Milliyetin ramazan mönüsünde şarap...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Milliyetin ramazan mönüsünde şarap...
Milliyet’in ramazan mönüsünde şarap var

Milliyet’in ramazana özel verdiği yemek tarifinde şarap var

Bugün Milliyet'in Cadde ekinde yer alan yemek tarifinde yarım kadeh şarap var ...

Milliyet'in eki Cadde'de iftar menüsü olarak verdiği yemek tarifinde yarım bardak beyaz şarap olması tepki çekti...

YARIM SU BARDAĞI BEYAZ ŞARAP
Ülker İçim'in sponsorluğunda Lezzet dergisinin katkılarıyla hazırlanan Ramazan Sofrası adlı köşede 4 kişilik Otlu Bonfile'nin malzelemeri arasında şunlar var:
-4 parça bonfile, 10 dal taze kekik, bir çorba kaşığı kapari, yarım su bardağı kemik suyu, yarım su bardağı beyaz şarap, yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı hardal, iki çorba kaşığı tane kırmızı biber vs...

Perfect!

Üye
saçma
ama neden olmasın şarap faydalı sonuçta (ama üzüm olsa daha iyi ramazan yani)

haltie

haltie

Üye
Alkolsüz olanını demişlerdir belki.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kepazelik dalga geçmek denir buna

ali123456789

Üye
Ramazanla dalga geçmişler resmen. Haram bir yiyeceği iftar sofrasıyla birleştirmişler. Zaten milliyetten ne beklenir. Hala Milliyet alanlar utansın.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kepazelik dalga geçmek denir buna
Relax.
Nolmuş canım az bişe şaraptan o sarhoş etmez bir şey yapmaz. Bazı içilen sigaralar da viskiyle yıkanıyor ona bakarsanız. Ramazanda o sigaralar içilmemeli mi yani ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
içki haram be kardeşim.bari saygı gösterin.

murat2414

Üye
azı çoğu mu var bunun kardeşim 1 damlasıda haram 1 fıçısıda.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir damlayla bir fıçının arasında bir fıçı kadar fark var. Yoksa insanın ensesine dokunmak da suç kafasını koparıp öldürmek de. Benim görüşümdü ve görüşümü açıkladım. Şarap bu, üzümden yapılır ve bazı yemeklerde gerçekten muhteşem bir tada dönüşür. Amaç yemeği alkolle doldurup kafaları kıyak yapmak değil ya.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ha şu da bir gerçek kendi yemeğimde kullanmam. Kullanana da bir şey demem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bana göre bir damlasıda aynı bir tekneside.isteyen içer isteyen içmez.o kendi bileceği iş.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tabi ki de.

murat2414

Üye
herhalde insanlara karışamazsın ben sadece haram olduğunu belirttim

Tuba

Tuba

Üye
çoğu sarhoş edenin azıda haramdır...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
herhalde insanlara karışamazsın ben sadece haram olduğunu belirttim
Onu herkes belirtiyor helal diyen de yok zaten. Ben de bunda haramlık bir durumun kendi düşüncemle olamıyacağını söylüyorum.
:oke:'' Kendi Düşüncemle'' :oke:

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Onu herkes belirtiyor helal diyen de yok zaten. Ben de bunda haramlık bir durumun kendi düşüncemle olamıyacağını söylüyorum.
:oke:'' Kendi Düşüncemle'' :oke:

Tamamda arkadaşım herkes "kendi düşümcemle" den hareket etse ne Kur'an'a gerek kalır ne de peygamberlere herkes kendi kafasına göre hüküm verir.Ayrıca dinimizin yasakladığı şeyleri mesela
şarap veya alkol sorhoş eder o yüzden içmiyoruz demiyoruz ki Allah yasakladığı için içmiyoruz diyoruz tereddütsüz inanıyoruz ister zararı lsun olmasın zaten iman inanç dediğimiz kavramlar burada devreye giriyor.Ha içersin içmezsin ona diyilecek söz yok o senin problemin ama haram mı değil mi konusunda hüküm vermek senin haddin değil..

Diğer konu Milliyet madem Ramazan eki çıkarıyor ekinden kazanç elde etmek için Ramazan'a uygun mönüler koysun..Farklı dinlere mensup insanlar bile son derece saygılı iken..Müslümanım diye geçinenler böyle kepazelikler yapıyorsa bu affedilemez..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Her koyun kendi bacağından asılır :)
Herkes istediğini yapmakta serbest, dinde bile zorlama yok :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Tamamda arkadaşım herkes "kendi düşümcemle" den hareket etse ne Kur'an'a gerek kalır ne de peygamberlere herkes kendi kafasına göre hüküm verir.Ayrıca dinimizin yasakladığı şeyleri mesela
şarap veya alkol sorhoş eder o yüzden içmiyoruz demiyoruz ki Allah yasakladığı için içmiyoruz diyoruz tereddütsüz inanıyoruz ister zararı lsun olmasın zaten iman inanç dediğimiz kavramlar burada devreye giriyor.Ha içersin içmezsin ona diyilecek söz yok o senin problemin ama haram mı değil mi konusunda hüküm vermek senin haddin değil..

Diğer konu Milliyet madem Ramazan eki çıkarıyor ekinden kazanç elde etmek için Ramazan'a uygun mönüler koysun..Farklı dinlere mensup insanlar bile son derece saygılı iken..Müslümanım diye geçinenler böyle kepazelikler yapıyorsa bu affedilemez..

Helal olsun :op:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kuranda sigara içmek yasaklanmışmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...