350 tl ye telefon önerisi acil !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ozanazy

ozanazy

Üye
5800

--------------- Ekleme ---------------

2. el tabi
Yuh ya 5800 için o kadar kötü yorum yap yap sonra laf olsun diye tavsiye et. Var sende bir ayarsızlık belli.

Dostum son bi sorum olcaktı ben aşırı müzik dinlerim günde en az 7-8 saat ... bu yönden x3 mü daha iidr yoksa 5130 mu ?? ses kalitesi bakımından :hmmm

hangisini almalıyım ??

2'si arasında kaldığın telefonların 2'si de XpressMusic ses olarak pek fark yok ama bana kalırsa X3 favori telefon. Tarzı güzel. Aryıca çoğu yerde yanında harici Stereo hoparlör veriyorlar hediye olarak.

karayel90

karayel90

Üye
Yani sence ben x3 alsan iyi olur ses kalitesi arasında fazla bi fark yok ama x3 biraz daha iyi

hund35

Üye
Nokia X3

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
Yuh ya 5800 için o kadar kötü yorum yap yap sonra laf olsun diye tavsiye et. Var sende bir ayarsızlık belli.

2'si arasında kaldığın telefonların 2'si de XpressMusic ses olarak pek fark yok ama bana kalırsa X3 favori telefon. Tarzı güzel. Aryıca çoğu yerde yanında harici Stereo hoparlör veriyorlar hediye olarak.

kesinlikle katılıyorum :D lanet olası bi telefonu nasıl tavsiye eder anlamıyorum :D

merd iven

merd iven

Üye
    Konu Sahibi
herkese yaptığı yorumlar için teşekkür ederim telefonumu aldım ... x3 :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
hayırlı olsun :)

Neverex

Üye
Hayırlı olsun.

merd iven

merd iven

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar telefon cok kullanıslı.. :)

dipower

dipower

Üye
dokunmatik kullanamiyorum demişsin ama 350 liraya 0 alabilceğin en iyi telefon 5230 dur

Necmati

Necmati

Üye
samsun corby alabilirsin..

karayel90

karayel90

Üye
yahu nie anlamıyorsunuz adam nokia x3 almış

merd iven

merd iven

Üye
    Konu Sahibi
yalnız arkadaşlar bi sorunum var telefonla ilgili :( ben müzik dinleken mesajlasınca telefonun ekranı bembeyaz oluo sonra kapatıp acıorum düzelio ... :'( :'(:'(

futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun

GEOE

GEOE

Üye
samsung '' corby ''

karayel90

karayel90

Üye
yalnız arkadaşlar bi sorunum var telefonla ilgili :( ben müzik dinleken mesajlasınca telefonun ekranı bembeyaz oluo sonra kapatıp acıorum düzelio ... :'( :'(:'(

Bi yerde yazıyo doğrumu değilmi bilmiyorum ama galiba x3 piyasaya sorunlu sürülmüş bende daha yeni gördüm ama aslı nedir nasıldır gene sen bi araştır

merd iven

merd iven

Üye
    Konu Sahibi
Bi yerde yazıyo doğrumu değilmi bilmiyorum ama galiba x3 piyasaya sorunlu sürülmüş bende daha yeni gördüm ama aslı nedir nasıldır gene sen bi araştır

ewt telefonla aynı anda bikac sey beraber yapınca telefon resetlio kendini ... yalnız hep olmuo telefona biraz fasla yüklenince oluo :hmmm

Üst Alt