5800 Kazıkmı attılar lütfen fikir belirtin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
Sen kafana takma kardeşim Telefonunda HUNGARY veya FINLAND yazıyorsa bide ilk açtığında 3g ayarları geldiyse sorun yoktur zaten telefona daha önce hat takılmış olsaydı o zaman gelirdi 3g ayarları ama bak şimdi gelmiş demekki sorun yok

Bataryada çin malı olmasaydı sorun yapmazdımda sarj çok kısa sürede bitti onun nedenide ilk sarj oluşundan falanmıs zamnla düzelrmiş zaten bide ben batarya dolu dediginde şarjdan çektm telefonu 12 saat faln şarjda kalmadı gün içersnde biraz kurcalıyınca bitti sanırım. diger açıdan paket içergnde bi tv kablosu yok nerdeyse o açıdn iyi fiyata geldi

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar lityum ion pilden bahsediyoruz bu pillerde istediğiniz zaman şarz edebilirsiniz.bilin boş dolu olması fark etmez.bir pilin nokia tarafından verilen ömür 6 aydır ondan sonraki performans düşüşleri normaldir

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar lityum ion pilden bahsediyoruz bu pillerde istediğiniz zaman şarz edebilirsiniz.bilin boş dolu olması fark etmez.bir pilin nokia tarafından verilen ömür 6 aydır ondan sonraki performans düşüşleri normaldir
Evet arkadaşlar lityum lion pillerde şarj bittiğinde prize taktığınızda ve dolduğu anda enerji kesilir yani pil dolduktan sonra ister 10 saat şarj edin ister 16 saat hiç farketmiyor batarya dolu uyarısını aldığınızda prizden çekmenizin hiçbir sakıncası yok..bahsettiğiniz 16 saat şarj etme olayı eski pillerdeydi şimdi öyle bir sorun yok.
@MeLaNKoliaTDK
kardeş nokianın bütün pilleri china zaten pil ve diğer aksesuarlar orda üretiliyor onu sorun olarak görme önemli olan telefonun ne olduğu .şarj'ın kısa sürede bitmesinin sebebi ilk kullanım ve telefon bataryasının fabrikadan sana tam olarak dolu gelmemesidir.Aynı olay banada oldu X6 yı aldığımda ilk gün baya kullandım şarj kısa sürede bitti ondan sonra şarja taktım dolduğu gibi bende prizden çektim çünkü lityum lion pili dolduktan sonra ne kadar şarj'da tutarsan tut fayda etmez.Şuan telefonumu 2 gün önce şarj ettim hala üstelik kullanmama rağmen .

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
nokianın bataryaları kaliteli çin malı zaten

tlgcn38

tlgcn38

Üye
üretim yeri çin üreten nokia yani

kosezade

kosezade

Üye
abi tek kelimeyle kazık yemişim gibi gorunuyor gidip sıfırını teknsadan alsaydın

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
    Konu Sahibi
abi tek kelimeyle kazık yemişim gibi gorunuyor gidip sıfırını teknsadan alsaydın

yok yok daha sonra iyicene araştırdımda son sürümlerin paket içerigi aynen benimki gibi hatta bende tv sehpası kılıfı falanda var teldede sorun yok ilk defa açılmış 3g mesajı geldi açılınca

turgaykral

Üye
Telefonun şarjı 2 gün gidiyor. gördüğüm 5800 kılıfı 20 tl cp 305 kılıf ...bide cp 361 var 40 tl ama bu kılıf her yerde yok. ilk kılıf daha uygun:oke::megafon::megafon::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt