Ve Misimovic gitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ve Misimovic gitti!
Galatasaray Teknik Direktörü Hagi tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp arayan Boşnak oyuncu Misimovic, Rusya'nın Dinamo Moskova ekibine transfer oldu.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi ile yıldızı bir türlü barışmayan Misimovic'in, Rus ekibi Dinamo Moskova ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Boşnak oyuncunun Salı günü İstanbul'dan ayrılacağı ifade edildi.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
adam niye gitti hâla belli degil.

gazetelerde yazana göre antrenmanda sakız çiğniyormuşmuş.kazıma güvendigin kadar misimovic'e güvenseydin zaten bu duruma düşmezdnz :)

hagiye erol ersoya tükürdügünü hatırlatsanız ne tepki verir acaba ? hagi iyi futbolcu olabilir ama iyi bir teknik direktör olamadı bu zmna kdr.

geçenlerde "galatasaraya çok şey verdim kredim daha fazla olmalı." demiş.hani bi laf var ya -iş başka arkadaşlık başka- diye.aynen o hesap.

fatih terime teklif yapıldı fatih hoca kabul etmedi.o an gs yönetimi ne yapacagını sasırdı.denize düsen yılana sarıldı :)

Atakan

Atakan

Üye
Ne diyebiliriz ki ? Kalması bir dert, gitmesi bir dert. Sebebi bile doğru düzgün açıklanmadan kadro dışı kaldı. Misimovic adına sevindim ben açıkçası ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasaray da sadece 9 maç forma giydi ...
Gerisini siz yorumlayın . :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adnanların kurduğu takıma , Hagi , cana , aydın , sabri , ayhan , kazım barış ve mustafa sarp gibileri yakışır zaten ...
Şu Misimoviç in harcanmasına gerçekten çok kızdım ...

zaza

zaza

Üye
adnanlar artık çok sıktı.
ben yıllarca bu takımla sevindim üzüldüm ve şuan çok üzülüyorum artık yapılması gerekenleri bekliyorum...

biz öyle bir taraftarız ki yenildiğimizde bile ertesi gün o kutsal formayı giyecek kadar seviyoruz kimse bunu yargılayamaz
ve ben artık bu taraftarı kenetlemenin zamanı geldiğini düşünüyorum isyan çıkartıcam tunus, mısır ve libya yapıyorsa biz alasını yaparız adnanlar artık gidecek...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
güle güle :D :bye2:

'Davut

'Davut

Üye
Süpersiniz ...

Futbolcuyu Yollamaya devam...:) Geleçek sezonda rakip olamayaçaklar bu yönetimle...:ehe

zaza

zaza

Üye
Fenerbahçe derbilerde farklı ve Galatasaray a karşı üstünlüğü var.Ama şöyle bir gerçek var;Fenerbahçe derbilere verdiği önemi Anadolu takımlarıyla yaptığı maçlara verse,çok değil yarısını verse şimdi kaç şampiyonluğu olurdu bilinmez.

zaten aziz yıldırım bu konudan bahsetmişti bir ara hatta spor yorumcularıda şöyle demiştir.

"fenerbahçenin türkiyede ki amacı şampiyonluk ya da başarı değil onların tek dertleri galatasaray'ı yenmek. o taraftarlara şampiyonluk varmış yokmuş yada başarı alınmışmı alınmamışmı hiç farketmez bütün seneyi galatasaray'ı yendik diye göğsü kabara kabara geçirebilirler. ALLAH aşkına profesyonellik bunun neresinde? buna kendini kandırmak denir ben o taraftarların yerinde olsam galatasaray uefa yı aldı diye utanırdım bide bize bak onları yeniyoruz bize yetiyor derdim fb taraftarı eğer gerçek bir taraftar olsaydı onlar takımlarından şampiyonlar ligi kupasını bekler ve maçlarda öyle davranır ve öyle destek verirdi. ama bakıyoruz ki ülkemizde hala taraftar olmayı beceremeyenler var " demiştir:islik

şu adnanlar la ilgili güzel bir istifa haberi yokmu? :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
zaten aziz yıldırım bu konudan bahsetmişti bir ara hatta spor yorumcularıda şöyle demiştir.

"fenerbahçenin türkiyede ki amacı şampiyonluk ya da başarı değil onların tek dertleri galatasaray'ı yenmek. o taraftarlara şampiyonluk varmış yokmuş yada başarı alınmışmı alınmamışmı hiç farketmez bütün seneyi galatasaray'ı yendik diye göğsü kabara kabara geçirebilirler. ALLAH aşkına profesyonellik bunun neresinde? buna kendini kandırmak denir ben o taraftarların yerinde olsam galatasaray uefa yı aldı diye utanırdım bide bize bak onları yeniyoruz bize yetiyor derdim fb taraftarı eğer gerçek bir taraftar olsaydı onlar takımlarından şampiyonlar ligi kupasını bekler ve maçlarda öyle davranır ve öyle destek verirdi. ama bakıyoruz ki ülkemizde hala taraftar olmayı beceremeyenler var " demiştir:islik

şu adnanlar la ilgili güzel bir istifa haberi yokmu? :D

Kesinlikle doğru İsa :oke: yahu biz Galatasarayı yenelim şampiyon olmasakta olur diyen Fenerli arkadaşlarım vard hangi çağda kaldınız bilmiyorum ki :ehe bitür kendine yetememezlik,çekememezlik olsa gerek..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Misimovic gitti , dertler bitti değil mi ? ...

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ah ah hiç sorma Ali dertler derya olmuş biz sandal :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aynen öyle .
Acıların çocuğu Güiza dan farkınız kalmadı yahu ? :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
O nerde sahi?Bonservisi yoksa verin bize :d:

zaza

zaza

Üye
Kesinlikle doğru İsa :oke: yahu biz Galatasarayı yenelim şampiyon olmasakta olur diyen Fenerli arkadaşlarım vard hangi çağda kaldınız bilmiyorum ki :ehe bitür kendine yetememezlik,çekememezlik olsa gerek..
itiraf ediyorum ortalık karışmasın diye spor yorumcuları söyledi demiştim aslında tüm yazdıklarım bana ait ama bu konuda yazdıklarımdan fazlasını spor yorumcuları söyledi ben yine insaflı davrandım sayfamda:ehe millet hatta şöyle yorumlar yapıyordu: isa senin galatasarylı olduğunu bilmesem fb lidir derim diyenler oldu. gerçek bir gsli karşı takımı yerden yere vurmalı diyorlardı. ben profesyonelleştim tartışmalar dışında her takımı hakettiği kadar eleştirdim:oke:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Fark ettik merak etme :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...