5800 Güncellikle İlgili bir problemim var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
5800 Güncellikle İlgili bir problemim var..
1)Nokianın sitesinde batarya altındaki kodla güncelliği kontrol ediyorum v31 mi 30 mu öyle bişey çıktı :D *#0000# de v50 çıkıyo
Bu ne demek anlamadım.
2)Birde telefon ovi suiteden ne zaman v51i görür?
3)Son sorumda biraz önce ovi suite 2.2 harita ücretsiz gps güncellemesi olduğunu söyledi. güncelle dedim. yeni haritalar daha dandik anten seviyesi falan kayboldu sağ allta yanan sarı ışık uydu seviyesi göstergesi falan yok yazılar kalitesiz haritada.. Bu nasıl bir güncellemeydi anlamadım eskisi daha kaliteli duruyordu..çekme olarak aynı balkonda çekiyor bu da..

Sorunlarım bunlar nasıl çözerim arkadaşlar?

Perfect!

Üye
batarya altı kodu yazarsan servisden çıktığı hali yazar

çekme oranı senle alakalı programla değil ovide görür yakında umarım

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Telefonu yeni aldım aldığımda zaten v50ydi fabrika çıkış yani. Bir de şu var haritayı güncelledim ama dandikleşti bu güncellemede bir problem falanmı oldu yazılar falan büyük kalitesiz oldu. abartılı olmasada bu kalitesizlik.

Perfect!

Üye
bilmiyorum bana kötü gelmiyor şuanda

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bana kötü gelmiyor şuanda
sendeki de şu anda uydu derecesini falan sağ altta göstermeyen sürümmü ? ben bgun güncelledim ama.

--------------- Ekleme ---------------

upppp yardım yokmu

Perfect!

Üye
bilmıyorum ben güncelleme yapalı çok oldu

Perfect!

Üye
bilemem

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Saol başka yardımcııı olabilecek ark bekliyorumm

akın_akın

Üye
v51 mi çıktı :S.......benımıkı v50.0.005

akın_akın

Üye
5800 daha 2 gun önce tel üzerinden v5 attım v51 çıtıysa gıne aydı yapıcaz dimi guncelleştirmelerı kontrol et dicez... yoksa ps suıteylemı ?????

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
5800 daha 2 gun önce tel üzerinden v5 attım v51 çıtıysa gıne aydı yapıcaz dimi guncelleştirmelerı kontrol et dicez... yoksa ps suıteylemı ?????
tel üzerinden tl gider. pcsuite ücresiz.2side olur

akın_akın

Üye
yok arkadaşın netine bağlanıorm sorun yok da..şimdi bi deniyim pc suıteyle geçen dendıgımde zaten guncel dıodu bakalım...hadı hayırlısıı

--------------- Ekleme ---------------

yok pc suıte zaten guncel dıo geçende öel yaptı neyse bu akşam denerim tel üzerinden .saolunn

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
zaten güncel diyorsa product code değiştirmelisin.

akın_akın

Üye
tmmdır artık tel son sürüm :D tel üzerinden yaptım gine..bı deişiklik göremdım ama bi bildikleri vardır heralde...

cavekid

cavekid

Üye
teşekkürler

akın_akın

Üye
peki v60 çıkcakmıı .........?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Yaa V51 çıktı diyorsunuz da hergün nokia'nın kendi sitesinden bakıyorum.En son sürüm: V50.0.005:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt