5800 v50 Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

onurmert06

onurmert06

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 Müzik Çalar Sorunu
Arkadaşlar 5800a v50 yükledim fakat müzik çalara girince müziklerimi bulamıyorum. Seçeneklerden kütüphaneyi yenile diyorum 9 müzik bulundu diyor (Hafıza kartında 9 müzik var) ama hiçbiryerde çıkmıyor bu müzikler.Dosya yöneticisinden bakınca açıp dinleyebiliyorum ama Tüm Şarkılar bölümüne eklenmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

petrucci82

petrucci82

Üye
güncellemeden sonra hard format attın mı?

onurmert06

onurmert06

Üye
    Konu Sahibi
Evet attım hem telefona hemde hafıza kartına format attım

ArslanArif

ArslanArif

Üye
tekrardan güncelle bence

onurmert06

onurmert06

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar güncelledim gene düzelmedi

Adilx05

Adilx05

Üye
Telefonu Veya Kartı Pcye Bağla Ordan Music Klasorune At Bu Şarkıları Böylece Görebilirsin Artık...

lad_enes

Üye
Att.. ile baslayan bi klasorde olması lazım diye biliyorm
Attach ile basliyordu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
müzikler dijiatal içinde yok mu?

onurmert06

onurmert06

Üye
    Konu Sahibi
Dijital sesler klasörüne attım gene olmadı Music klasörü yok onu oluşturdum içine attım gene eklemedi 9 müzik eklendi yazıyor ama eklemiyor...

--------------- Ekleme ---------------

Sorun çözüldü. Tekrar v50 kurdum tekrar hard format attım hafıza kartına format attım tekrar müziklerimi atınca buldu ve ekledi yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler :)

ihrem

Üye
merhaba arkadaşlar dün 5800 aldım bugün ikinci günü telefonumla müzik çalara şarkı atıyorum (music dosyasına) daha sonra tüm şarkılara dokunuyorum ama şarkılar çalmıyor geri tuşuna dokunuyorum çıkmıyo sadece kırmızı tuşa basınca çıkıyo dün birkaç şarkı attığımda çalmıştı daha sonra attığım şarkıların hepsinin olmadığını fark ettim kütüphaneyi yenile dedim ondan sonra şarkılar çalmamaya başladı silip tekrar yükledim yine olmadı bilg.dan ovi player ile yükledim yine olmadı lütfen yardım edn!!!

cellllo

Üye
şarkıları playliste at sorunun çözülecektir... ;)

JayJayyy

Üye
merhaba arkadaşlar dün 5800 aldım bugün ikinci günü telefonumla müzik çalara şarkı atıyorum (music dosyasına) daha sonra tüm şarkılara dokunuyorum ama şarkılar çalmıyor geri tuşuna dokunuyorum çıkmıyo sadece kırmızı tuşa basınca çıkıyo dün birkaç şarkı attığımda çalmıştı daha sonra attığım şarkıların hepsinin olmadığını fark ettim kütüphaneyi yenile dedim ondan sonra şarkılar çalmamaya başladı silip tekrar yükledim yine olmadı bilg.dan ovi player ile yükledim yine olmadı lütfen yardım edn!!!

Music e değil sound/digitale at.

snglmtl

Üye
bende de buna benzer sorun var.müzik kütüphanesine giriyorum,kütüphaneyi yenile diyorum. ''Yenileniyor.0 dosya eklendi.'' diyor fakat işlem hala sürüyor,herhangi bir şarkıda eklenmiyor:((

ouzhan_92

Üye
aynen bende de var güncelle diyorum şarkı eklenmyr.hep bu güncellemeden sonra oldu bu

SilentOne

SilentOne

Üye
bu sorun hafıza kartından oluıyor die biliyom

canselek

Üye
nsl düzeleck peki hafıza kartını mı degiştirelm

Üst Alt