Acil kaleci aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Acil kaleci aranıyor
Acil kaleci aranıyor

Aykut'un OFK Belgrad karşılaşmalarındaki performansı güven vermedi. Yönetim kaleci arayışını hızlandırıdı.​

Sürekli istikrarsız olduğu için eleştirilen Aykut, önceki akşam da önemli kurtarışlar yapmasına rağmen basit bir hata nedeniyle topu filelerinde görmüştü. Rijkaard’ın, zorlu bir sezon geçireceklerini ve kale konusunda sıkıntı yaşamalarının muhtemel olduğunu yönetime ilettiği öğrenildi. Bunun üzerine Sarı-Kırmızılılar, Corinthians’ın Brezilyalı file bekçisi Felipe için girişimlerini hızlandırdı.

Perfect!

Üye
aykut bence takımı götürür ama bazı şeyler eksik çok çalışması gerekiyo aslında kaleci Antrenörü takvisiye yapılabilir

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
başlık mahalle maçına adam toplamak gibi olmuş :) bencede Aykut fena değil ama daha iyi bitane bulunursa alması iyi olur Galatasaray'ın

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Bu takımın kalecisi Aykut o-la-maz. Ufuk oynasa yine neyse. Ben her maç bu adam ne hata yapacak acaba ? diye tedirgin olmak istemiyorum.

başlık mahalle maçına adam toplamak gibi olmuş :) bencede Aykut fena değil ama daha iyi bitane bulunursa alması iyi olur Galatasaray'ın

Editörün kazmalığı, ne yaparsın :)

One907

One907

Üye

Ben de bunu yazmak için girdim konuya benden önce davranmışssın :ehe

Consul9

Consul9

Üye
aykut garip bi kaleci...
çok zor topları tutuyor kolay topları yiyor:off:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Her sene yabancı kaleci (de santics , leo franco ve daha nicesi ...) alıp satan takımın
türk kalecisi de böyle olur ancak ...
Aykut ne yapsın adama şans mı verdiler . :d:
Aykut lada bu iş yürümez yönetim acil kaleci alması lazım...

RedColt

RedColt

Üye
aykut bence takımı götürür ama bazı şeyler eksik çok çalışması gerekiyo aslında kaleci Antrenörü takvisiye yapılabilir
Aykut böyle yapıyor 2-3 gol kurtarıyor en dandik hatayı yapıyor tarftar da kanıyor... Biraz taraftar baskı yapsa kesinlikle kaleci alınır.

Her sene yabancı kaleci (de santics , leo franco ve daha nicesi ...) alıp satan takımın
türk kalecisi de böyle olur ancak ...
Aykut ne yapsın adama şans mı verdiler . :d:
Aykut lada bu iş yürümez yönetim acil kaleci alması lazım...

Aykut'a mı şans verilmedi senin maçlardan haberin yok galiba. Şanş hatta şanşlar verildi ama o özellikle avrupa maçlarında içine etti. Kalecimizi tıpkı Fenerin forveti gibi oturtamadık... Bu normal bir durum Fenerliler bilir. (Guiza,Gökhan,...)

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Aykut böyle yapıyor 2-3 gol kurtarıyor en dandik hatayı yapıyor tarftar da kanıyor... Biraz taraftar baskı yapsa kesinlikle kaleci alınır.

Aykut'a mı şans verilmedi senin maçlardan haberin yok galiba. Şanş hatta şanşlar verildi ama o özellikle avrupa maçlarında içine etti. Kalecimizi tıpkı Fenerin forveti gibi oturtamadık... Bu normal bir durum Fenerliler bilir. (Guiza,Gökhan,...)
Sadece maçlardan değil bence :naughty:

haltie

haltie

Üye
Kalede sorun var.Defanstada sorun var bence.Galatasaray bu yıl çok gol yiyebilir.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Defansta gerçekten uyum sorunu var. Kale desen ..
Defans dörtlüsünün milli oyuncular olması daha da ilginç ..

haltie

haltie

Üye
Gökhan zanı neden aldı bilmem.Bir beşiktaşlı olarak bizi çok sevindirdi ama gerek yoktu farklı futbolculara yönelebilirdi.Bence yanlış bir transfer politikası izlendi.Gökhan zan kaç maç garanti oynar yada kewell,baros giden nonda linderoth ir kaç yıldır aynı hatalar yapılıyor politikanın değişmesi lazım.şimdi pinoda sakat lig başlıyor.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Zan oynadı mı, gerçekten iyi. Ama kronik sakatlığı var sanırım.

haltie

haltie

Üye
oynadımı iyi ama oynadımı işte adamın lakabı bizdeyken cam adamdı

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Burdayken de değişmedi :D

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Kaleci alınmazsa yine olacak gibi :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bizim Takımın kalecisini verim size :ehe

haltie

haltie

Üye
bizde de var 3 tane panter :ehe

bizimde sorunumuz kadro derinliği kim gidecek belli değil

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Biri kurt oldu artık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...