5800 Kazıkmı attılar lütfen fikir belirtin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kazıkmı attılar lütfen fikir belirtin
Merhaba arkadaşlar geçen gün 5800 xm blue tel. aldım. KVK kutusu açıktı. Paket içerigi Şöyle;
Telefon, şarj cihazı, Batarya, Bilekliği, Tv sehpası, Telefon kılıfı, yazılım cd si, ve Kulaklık. bunlar vardı paket içersinde ama hariç hepsi ÇİN MALI. (batarya, kılıf, kulaklık,sehpa,sarj cihazı ) bunların hepsi çin malı ve telefonun ilk sarjı edişimde batarya dolu deyinceye kadar sarj ettim sabah 7 den öglen 5 e kadar şarjı bitti. ne yapmalıyım sizce lütfen bi yol gösterin. kazımlandımmı deli olucam :vur:vur:sopa::off:

khytr89

khytr89

Üye
usb kablosu ve şarj bende de china kulaklık thailand kılıf yok telefon finlandiya

mrlucy

Üye
en garantısı garantıye gitmen onlar orjınal olup olmatıgını Soyler heç kımseye Gıtme Dırek garantıye Bu devırde kımseye Güven olmaz

mrlucy

Üye
eger ogle Suphen varsa Gıtmenı tercıh ederım

bybilal

bybilal

Üye
kaç paraya aldın krdeş. normalde içinen tv sehpas ve telefon kılıfı çıkmıyo. kutudaki kvk bandrolü yırtıksa bi kere o açılmıştır.

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
kaç paraya aldın krdeş. normalde içinen tv sehpas ve telefon kılıfı çıkmıyo. kutudaki kvk bandrolü yırtıksa bi kere o açılmıştır.

480 TL ye aldım. zaten onlarıda vermiyodu ben istedim tmm hediyem olsun deyip verdi. Normalde paketlerden çıkanlarda batarya çin malımı bunu merak ettim. yoksa orjinal bataryayı almışda çin malınımı koymus içine. bugun telefonun v51 güncellemesini falan yaptım birazda kurcaladım ondanmı bitti şarj anlamadım birazdan gidicem zaten aldıgım yerede bi danısim dedm size

bybilal

bybilal

Üye
ozaman orjinal kardeş. sıkıntı yapma gayet iyi fiyata almışşın. bende o fiyata aldım. fakat KVK bandrolüünü sana yırtık olmadığın ilk alırken göstermesi lazımdı. ben alırken öyle yaptılar kutuyu gösterdiler bandrolü yırtık olmadına daiir. Şarz işlemini telefon kapalı 12 ila 16 saat arası yapman gerek.İlk zamanlar da zaten şarz süresi çok kısa oluyo bendede öyle oldu zamanla düzeliyo bu durum. şuan rahat 2 günü gidiyo. Hack li sistemi yüklersen daha uzun gidebilr.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca batarya çin malı hepsi

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
ozaman orjinal kardeş. sıkıntı yapma gayet iyi fiyata almışşın. bende o fiyata aldım. fakat KVK bandrolüünü sana yırtık olmadığın ilk alırken göstermesi lazımdı. ben alırken öyle yaptılar kutuyu gösterdiler bandrolü yırtık olmadına daiir. Şarz işlemini telefon kapalı 12 ila 16 saat arası yapman gerek.İlk zamanlar da zaten şarz süresi çok kısa oluyo bendede öyle oldu zamanla düzeliyo bu durum. şuan rahat 2 günü gidiyo. Hack li sistemi yüklersen daha uzun gidebilr.

ayrıca batarya çin malı hepsi

tamam teşekür ederim içimi rahatlatmıs oldun gerçekten bu arada seni samsunlu bi arkadaşıma çok benzettim seninde samsunlu oldugunu görünce ?? acaba dedm abisi falanmı

bybilal

bybilal

Üye
rica ederim önemli deill. Benzetmiş olabilrsin kardeşim yok :)

kuvars10

Üye
Tamam iyi hoşta,ilk kullanan sen misin bakalım,senden önce sim kart takılmadığı ne malum.Sim kart taktığında sana operatöründen sim kartınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz... gibilerinden mesaj geldi mi?Gelmediyse daha önce sim kart takılmış ve kullanılmıştır.

Bu kadar para veriyorsunuz niye açık malı alıyorsunuz.Teşhir malınıda satmış olabilirler.Ben olsam gider iade ederdim ve hiç açılmamışını alırdım.

Sana alırken açık olduğunu göstermediyse satıcı 1 numaralı suçludur ve değiştirmek zorundadır.

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
Tamam iyi hoşta,ilk kullanan sen misin bakalım,senden önce sim kart takılmadığı ne malum.Sim kart taktığında sana operatöründen sim kartınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz... gibilerinden mesaj geldi mi?Gelmediyse daha önce sim kart takılmış ve kullanılmıştır.

Bu kadar para veriyorsunuz niye açık malı alıyorsunuz.Teşhir malınıda satmış olabilirler.Ben olsam gider iade ederdim ve hiç açılmamışını alırdım.

Sana alırken açık olduğunu göstermediyse satıcı 1 numaralı suçludur ve değiştirmek zorundadır.

öyle mesaj gelmedi ama tel pırıl pırıl haklısın valla bi ton para bayılıyoruz standdaki tlefonu alıyoruz

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeş telefon finland veya hungary olacak dışındakini almayacaksın seninkide finland mış zaten.telefon hariç kutunun içindeki aksesuarlar zaten çin malı ondada sorun yok için rahat olsun uygun bi fiyata almışsın.ama için rahat etmiosa kvk ya sorgulatabilirsin telefonunu eğer kvk garantili ise.şunu söyliyeyim finland ve hungary dışındaki nokia cihazı olmazsa kork zaten seninkide finlandmış sorun yok hayırlı olsun telefonun :oke:

Kardeşim ne alakası var her yeni telefonda sim kartı takınca uyarımı gelmesi gerekiyor şu ana kadar 10 dan fazla telefon değiştirdim hepside 0 hiçbirinde mesaj gelmedi

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Tv sehpası, Telefon kılıfı . bunlar her kutuda olmaz biraz eski ürün aldığın fakat nokianın çindede farbrikası var üretim yeri çin ancak nokia malı. tabki birazdaha az kaliteli .
Şarj problemin zamanla düzelecek.

kuvars10

Üye
Kardeş telefon finland veya hungary olacak dışındakini almayacaksın seninkide finland mış zaten.telefon hariç kutunun içindeki aksesuarlar zaten çin malı ondada sorun yok için rahat olsun uygun bi fiyata almışsın.ama için rahat etmiosa kvk ya sorgulatabilirsin telefonunu eğer kvk garantili ise.şunu söyliyeyim finland ve hungary dışındaki nokia cihazı olmazsa kork zaten seninkide finlandmış sorun yok hayırlı olsun telefonun :oke:

Kardeşim ne alakası var her yeni telefonda sim kartı takınca uyarımı gelmesi gerekiyor şu ana kadar 10 dan fazla telefon değiştirdim hepside 0 hiçbirinde mesaj gelmedi

Imeı ilk defa kullanıldığında tabiki mesaj gelmesi gerekiyor.İnternet ayarları şunlar bunlar diye mesaj gelir.Benle düzgün konuş sokak ağzıyla konuşma,bu arkadaşta o kadar para verdi,herşeyini kendi açmalı bandrolünü bile.Artık bilinçli bir tüketici olalım istediğim bu.

Bu arada bende o kadar 0 telefon aldım hepsinde de geldi,sana gelmediyse sorun senindir.Senin bilinçlenmene gerek yok.

Ayrıca aldığı ürün teşhir malı olabilir bu yüzden ben gidip değiştirmen taraftarıyım arkadaşıyım.

Hem senin değiştirdikten sonra için daha rahat olacaktır buna eminim.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
aksesuvarlar zaten çin malıdır dostum

tlgcn38

tlgcn38

Üye

bana satıcı telefonu hatsız açtı gösterdi dokunmatiğne falan bak dedi. sonrada beğendm telefona taktı kartmı verdi jelatinli falan tabi.. telefonu alınca nokiadan msj gelir operatörden sim kartı herhangi başka bir telefona taksanda mesaj gelir....ben açtığımda nokiadan mesaj geldi direk kartı takıp açınca. eski tellara bile taksam operatörden mesaj geliyor yanlış bilgilendirme olmasın lütfen

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Imeı ilk defa kullanıldığında tabiki mesaj gelmesi gerekiyor.İnternet ayarları şunlar bunlar diye mesaj gelir.Benle düzgün konuş sokak ağzıyla konuşma,bu arkadaşta o kadar para verdi,herşeyini kendi açmalı bandrolünü bile.Artık bilinçli bir tüketici olalım istediğim bu.

Bu arada bende o kadar 0 telefon aldım hepsinde de geldi,sana gelmediyse sorun senindir.Senin bilinçlenmene gerek yok.

Ayrıca aldığı ürün teşhir malı olabilir bu yüzden ben gidip değiştirmen taraftarıyım arkadaşıyım.

Hem senin değiştirdikten sonra için daha rahat olacaktır buna eminim.
tamamen saçmalık abi ya KVK da hile yapacaksa telefon almayalım istediğin kişiye sor ilk telefon aldığında öyle bi msj gelmez gereksiz takıntılara kaptırmayın kendinizi benim telefonum orjinal kutusunda KVK garantisinde geldi ve telefonu açar açmaz 3g ayar mesajı gelir eğer kastettiğin buysa doğrudur ama o şekil msj ilk senden duyuorum belki eski telefonlarda olabilir ama yenilerde böyle bişey sözkonusu değil .

ayrıca sen önceki mesajında hattınızı başka bir telefonda kullanıyorsunuz diye mesaj geldimi demişsin burdada internet ayarları gelmeli demişsin hangisi doğru karar ver .. ( ayrıca internet ayarları telefonu ilk aldığında gelmez 3g ayarları gelir internet aarlarını WAP yazıp hangi hattı kullanıyorsan ( örneğin TURKCELL 7048 ) gönderirsin ..

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeler ve bilgilernzi paylaştıgınz için teşkr ederim. telde sorun yok çin malı degil o hungry yazıyo hattı ilk taktıgımda 3g ayarları falan geldi, digerleri kolpa kulaklıgın orjinal olmaması işime gelmedi degil :) ama insan hepsini çin malı görnce kazınlanmış hissi yaşıyo

Why Always Me

Why Always Me

Üye
tavsiyeler ve bilgilernzi paylaştıgınz için teşkr ederim. telde sorun yok çin malı degil o hungry yazıyo hattı ilk taktıgımda 3g ayarları falan geldi, digerleri kolpa kulaklıgın orjinal olmaması işime gelmedi degil :) ama insan hepsini çin malı görnce kazınlanmış hissi yaşıyo
Sen kafana takma kardeşim Telefonunda HUNGARY veya FINLAND yazıyorsa bide ilk açtığında 3g ayarları geldiyse sorun yoktur zaten telefona daha önce hat takılmış olsaydı o zaman gelirdi 3g ayarları ama bak şimdi gelmiş demekki sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt