Ramazan Davulçuları Bir İşe Yaramıyor

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Ramazan Davulçuları Bir İşe Yaramıyor
evet hiç bir zaman davulçular biizi uyandırmaz üstüne üstlük birde geç gelirler birde para alırlar neden para veriyoruzki

• Beğen
Tepkiler: ghost841 ve okkankaya

Perfect!

Üye
para vermek mecburi değil ki bahşiş olarak veriyorsun (bkz. )

gelenek bu sonuçta

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
para vermek mecburi değil ki bahşiş olarak veriyorsun (bkz. )

gelenek bu sonuçta
S: ben kalktıktan sonra gelip çalıyo birde vermesen olmaz sonuçta allahın bildirdiği yolda 10 tl veriyoz hak etse 100 tl vericem

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim açımdan uyandırıp uyandıramadıkLarı sorun değiL .. o küLtürümüzü devam ettirsinLer yeter :)

Aziz™

Aziz™

Üye
evet haklısın abi..:)

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
kültürmü kaldı herkez davulculardan şikayet ediyo nerde oeski ramazanlar bizim kirve çalıyo ara sıra yanına gidiyon davula vur vur bırde zurna çalıyo komedi neyse yinede olmazsa olmazlardan ramazanın umarım hiç bitmez

haltie

haltie

Üye
Yarıyor ya yaramaz mı :D uykusu ağır olanları kesmez belki davul ama iyidir yine aparmaların içinden güzel bile duyuyoruz:D

sahurda top atılsaya, şehrin yarısı mortingen :ehe

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
yha sizde saatinizi kurun kalkın kardeşim hayrına 1 tl versen nolur yahu:kop:

Consul9

Consul9

Üye
davulcusuz olmaz gelenek bozulmaz:oke:

dıck

dıck

Üye
ya arkadaş parasından değilde biz zaten sahurda ayaktayız boşuna gürültü yapıyolar bu zamanda davulcuyla uyanan çok azdır heralde

Revengeful

Emekli Yönetici
Artık devir değişti. Herkes alarm flan kurarak kalkıyor..
Zaten bizim burdaki davulcunun çaldığı insanın içini karartıyorya...

Lacoste

Lacoste

Üye
bizim davulcu ölümüne vuruyo adam güm güm güm ne bi mani var ne bi ritim 10 tane 17 yaşlarında çocuk toplanmış gürültü yapıolar kötü oluyo işi bilen biri yapsa sorun olmaz

Tracy35

Tracy35

Üye
yaf bizim davulçu hızlı hızlı gidiyor bir gıdışı var of dıyom gormenız lazım sankı koşa koşa gidiyoR ben saat 3 de kalkıyom ramazandan sonra davulcu gelınçe para vermıçem :D

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Arkadaşım dün bahsetti diyorki bzm davulcu mübarek susmak bilmiyor evin lambası yanana kdr çalıyor deli ediyor milleti :ehe bnde dedim adam işini tam yapıyor işte yrn öbürgün bahşişe geldiğinde hiç çlmadın duymadık diyemezsin :ehe

Tracy35

Tracy35

Üye
ĄRMOЙİ;2597394' Alıntı:
Arkadaşım dün bahsetti diyorki bzm davulcu mübarek susmak bilmiyor evin lambası yanana kdr çalıyor deli ediyor milleti :ehe bnde dedim adam işini tam yapıyor işte yrn öbürgün bahşişe geldiğinde hiç çlmadın duymadık diyemezsin :ehe

evet :d::d::d::d:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bizim ki de bi alem :kop:

sepetli motorla geliolar kardeşi sürüo o vuruo :d::d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
O davul sesini duyunca ben mutlu oluyorum. Gece gece ne güzel birazda hareketli çalsalar tam süper olacak.
Davulcu uyandırmıyor zaten araba alarmları uyandırıyor insanları :D

Tracy35

Tracy35

Üye
O davul sesini duyunca ben mutlu oluyorum. Gece gece ne güzel birazda hareketli çalsalar tam süper olacak.
Davulcu uyandırmıyor zaten araba alarmları uyandırıyor insanları :D
bende mutlu oluyorum ama :D ucak gibi gelıp geçıyor sanki sinek vızıldadı dıyıp kalıyoz ögle bide yanında remix calsa :kop::kop::kop:

okkankaya

okkankaya

Üye
onlarda bundan ekmek yiyor zaten ufak birşey kişinin vicdanına

Üst Alt