SPB Mobile Shell Modifiye, shell inize ek özellik ve görsellik katalım

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SPB Mobile Shell Modifiye, shell inize ek özellik ve görsellik katalım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kursat64, pursewarden, salihkemal ve 22 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzel paylaşım :good:

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Calısmadı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
spb nin tam sürümümü kurulu deneme sürümü mü ?

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Tam surumu 341 olan

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şöyle olacak şimdi verdiğim dosyaları \private\20028b16 klasöründekilerle değiştireceksin. Ben upload ederken isimlerini değiştirdiğim için sorun oldu heralde. Konudaki rarlarıda değiştiriyorum şimdi. Htc saatinde problem yok

Ekli dosyalar

dgdizayn

dgdizayn

Üye
şöyle olacak şimdi verdiğim dosyaları \private\20028b16 klasöründekilerle değiştireceksin. Ben upload ederken isimlerini değiştirdiğim için sorun oldu heralde. Konudaki rarlarıda değiştiriyorum şimdi. Htc saatinde problem yok

Evet simdi battery calıstı fakat sebeke adı gitti. Alakası yok biliyorum ama simdide sebeke adı bozuldu :hmmm

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

'Şeref'

Emekli Yönetici
tesekurler

petrucci82

petrucci82

Üye
menu dediğin rra dosyası hangi ikonu değiştiriyor kardeşim acaba

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bunu

entrapmen

Üye
Spb Shell'de programlar klasoru haricinde bir klasor olusturmak icin ne yapmamiz gerekiyor? Degistirmemiz gereken .xml dosyasi mi yoksa .reg dosyasi mi?
Bu arada tema oldukca guzel ama asil tema kadar genis icerik sunmuyor. Her halukarda tesekkur ederim.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Spb Shell'de programlar klasoru haricinde bir klasor olusturmak icin ne yapmamiz gerekiyor? Degistirmemiz gereken .xml dosyasi mi yoksa .reg dosyasi mi?
Bu arada tema oldukca guzel ama asil tema kadar genis icerik sunmuyor. Her halukarda tesekkur ederim.
Onun nasıl yapılacağı hakkında şuanda bir bilgim yok.Rastlarsam eğer yazarımbu konuda

petrucci82

petrucci82

Üye

öyle bir özelliği kardeşim..ben de istiyorum oyunlar ayrı office proları ayrı araç proları dursun ama yok..sadece son sürümde dosya kısayolu koyabiliyorsun

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah

mumu94

Üye
bu SPB mobile ın signed sürümü varmı ? ve tam sürümü deneme değil

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
signed ve tam sürüm olacağını sanmıyorum. Ama emin değilim. Araştırmak gerek

KayraBey

KayraBey

Üye
Nadir'in dediği gibi hafıza kartını çıkarın.Kart okuyucuya takın.İçeriğin hepsi görünecek.Oradan da verilen talimata göre gerekli kopyalamayı yapın.Ben yaptım ve hava durumu simgeleri değişti ama saat değişmedi.Olsun yeni hava durumu simgeleri daha orjinal duruyor.Tavsiye ederim.

Örnek Görüntü:

• Beğen
Tepkiler: Jan

maslaner36

Üye
hocam ben se vivaz pro ya yükledim ver 3.5 var tam sürüm ancak dediğin klasöre ulaşamadım :S

Üst Alt