ATI'den NVIDIA'ya Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ATI'den NVIDIA'ya Cevap

Nvidia'nın geliştirdiği Optimus projesi, ATI'nin de dikkatini çekti. Performans ve pil ömrü arasında esneklik sağlayan bu teknolojinin, ATI'Nin mevcut teknolojsindenönemli farkları var. ATI ekran kartları arasında geçiş kullanıcının müdahalesi ile gerçekleşirken, Nvidia Optimus'ta zahmetsizce ve otomatik olarak gerçekleşiyor.
Dizüstü bilgisayar satışlarının büyük önemi ve iki ekran kartı devi arasındaki rekabet, ATI'nin de kendi Optimus karşılığı teknolojisini geliştirmeye başlamasıyla sonuçlandı. Adı açıklanmayan teknolojinin yıl sonunda çıkması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Nvidia ya hayranım ya

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de ATI'ye.2-3 ay sonra istemeye gideceğim. :D Yeni sistemimde almayı düşünüyorum.

_enqin_

_enqin_

Üye
atiden şaşma

money29

money29

Üye
nvidia mı alayı yalan yhaaa Ati bende onceden nvidia dıodum ama Artık atideen sasmam ...

yunuss.10

yunuss.10

Üye
nvidia da neymiş yaa *** güLerm :kop: ATİ aLan üskadar'ı çoktan geçti :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
ATI' den şaşma... :) ATI HD4870 kullanıyorum. Deli gibi çalışıyor :) 5000 serisinin fiyatları biraz düşsün 5000 serisinden birisini almayı düşünüyorum...

KiDMaN

Üye
Ölümüne ati diyorum hd 4830'um var deli gibi çalışıyor hiçbir oyunda ne tıkırtı var ne sıkıntı :D

kralxxx

kralxxx

Üye
N vidia dan şaşmayıııın.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ben bilgisayar satış mağazasında çalıştım Nvidia daha iyi kusura bakmayın. atı ler arıza veriyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ATI'ler arıza veriyor ama NVIDIA'da ömür boyu garantili değil zaten.

embulshow

embulshow

Üye
ne derseniz diyin ama nvidia herşeyi desteker ve daha üstün performans verir

Perfect!

Üye
nvidia gerçekten süper bende 128 lik fx5200 var 256 lık ati 9800 e bedel çalışıyodu gerçekten güzel
ancak nvidia nın agp si olmadığı için şuanda 512 mb ati hd3600 serisi kullanıyorum şimdilik pek sorun olmasada oyunlar hep nvidia önerdiği için grafik sorunları oluyo arada işlemciyede bağlı olarak

Lacrymosa

Üye
ben bilgisayar satış mağazasında çalıştım Nvidia daha iyi kusura bakmayın. atı ler arıza veriyor

Çok yüzeysel bir yorum. Çalıştığınız bilgisayar firmasına 2-3 tane bozuk ATI ekran kartı geldi diye ATI kötü mü oldu? Bu 5800 telefon alıp kullanamayanların "Telefonda kasa açıklığı var. Almayın." demesiyle aynı şey.

kralxxx

kralxxx

Üye

evet bu ati nin n vidia ya göre daha fazla arıza çıkardığını bende duymuştum tahminimce de yüksek ısılara çıktığı için arıza veriyodur. Sisteminizn iyi bir soğutması yoksa arıza kaçınılmaz oluyo.

Lacoste

Lacoste

Üye
ati gerçekten çok iyi notebookumda hd 5650 ekran kartı var need for speed shift pes 2010 call of duty 6 oyunlarının hepsini SON GRAFİKTE (1366x768- 4x AA) Kad-smadan oynuyorum bu nvidia kartlarda mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt