• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

ASUS netbook piyasasında gaza Lamborghini ile basıyor .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
ASUS netbook piyasasında gaza Lamborghini ile basıyor .
Günden güne büyüyen teknolojide araba dünyasının en çekici modellerine sahip Lamborghini, hızını Asus bilgisayarlarına taşıyor.​
Geçtiğimiz senelerde birçok insanın hayalini süsleyen Ferrari, Acer ile birlikte notebook modeli çıkarmış ve yollardaki hızı teknoloji dünyasına da taşımıştı. Ferrari'nin ardından Lamborghini'nin hızı da artık parmaklarımıza hizmet edecek.
Asus, Lamborghini ile anlaşarak Asus Eee PC VX6'yı piyasaya sürdü. Netbook olarak çıkan Lamborghini modeli, Lamborghini arabalarından ilham alınan bir tasarıma sahip olmasıyla beraber Lamborhhini arabaları kadar çekicide. Netbook olmasına rağmen de gücü notebooklara taş çıkartacak cinste.
Çift çekirdekli Intel Atom D525 işlemci,
Nvidia Ion grafik işlemci,
Bang & Olufsen ICEpower ses sistemi ve USB 3.0 destekli olan VX6,
12 inçlik bir ekrana sahip.
Nvidia'nın yeni teknolojisi Nvidia ION grafik işlemcisiyle kaliteli grafikler elde etmeyi sağlayan VX6'da ayrıca daha uzun pil ömrü için harici ve dahili ekran kartları arasında geçiş yapmak mümkün. Yine grafik bazında Nvidia Optimus ile en iyi grafiği olabildiğince minimum güç tüketerek verebiliyor. Lamborghini'nin bu atılımınun sonucunu en az onlar kadar bizlerde merak ediyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt