Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Iphone sorunlarınızı çözelim
iphone ile olan tüm sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirim msn den yrdımcı olabilirim özelden sorunlarınızı yazın ankarada olanlar için birebir işlemlerini yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: kinger1905, niksarli1979, G_R_C ve 2 diğerleri

şsalman

şsalman

Üye
merhaba yurt dısından hediye gelen iphonemi jailbreakme ile yükledikten sonra yanlışlıkla dönüp geri güncelledim versiyon 4.0.2 olmuş jailbreakme yı artık kutamıyorum yeniden açabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.0.1 i indir itunesden restore yap.itunes i aç pc de shift tuşuna basılı tutarak itunesde restoreye bas bir pencere açılır ordan 4.0.1 orjinal fw yi göster yüklesin.yüklemezse beklemekten başka çaren yok.

hyper_jam

Üye
kardeş ıphone a 3.1.2 yi yükledim cihaz çalışıo ama simkartı görmüyor forumda cydia ya girin ultrasn0w adresine girin vs gibi şeyler yazıyor fakat cydia basıyorum anında ana menüye dönüyor ultrasn0w.deb dosyasını da bi türlü yükleyemedim yardım ederseniz sevinirm...

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
sşalman kardeş iphone ni 4.0.1 e geri düşürebilirsin tekrar jailbreak yaparak kullanabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

hyper_ jam iphonen hangi model 3.1.2 eski versiyon onun üstünde 3.1.3-4.0-.401.4.0.2 var.her yeni çıkan versiyonda yeni iyileştirmeler var bence 4.0.2 en son versiyon hariç diğer versiyonlara geçip jailbreak ve unlock yapabilirsin 4.0.2 yi şu anda yükleme o versiyonun jailbreak ve unloc u çıkmadı

--------------- Ekleme ---------------

merhaba yurt dısından hediye gelen iphonemi jailbreakme ile yükledikten sonra yanlışlıkla dönüp geri güncelledim versiyon 4.0.2 olmuş jailbreakme yı artık kutamıyorum yeniden açabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla[/QUOTE (3gs için)
(3g içn)

hyper_jam

Üye
doğru haklısın da kardeş bütün firmware leri indirdim sadece 3.1.2 yi kurduğumda cihaz normale döndü fakat simkartı kabul etmiyor diğerlerini kurduğum zaman ekranda usb kablo itunes işareti çıkıyor herzaman maxicep forumundan 2 defa yardım istedim kimse cevap vermiyor..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefonun modeli ne

hyper_jam

Üye
iphone 3g 16GB yurtdışından geldi

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
bu dosyayı bi indir deneyelim

hyper_jam

Üye
indireyim.. itunes de yüklemeye başlamadan önce telefonda on-off tuşu ile home tuşuna basılı tutuyoruz cihaz açılıp kapanınca 2-3 saniye sonra on-off tan çekip home da basılı kalıyor doğru değil mi ??

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
gerek yok onlara indirdiğin bu dosyanın uzantısı zip ad değiştir diyip sadece zip olan kısmını sil ipsw yaz daha sonra itunesi aç klavyenin shift tuşuna bas mausunlada restoreye tıkla bu indirdiğin 3.1.3 ü göster restore etsin oraya kadar bi gel

hyper_jam

Üye
error hata mesajı veriyor hata kodu 14 dostumm

erdemilker

Üye
merhaba

arkadaşım amerika da iphone 4 aldı , kendisindeki 3g yi de bana getirdi.
Ben şimdi bunu kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor.Arkadaşım çifte vatandaş olduğu için kayıt ettirmeden getirdi.Ben bir pasaport mu bulmak zorundayım.Ziphone vs gibi birşeyler le imei işini çözemiyor muyuz ?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen fake imei yapmak istiyosun da fake sadece 2g ler için geçerli senin cihaza olmaz kayıt ettireceksin başka yolu yok

erdemilker

Üye
peki kayıt ettirdim diyelim.Bu imei aktif olunca direk olarak telefonu çalıştırabilecek miyim yoksa mevcut versiyonuna göre gerekli unlock , jailbreak işlemlerini falan yapıp anca o zaman mı kullanabileceğim.
Birde iphone 3g için 4.0 işletim sistemi tavsiye edermisiniz ?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş her çıkan yeni versiyonda iyieştirmeler var onun için şu anda 4.0.1 jailbreak ve unlock sorunu olmayan en son versiyon dur sen kaydını yaptır yardımcı olurum

erdemilker

Üye
4.0.1 e yükseltmeye açıkçası çekiniyorum çünkü iphone ' un çok yavaşladığına dair yorumlar okudum.Telefonun şu anki versiyonu 3.1.3
Bu versiyon yurtdışı cihazların şu an jailbreak olsa bile unlock olamadığını okudum forumlarımızda.Bu durumda ne yapmalıyım.3.1.2 ye düşürüp o versiyon ile jailbreak unlock yapabiliyor muyum?

elemey

Üye
iphone 4 getirttim. jb yaptım. hücresel veri ağı sekmesi yok.
apn ayarlarını yapamıyorum nete giremiyorum.

goldflash71

Üye
slm arkadaşım. Ben turkcelden aldığım iphone 32 gb 3 gs telefonumda 3.1.3 yüklü ve jailbreak yapılmış herşeyi yüklüyorken hata ile itunese bağlı olduğum zamanda 4.0.2 versiyonu yükledim. Şuan hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bana 3.1.3 e geri dönmem için ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler

Üst Alt