iyi geceler:bye2: Hayırlı sahurlar :)
tim3in Üye haltie' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim aleykümselam. İyiyim teşekkür ederim görüşemedik iki gün yoğunsunuz sanırım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
haltie' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim aleykümselam. İyiyim teşekkür ederim görüşemedik iki gün yoğunsunuz sanırım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
kol@j Üye tim3in' Alıntı: hosbulduk Genişletmek için tıkla ... kardeş yenisin galiba hoşgeldin... Arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar ...
tim3in' Alıntı: hosbulduk Genişletmek için tıkla ... kardeş yenisin galiba hoşgeldin... Arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar ...
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nasılsın Halil Love Prince' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hüseyin nasılsın
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nasılsın Halil Love Prince' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hüseyin nasılsın
tragedie Emekli Yönetici __Midas__' Alıntı: iyi geceler maxicep insanları , Genişletmek için tıkla ... İyi geceler sanada
tragedie Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: Ramazan iyi gidiyor Bi de susuzluk olmasa hava çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Sorma ben bu yaşıma kadar böyle sıcaklık görmedim ama bugün akşam burası biraz serinledi şuan Çok iyi
sahra25' Alıntı: Ramazan iyi gidiyor Bi de susuzluk olmasa hava çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Sorma ben bu yaşıma kadar böyle sıcaklık görmedim ama bugün akşam burası biraz serinledi şuan Çok iyi