Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sky Fire Country Hatası Alanlar Buraya
Sponsorlu Bağlantılar
BRKTRK
Üye
Konu Sahibi
Sky Fire Country Hatası Alanlar Buraya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Dosyayı İndirip Data/Skyfire'a Atsınlar Sorununuz Düzelir.
kosavalii
Üye
gene aynı arıza lütfen yardım bana sen kullandıgın skyfire link olarak ver lütfen saygılar ardaşım
sadiasi
Üye
Arkadaşlar ben yükleyemedim çünkü sis. Formatında. sisx. Olanı yokmu. E66
Mehmet
Emekli Yönetici
Ne yazıkki işe yaramadı
ersoyw
Üye
aynı sorun bendede vardı simdi indiriyorum
brkk620
Üye
dosyayı indiremıyorum opera mini kullaniyorum,rapid e yada direk buraya koyabilirmisiniz?
hull_ram
Üye
aynı dosya zaten data/skyfire nin içinde var. üzerine yazılsın mı uyarısı bile vermedi. çözümün akim kaldı kardeşim
steelman
Üye
teşekkürler işe yaradı n95 8gb
muratsim67
Üye
country hatası ne acaba
ozcemoz
Üye
arkadaşlar ben uyguladim skyfire 1.5 sürümü olmasi lazim nokia pc suiteden girip verilen dosyalari degiştirdim şimdi sorunsuz kullaniyorum telefonum n95
donex92
Üye
Artık olmuyor hocam her yerde aynı çözüm yolu öneriliyor ama hiç biri çare değil..Skyfire'de avea üzerinden bedava internete giriyordum bu gün burada paylaşacaktım ancak skyfire patladı
kaptanlar
Üye
bendede oyle oldu vodafondan giriyordum 10 gün kullandım bugun hata veriyor sorrıy 2010 skyfire conuntry baska seylerde yazıyo acılmıyor yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
yasin_57
Üye
demedim olmadı kardeş
Revengeful
Emekli Yönetici
artık işe yaramaz bu yöntem
Kingmortall
Üye
önceden oluyodu artık yaramaz
mehmet-şahin
Üye
Eskiden bende bu yöntemi kullanıyordum artık ise yaramıyor