Sky Fire Country Hatası Alanlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arada gidiyor kendi kendine geri geliyor bende anlamadım:hmmm

A_QUARIU_S

Üye
Arkadaşlar bu artık işe yaramaz demek istemiyorum ama bir gerizekalı Türkiyeden arkadaşımız bu çözümü maalesef iş güzarlık yapıp skyfire kendi sayfasında önerme gafletinde bulunmuştur. Böylece skyfire firması da bu açık kapıyıda kapatmıştır. Bizim Türkler ne zaman yardım ne zaman ahmaklık olduğunu bazan akıllı görünmek isterken karıştırıp salaklığını maalesef tasdikleyebiliyor. Kim mi bu kişi gidin kendiniz görün "aerdogan85".
Senin nene gerek o sayfada bunu yazmak isteseler zaten Türkiye'ye de kapı açılır. Ev sahibine eve nasıl girilebileceğini anlatmış. Ne sinir oldum ya neyse.

Souldreath

Souldreath

Üye
Arkadaşlar bu artık işe yaramaz demek istemiyorum ama bir gerizekalı Türkiyeden arkadaşımız bu çözümü maalesef iş güzarlık yapıp skyfire kendi sayfasında önerme gafletinde bulunmuştur. Böylece skyfire firması da bu açık kapıyıda kapatmıştır. Bizim Türkler ne zaman yardım ne zaman ahmaklık olduğunu bazan akıllı görünmek isterken karıştırıp salaklığını maalesef tasdikleyebiliyor. Kim mi bu kişi gidin kendiniz görün "aerdogan85".
Senin nene gerek o sayfada bunu yazmak isteseler zaten Türkiye'ye de kapı açılır. Ev sahibine eve nasıl girilebileceğini anlatmış. Ne sinir oldum ya neyse.

Ohaaaa bana lise yıllarımda sınavı 5 dakikada bitirip sonra roman okumaya başlayan kıza gözetmen hocanon hayırdır kızım sınav kolaydı galiba demesi üzerine yok hoca bize soruları vermişti ondan hemen bitti demesi. Bunun üzerine sınavın iptali kıza linç girişimi...:off: ben de diyorum bu dosya ile başka bir ülkedeymişiz gibi bağlanıorduk, şu an nasıl bir çözüm bulunamıyor diye düşünüyordum. Adamlar tabi engeller. Allah'ım ne insanlar var yaa...:off:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım turkcel internet nasıl çalışıyor hala:hmmm

aryscat

aryscat

Üye
Ben skyfire dosyasını kapattım arkadaşlar. Umarım nokia ve adobe flash lite 4 ü indirime sunar da millet te bu skyfire denilen ukala kabrak firmadan kurtulur ...

K_R_M

K_R_M

Üye
temmuz ayı itibariyle kullanabilen varmı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ad45

ad45

Üye
skyfire s....:off:

sovalye28

sovalye28

Üye
nokıa ya 1 skyfire a 2...

MOKIA

MOKIA

Üye
çözüm bulan varmı..?

yetkin0234

yetkin0234

Üye
işe yaramıyor yine aynı hata N95

receph

receph

Üye
Bu kadar ib..lik olmaz ya...

iyiki bi b.k beceriyorlar

otman

Üye
Ben hic kullanamadim nasil bisey bu gun bakacaktim o da artik acilmiyo

wersage

wersage

Üye
:oke:ARKADASLAR BU PROGRAMIN OZELLİĞİ ORNEGİN google.video myspace yahoo video VB. SİTELERDEN FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ YANI SKYFİRE DEN KAT KAT USTUN TAM EKRAN VİDEO KEYFİ. ONLINE VİDEO VE RADYO SUPER OTESİ LİNK S6OV3 S06V5 SERİSİ İÇİN 2.5MB BOYUTUNDADIR.DAHA ONCE VERİLMİŞMİDİR BİLEMEM.AMA EMEGE SAYGI ;)

mustafabass

Üye
tskler

Barbo2

Barbo2

Üye
s60v5 destegi yok ozone browserin sitede yazmıyo indiren varsa kullanabilirmi sence

5353poyraz

Üye
skyfıre olmuyo yukluyom tekrar hata verıo

yetkin0234

yetkin0234

Üye
:oke:ARKADASLAR BU PROGRAMIN OZELLİĞİ ORNEGİN google.video myspace yahoo video VB. SİTELERDEN FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ YANI SKYFİRE DEN KAT KAT USTUN TAM EKRAN VİDEO KEYFİ. ONLINE VİDEO VE RADYO SUPER OTESİ LİNK S6OV3 S06V5 SERİSİ İÇİN 2.5MB BOYUTUNDADIR.DAHA ONCE VERİLMİŞMİDİR BİLEMEM.AMA EMEGE SAYGI ;)

:hmmm Dostum verdiğin link hatalı bi kontrol et istersen...:hmmm

Üst Alt