Aslan'da Misimovic sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslan'da Misimovic sesleri
Galatasaray'ın, Bundesliga kulüplerinden Wolfsburg'un Bosnalı yıldızı Zvjezdan Misimovic ile ilgilendiği ortaya çıktı.

FATİH DEMİRELİ-ALMANYA Wolfsburg'da yayın yapan Wolfsburger Allgemeine Gazetesi, Misimovic'i transfer etmek isteyen kulüplerin arasında Galatasaray'ın da olduğunu yazdı.

Misimovic'in Atletico Madrid, Fiorentina ve Schalke 04'ün takibinde olduğunu iddia eden gazete, son olarak Galatasaray'ın da bu yarışa dahil olduğunu ifade etti.

"Milyonluk pokere Galatasaray da katıldı" başlığı ile yayınlanan haberde, Juventuslu Diego için pazarlık yapan Wolfsburg'un, Brezilyalı yıldızı kadrosuna katıp, takımdan ayrılmak isteyen Misimovic'i elden çıkartmayı hedeflediği belirtildi.
Wolfsburg, Juventus'da umduğunu bulamayan Diego için pazarlık halinde. Diego ve Misimovic transferlerinde gelecek hafta düğümün çözülmesi bekleniyor. Ayrıca bonservisi 15 milyon euro olan Diego'ya, Schalke'nin de talip olduğu öğrenildi.

ntvspor

Atakan

Atakan

Üye
Olmaz :) Çok para isterler Misimovic için. Ama bir ihtimal alınırsa, of of :)

exorcist

exorcist

Üye
çok zor

RedColt

RedColt

Üye
Fenerin robinho ihtimaliyle aynı bence .. Yönetim kesinlikle alacak bir kaleci ama misimovic olurssa güzel olur

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
onu geri getirmek yyem taraftgar isyanlara girer . :D

Leoyu çağırsın o zaman :d:
Desinler : ''gel leo şu işi tatlıya bağlayalım geçen sezonu unutalım ...'':aha:
'' maaşında 2 katına çıksın gel leo '':aha:

Atakan

Atakan

Üye
Burası geyik yeri değil arkadaşlar.

Consul9

Consul9

Üye
ee peki arkadaş burası yönetimi tartışma yerimi git konu aç gallatasaray yönetimini tartışalım diye tartışın ozaman:oke:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Ne oldu da ciddileştin bir anda. Geyik, dalga geçmek farklı yönden tartışma oldu.

Bilmiyorum ama galatasaraylı olduğundan bu kadar hassas davranıyorsun heralde ...
Olay fenerbahçenin olsaydı ...

Atakan

Atakan

Üye
Arkadaşım burada geyik yapamazsın. Dalga geçemezsin. Bitti.
Bunu ben demiyorum zaten. Konuyu da alakasız cevaplarla uzatma, kendi işine bak. Mert arkadaş vermiş sana cevabını ..

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
ee peki arkadaş burası yönetimi tartışma yerimi git konu aç gallatasaray yönetimini tartışalım diye tartışın ozaman:oke:

Tamam arkadaşlar fazla tartışmaya girmek istemiyorum
Eğer yanlış bir şey yapmışsam hepinizden özür diliyorum
Böyle ufak şeylerden dolayı da ortamı germenize şaşırdım ...

Consul9

Consul9

Üye
Tamam arkadaşlar fazla tartışmaya girmek istemiyorum
Eğer yanlış bir şey yapmışsam hepinizden özür diliyorum
Böyle ufak şeylerden dolayı da ortamı germenize şaşırdım ...
bak iyi gelmişsin sondayine kışkırtmışsın:ehe ama neyse sana şunu söyliyim bu bölüm forumun en hassas bölümü, en ufak şeylerde bile ceza alabilirsin ki ben ceza puanımın 5 ini bu bölümden aldım lütfen daha dikkatli ol :oke:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
bak iyi gelmişsin sondayine kışkırtmışsın:ehe ama neyse sana şunu söyliyim bu bölüm forumun en hassas bölümü, en ufak şeylerde bile ceza alabilirsin ki ben ceza puanımın 5 ini bu bölümden aldım lütfen daha dikkatli ol :oke:

Tamam bilgilerinden dolayı teşkkür ederim :oke:

Atakan

Atakan

Üye
Oh, konu tatlıya bağlandı :oke:
Teşekkür ederiz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...