Ekran Kartı Çalarken Yakalandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubilay_oral

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Çalarken Yakalandı!
Bilgisayar dükkanından ekran kartı çalarken yakalanan K.L. iş yeri sahibi şikayetçi olunca serbets bırakıldı.

Hatay’da gerçekleşen olayda dükkandaki kameraları farketmeden ekran kartını çantasına atan K.L. polise verilmişti. Poliste yapılan sorguda 14 yaşındaki K.L.: “Arkadaşlar Call Of Duty oynayamıyorum bilgisayarda diye dalga geçtiler. Babama dedim almadı ben de çaldım.” dedi. Bunun üzerine iş veren çocuğun masumiyetine inanarak şikayetçi olmadı.

MHA olarak K.L.’ye en büyüğünden 1 GB ekran kartı aldık. Bu yeni nesil ekran kartıyla K.L. artık bütün oyunları oynayabilecek. Amaç bir çocuğu mutlu etmekse MHA her zaman orda olacaktır.

Bu olay bize gösteriyor ki aileler çocuklarını yetiştirmede çağımızda biraz daha dikkatli olmalı.

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: navigo ve ozanazy

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

156asd156

Üye
:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
mizaha daha uygun ama :oke:

matela

matela

Üye
ekran kartımı :d:

rapege

rapege

Üye
o ekran kartını nasıl saklmış büs büyük :D

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Poliste yapılan sorguda 14 yaşındaki K.L.: “Arkadaşlar Call Of Duty oynayamıyorum bilgisayarda diye dalga geçtiler. Babama dedim almadı ben de çaldım.” dedi.

:aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
photoshopta biraz kayma olmuş ama :ehe

bybilal

bybilal

Üye
hahahha süpermiş ya a :D:D cal o f duty oynayamıyom o yüzden çaldımm yazık yaa harbidenn :kop:

rapege

rapege

Üye
Poliste yapılan sorguda 14 yaşındaki K.L.: “Arkadaşlar Call Of Duty oynayamıyorum bilgisayarda diye dalga geçtiler. Babama dedim almadı ben de çaldım.” dedi.

:aha:

para biriktirsin girsin bir yere çırak diye :D

Cihandar

Cihandar

Üye
:ehe

Perfect!

Üye
:d: resimde ilginç

OğuzcanAbi

Üye
:kop:

denemeeee123456

Üye
çalacak başka bişi bulamamış :D

Usthann

Üye
:lac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt