Sbp Mobile Shell derleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sbilen

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
Sbp Mobile Shell derleme
forumda da bol sayıda olmasına rağmen http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...4-3d-carusel-57-adet-gorsel-paket-473398.html adresteki kayrabey in paylaştıklarından kendime göre bir beğendiklerimden bir derleme yaptım. bana göre çokta güzel oldu. sizde beğenirseniz bir tşk. yeter:)

link:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Kullandığınız her paket için 2$ ücret ödemeniz gerekiyor :) Şaka bir yana merak ettim.Resimleri merakla bekliyorum...

sbilen

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
becerebildiğim kadar resimleri kendi tlf çekerek eklemeye çalıştım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben de birbirinin içine katarım begendigim skinleri ama ekledigin resim/resimler gözükmüyo bende 2-3 ss alıp eklesen çok iyi olur.
Özellikle hava durumu widgetleri,analog ve digital saatlerden örnekler iyi olurdu bir de medya player.

:tşk:

sbilen

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
Ben de birbirinin içine katarım begendigim skinleri ama ekledigin resim/resimler gözükmüyo bende 2-3 ss alıp eklesen çok iyi olur.
Özellikle hava durumu widgetleri,analog ve digital saatlerden örnekler iyi olurdu bir de medya player.

:tşk:

hepsinden bol sayıda var çektiğim resimlerin linkini verdim weather tam ekran, transparan vb. çoksayıda var aynı şekilde dişital saatinde hemen hemen her örneği bulunmakta

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

sbilen

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt