygı gösteriyorum ve hırsızlık yapmıyorum, saygısızlıkta yapmıyorum... Kurallar çerçevesinde projemizi insanlara duyurmak istiyorum... Beni, yapılan haksızlıkların ve kayıtsızlıkların hiçbiri üzmüyor, yılmıyorumda tam tersi bu hırsımı arttırıyor.Kısıtlı imkanlar dahilinde insanlara sesimizi duyurmak istiyoruz. Millet dalga geçiyor ama olsun bizi buda yıldırmıyor... Düne kadar 100 kişiydik bugün 15000 kişiyiz kısa zamanda bu az bir başarı değil... Demekki birşeyler ortaya koyarsan seni destekleyecek insanlar ortaya çıkabiliyor... Şahsen beni ençok insanların kayıtsız kalması şaşırtıyor...

Düşünceleriniz almak isterim, düşünceleriniz önemli çünkü... Bahsettiğim sitenin alanı tamamen farklı ve Maxicepe zerre kadar zararı olmaz tam tersi inanılmaz derecede faydası olur.

Aslında cevap yazmadan kullanmaya devam edecektim ama bu cevap üzerine yazmak istedim. Biz başkalarının yaptığını kullanırız ama içimizden biri birşeyler yapmaya kalksa sahip çıkmayız dahası ona engel oluruz. Ben googleden buldum burayı ve yukarıdada arkadaşın dediği gibi bence çok hoş bir yer...

Adilx05

Adilx05

Üye
Twitter Gibi Bişey Mi Yani

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

İnternet, network bölümüne aldım ...

Ayrıca, MaxiCep ile sosyal ağlar birbirinden farklıdır dediğiniz gibi ...
MaxiCep' e içerik bakımından rakip olmaya çalışan bir site olsaydı reklam der konuyu silerdik ...Veyahut site açtık gelin katılın diye reklam olsaydı gene silerdik ...
Türklerin Facebook'a rakip güzel bir çalışması diye biliyorum dudu'yu ...Konu da bilgilendirme amaçlı açılmış, herhangi bir reklam veya link yoluyla yönlendirme yok :)

Güzel çalışma :oke:

1Hayat

1Hayat

Üye
    Konu Sahibi
TurkishKowboy o zaman neden taşıdınız konuyu? Daha öncede anıl adında bir yönetici konumu buraya taşıdı ve bir süre sonrada kilitledi... Dün merak ettim aradım sitede dudu ile alakalı konuları hep bu şekilde buraya taşımış ve sonrada kilitlemiş... Bumudur yani? Konu dışı bölümüne açmıştım ve kurallarada aykırı değildi bildiğim kadarıyla... Sizce bu haksızlık değilmi? Yani burada 5 kişi okurken ,sesimi burada 5 kişiye duyururken konu dışında 50 kişiye duyuracaktım belkide... Yani her paylaşıma ve kullanıcıya saygım var ama yani bu konunun bir iş ilanından değeri dahamı az? Yinede teşekkürler, sağolun arkadaşlar.

Son olarak şunu söylemek istiyoırum. Bu konunun hemen altında yine başka bir arkadaşın açtığı bir konu var duduyla ilgili ama çok zaman önce açılmıştı... Aynı bu şekilde konu buraya taşındı ve kilitlendi anıl tarafından... Dedik belki link var o yüzden taşıdılar yeni konu açtık linksiz... Ama bu sefer yine taşıdınız... Daha enteresanı... Dün gece 00.00 da diğer konuya baktığımda hala kilitliydi ama şimdi bakıyorum konu açılmış... Bu durumda biz suçlu duruma düşeceğiz yani, sanki spam yapmışız gibi. Ama Allah şahittir. O ve diğer bütün duduyla alakalı konular aynı yönetici tarafından farklı gerekçelerle önce taşınıp sonra kilitlenmişti.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sizce bu haksızlık değilmi? Yani burada 5 kişi okurken ,sesimi burada 5 kişiye duyururken konu dışında 50 kişiye duyuracaktım belkide...

Sizin sorununuz konu hiti ...

Yeni çıkarılan bir albümü konu dışında tanıtan üyeler oldu... Sebep olarak da üye fikirlerini almak dendi...
Ama konunun yeri Müzik Bölümü olduğundan taşındı .

Konu içeriği tamamen internetle alakalı. Facebook veya Google konuları nasıl Konu Dışına açılmıyorsa bunun da Konu Dışında yeri olmamalı ...

1Hayat

1Hayat

Üye
    Konu Sahibi
Öyle diyorsan öyledir kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt