5800 dokunmatik sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

furkanakarmlt44

Üye
garantisi varsa gönder veya tekrar güncelle

N70laz

Üye
arkadaşlar bendede bi gecede oldu ne olduysa artık sabah kalktım baktım dokunmatik çalışıyo ama kafasına göre :S yani menüye girdiğimde çıkmak için "çıkış" a basıyorum ama haritalar aktif oluyo aynı şekilde seçenekler içinde geçerli ekranda sanki herşey 1 cm yukarı kaymış bu şekilde kalibrasyonda yapamıyorum çünkü o kısıma giremiyorum bi kere girebildim artık nasıl oldu bilmiyorum alt kısma geldiğimde yine basmama rağmen algılamadı şimdi bi fikir verirseniz sevinirim garantisi bitti yanlız :/

elitex

Üye
Arkadaşlar arama yaparken yada çağrı geldiğinde dokunmatik çalışmıyor sorun ne olabilir, v50 güncellemesi yaptıktan sonra böyle oldu telefon format attım yine düzelmedi :@
Bendede aynı sorun vardı.navigasyon yüklemiştim ondan zannettim.Format attım güncelleme yaptım yine düzelmedi.bende koruyucu bant taktırmıştım oda sensörleri kaptmış.ayarlardan sensörleri kapattım sorun çözüldü.

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç bir çozum

clubnokia

clubnokia

Üye
Arkadaşlar arama yaparken yada çağrı geldiğinde dokunmatik çalışmıyor sorun ne olabilir, v50 güncellemesi yaptıktan sonra böyle oldu telefon format attım yine düzelmedi :@
V40 sonrası guncellemelerde 58 de arama cvplama ekranı iphone daki sağdan sola cevapmala soldan sağa çağrı reddetme özelliği taşıyor.
UYARI: sadece arama cvplamada bu sorunu yaşıosan ve ekran koruyucu sticker la ekranı kaplatmıssan sana tavsiyem sticker varsa kaldır kesin çözümmmmmmm
önemli bunu mutlak dene sorun gidecek düzelmezse pm ile bana bildir.:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
Telefoncudan alıyorum 5tl :d gerek yk ama ya hem çabuk çiziliyor ekran jelatinden sağlam.

ne kullanıyorsun jelatin olarak bilmiyorum ama ben aylar öncesinden invisible shield die bi film aldım ve onu kullanıyorum. zaten filmi telefona göre ayarlamışlar sensörlerin ön kameranın bulunduğu yer delik. aylardır tırnakla kalemle (telefonun kalemi değil bildiğiniz kurşun kalem ucu :D) kullanıyorum hiç bi sorun yok film dahi çizilmiyor. biraz tuzlu ama tavsiye ederim değer fiyatına

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ne kullanıyorsun jelatin olarak bilmiyorum ama ben aylar öncesinden invisible shield die bi film aldım ve onu kullanıyorum. zaten filmi telefona göre ayarlamışlar sensörlerin ön kameranın bulunduğu yer delik. aylardır tırnakla kalemle (telefonun kalemi değil bildiğiniz kurşun kalem ucu :D) kullanıyorum hiç bi sorun yok film dahi çizilmiyor. biraz tuzlu ama tavsiye ederim değer fiyatına
bana onun adını falan göndersene kardeş..fiyatınıda :)

YsF_90

YsF_90

Üye
bana onun adını falan göndersene kardeş..fiyatınıda :)

ya şu an söylersem reklamiçerik olarak kabul edilebilir ismini söyleyim sen internette araştır bulursun. ismi "invisible shield" ben sadece ön ekran için aldım yirmi lira civarı. ama arka ve yan taraflar içinde olanı var o da kırk civarı

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ya şu an söylersem reklamiçerik olarak kabul edilebilir ismini söyleyim sen internette araştır bulursun. ismi "invisible shield" ben sadece ön ekran için aldım yirmi lira civarı. ama arka ve yan taraflar içinde olanı var o da kırk civarı
tamam sağolasın.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Smart kapak varmış 5800da ekran cami fln değişiyor çizilsde çokta önemli değil 10lira aldım kırmızı şerit kapağı :D orjinal gibi olurmu cam bilmiyorm ama

kartal158

kartal158

Üye
kardeş v51 güncelle

--------------- Ekleme ---------------

v51 de 0 sorun var

Üst Alt