N-Gage 1.21 (1536) (1.40'da Asphalt 3 ve ONE çalıştıramayanlar için!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage 1.21 (1536) (1.40'da Asphalt 3 ve ONE çalıştıramayanlar için!)
N-Gage 1.40'da Asphalt 3 ve ONE yüklerken hata alanlar bu sürümü ve bu oyunları denesinler.
Ben 6730'da 1.40 yüklüyken sadece bu iki oyun yüklenmiyordu. 1.21 yükleyince hem önceden olan oyunların hepsi çalışıyor hem de asphalt 3 ve ONE sorunsuzca yüklenip oynanılıyor.
NOT: 1.21'i yüklerken yetersiz bellek hatası alırsanız bellek kartından değil Pc Suit ile bilgisayardan kurmayı deneyin Oyunları ise aynı şekilde E:\n-gage klasörüne atıp kurun.

Emeğe saygı...

• Beğen
Tepkiler: executioner92, LimePie, turgay0 ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler, ögrendiğim iyi oldu. :oke:

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
arkadaş belki bilirsin benim telefon n95 8gb hard format attım fakat hiçbir n gage oynu yüklen miyor ''file is corrupted'' hatası veriyor nasıl yapbilirim yardımcı olursan sevinirim

Perfect!

Üye
teşekkürler

arkadaş belki bilirsin benim telefon n95 8gb hard format attım fakat hiçbir n gage oynu yüklen miyor ''file is corrupted'' hatası veriyor nasıl yapbilirim yardımcı olursan sevinirim

önce ngage için bi programram var onu yüklemelisin

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
teşekkürler

önce ngage için bi programram var onu yüklemelisin

onu da yükledim aynı hatayı veriyo benim telefon önceden hackliydi şimdi onu da yapamıyorum çoğu sis dosyalarını yüklemiyor

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
    Konu Sahibi
onu da yükledim aynı hatayı veriyo benim telefon önceden hackliydi şimdi onu da yapamıyorum çoğu sis dosyalarını yüklemiyor

Telefonun versiyonuyla ilgili bir sorun olabilir , telefonun şu an en güncel sürümünde mi? eğer değilse güncelleyip bidaha dene.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
teşekkürler

deve

deve

Üye

hafıza kartını biçimlendirdinmi çünkü oyunları hafıza kartına kuruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt