hm. ya bn cok sesli bi telefon istiorm hoparler sesi on numara olucak en iyisi olucak...
w995 sesi hakkında pek bilgim yok ama kamerası kesinlikle 8.1 mp lik kalitede değil.
onu alacağına dediğim gbi samsung wave al.tabi tercih senin
herkez w995 in 8mpi haketmediğini söylüyor ama 5800 ın kamerasının kötü olduğunu herkez söylüyor 8.1 ile 3.2 nin kötüsü aynı olmaz herhalde 5800 artık herkezin elinde var ama 5800 plastik bi telefon ve kesinlikle w995 kadar sağlam değil w995in sesi 5800 dan fazla çıkar acoustic ile ve 5800gibi sadece gürültü yaymaz walkman ın kalitesini de herkez biliyor
bir süre kullanma fırsatım oldu.Ses olayı beklentini karşılarmı bilmiyorum ben çok memnun kalmadım.Dışarı verdiği ses 10 üzerinden 6-7 gibi diyebilirim.Kulaklıklarına gelince çok çabuk bozuldu şu an kullanılmaz durumda maalesef.Sanıyorum bu siyah kulaklıkların genel problemi.Beyaz kulaklıklardan kullanan arkadaşlar çok memnun.n81 alherkez w995 in 8mpi haketmediğini söylüyor ama 5800 ın kamerasının kötü olduğunu herkez söylüyor 8.1 ile 3.2 nin kötüsü aynı olmaz herhalde 5800 artık herkezin elinde var ama 5800 plastik bi telefon ve kesinlikle w995 kadar sağlam değil w995in sesi 5800 dan fazla çıkar acoustic ile ve 5800gibi sadece gürültü yaymaz walkman ın kalitesini de herkez biliyor

telefonu kulaklığına bakarak almaya kalkmayın![]()
sonyericsson elit bir telefondur ki senin kıyasladığın telefon w serisi bide
kamera konusunda w995 8,1 in hakkını vermiyor ama bu problemi sony bir yazılımla en aza indirgeyecektir. ses konusunda bu iki telin yan yana getirilmesi bile saçma bence