kuyumcu olduğunu :ehe ev kadını oldugunu :d::d::d:
SAINT1 Üye Kuzu mu ? Yooh yaaaaw ne kuzu su yanlışmı yazdın neetin iftira atma bölümü değil burası o zaman sanada Ban !!!
Kuzu mu ? Yooh yaaaaw ne kuzu su yanlışmı yazdın neetin iftira atma bölümü değil burası o zaman sanada Ban !!!
Paranoya Üye SAINT1' Alıntı: Kuzu mu ? Yooh yaaaaw ne kuzu su yanlışmı yazdın neetin iftira atma bölümü değil burası o zaman sanada Ban !!! Genişletmek için tıkla ... Valla ben bilemem , Hurişin yalancısıyım . İşte kanıt Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAINT1' Alıntı: Kuzu mu ? Yooh yaaaaw ne kuzu su yanlışmı yazdın neetin iftira atma bölümü değil burası o zaman sanada Ban !!! Genişletmek için tıkla ... Valla ben bilemem , Hurişin yalancısıyım . İşte kanıt Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAINT1 Üye OO belgelerle konuşurum diyorsun heee Yoh yaa guzu die oğluma diyo 6 aylık daha o yüzden. Ama güsel takip etmişsin bak.Sana tebrik koydum
OO belgelerle konuşurum diyorsun heee Yoh yaa guzu die oğluma diyo 6 aylık daha o yüzden. Ama güsel takip etmişsin bak.Sana tebrik koydum
Paranoya Üye Besliyo yazınca bende gerçek kuzu sandım . Allah bağşlasın , adı ne ? Sağolasın . Üstteki üye hakkında yeni bir bilgi daha : 6 aylık oğlu varmış
Besliyo yazınca bende gerçek kuzu sandım . Allah bağşlasın , adı ne ? Sağolasın . Üstteki üye hakkında yeni bir bilgi daha : 6 aylık oğlu varmış
SAINT1 Üye sahra25' Alıntı: Oğlu olduğunu Allah bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Çok sağol teşekkürler cümlemizinkini İnşAllah.
sahra25' Alıntı: Oğlu olduğunu Allah bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Çok sağol teşekkürler cümlemizinkini İnşAllah.
huri$ Üye aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum yaaaf kuzusu vaaar hemde pek datluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
huri$ Üye ben cikiyom benimde guzularim vaar onlara biseyler hazirlayacamm mele$ip durulaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeee guzusu vaar olceem simdii
ben cikiyom benimde guzularim vaar onlara biseyler hazirlayacamm mele$ip durulaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeee guzusu vaar olceem simdii