Yardım!Önerileriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Yardım!Önerileriniz..
Arkadaşlar bu aralar çok fazla saçım dökülmeye başladı.Kullandığım şampuan head&shoulders .Ama gittikçe saç tellerinde incelme ve kopmalar arttı.Sizin kullandığınız ve saça iyi gelen dökülmeleri önleyen şampuan varsa veya kür yardımcı olursanız sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: jejep

Perfect!

Üye
head&shoulders bende kullanıyordum hatta daha kullanıyorum arada ama clear a geçtim üzerinde dökülmeye karşı etkili yazıyo diye şimdilik bi değişiklik yok daha dökülüyo

bioxcin deneyebilirsin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ağabeyimin kayınbiraderi de saçlarının dökülmesinden şikayetçiydi.Kendisine Bioxcin önermiştim.Yaklaşık 1-2 hafta kullanmıştı ama dökülmesini önlemekten ziyade hızlandırmıştı.Üstelik üç haftanın sonunda omuzlarında kıl-tüy çıkmaya başlamıştı. :D Bir senedir sürekli kullanıyor.Şuan için saçlarında ciddi bir artış gözlemledim.Bence çok faydalı bir ürün.

Herkes için aynı faydayı sağlayacağı bence söylenemez.Cildin yapısı , gündelik şartlar veya sıkıntı-stres gibi etkenler dökülmeyi kolaylaştırabiliyor.En sağlıklı çözüm isterseniz doktorunuza danışın.

Perfect!

Üye
Ağabeyimin kayınbiraderi de saçlarının dökülmesinden şikayetçiydi.Kendisine Bioxcin önermiştim.Yaklaşık 1-2 hafta kullanmıştı ama dökülmesini önlemekten ziyade hızlandırmıştı.Üstelik üç haftanın sonunda omuzlarında kıl-tüy çıkmaya başlamıştı. :D Bir senedir sürekli kullanıyor.Şuan için saçlarında ciddi bir artış gözlemledim.Bence çok faydalı bir ürün.

Herkes için aynı faydayı sağlayacağı bence söylenemez.Cildin yapısı , gündelik şartlar veya sıkıntı-stres gibi etkenler dökülmeyi kolaylaştırabiliyor.En sağlıklı çözüm isterseniz doktorunuza danışın.

bioxcin her yerde kıl çıkarıyo faydalı bişey :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hacı Şakir kullan bak bakalım bir tel saçın dökülüyormu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de aynısını kullanıyorum ve hiçbir sorun yok bende :hmmm Genetik olabilir mi ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Maden olan yerde ot bitmezmiş, oluruna bırak...

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
head&shoulders bende kullanıyordum hatta daha kullanıyorum arada ama clear a geçtim üzerinde dökülmeye karşı etkili yazıyo diye şimdilik bi değişiklik yok daha dökülüyo

bioxcin deneyebilirsin

Bioxcini bir arkadaşaım kullanıyor ama hiçbir faydasını görmedi :(

Haklısın yukardada dediğim gibi arkadaşa hiçbir faydası olmadı bioxcin başvuracağım son çarelerden biri önce eğer tavsiye edeceğiniz etkili bir şampuan varsa onu kullanmaktan yanayım..
bioxcin her yerde kıl çıkarıyo faydalı bişey :ehe

Hacı Şakir kullan bak bakalım bir tel saçın dökülüyormu

Aslında birkaç kişidende duymuştum Hacışakiri deneyeceğim bunu ama eğer dökülme hızlnırsa :box
Ben de aynısını kullanıyorum ve hiçbir sorun yok bende :hmmm Genetik olabilir mi ?

Yok genetik değil..Niye son zmnlarda böyle dökülmler arttı anlamadım ve çok cılız güçsüz olmaya başladı şampuandn kaynaklandığını düşünüyorum hacışakre başlayalım bakalım ne olacak..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hacı Şakirde Fayda etmesse :kop:Saçlara elveda dersin

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Biliyorsun kadın da erkek de saf değil.
Kadında testesteron erkekde ise östrojen hormonu az da olsa var.
Ama bazı kimselerde bu karşı cins hormonu fazla olabiliyor. Bu nedenle istenmeyen tüyleri çok fazla olan kızlar olabiliyor... Bu kadınlar ise ileri yaşlarında saç dökülmesi problemleriyle boğuşabiliyorlar.

Ama görebildiğim kadarıyla yaşın daha 19.
Bu yaşta dökülme ciddi boyutlarda ise derhal doktora gitmen gerek. Hem bir cilt problemin olabilir, saç kıran vs...
Daha kötüsü hormonal bir sorun ya da bir iç hastalığın olabilir.
Şampuanlık bir durum yoktur bence.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben hiçbir şampuan kullanmıyorum saçlarım daha güzel ama bayanlarda bu taktik gidermi bilmiyorum :ehe

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Biliyorsun kadın da erkek de saf değil.
Kadında testesteron erkekde ise östrojen hormonu az da olsa var.
Ama bazı kimselerde bu karşı cins hormonu fazla olabiliyor. Bu nedenle istenmeyen tüyleri çok fazla olan kızlar olabiliyor... Bu kadınlar ise ileri yaşlarında saç dökülmesi problemleriyle boğuşabiliyorlar.

Ama görebildiğim kadarıyla yaşın daha 19.
Bu yaşta dökülme ciddi boyutlarda ise derhal doktora gitmen gerek. Hem bir cilt problemin olabilir, saç kıran vs...
Daha kötüsü hormonal bir sorun ya da bir iç hastalığın olabilir.
Şampuanlık bir durum yoktur bence.

Haklısın aslında bir dermatologa görünmeliyim..Saç dökülmesi sorunum çok öyle avuç avuç denecek kadar ciddi boyutlarda değil ama normal denecek kadar azda değil üstelik incelme çok çabuk kopma var bu yüzden aynı sorunla karşılaşan ark. varsa tavsiyelerini öğrenmek istedim..Ama sende haklısın her insanın saç yapısı farklı dolayısıyla ihtiyaç duyduğu şeylerde.. en kısa zmnda doktora gitmek lazım önerin için tşkürler.. :)

Ben hiçbir şampuan kullanmıyorum saçlarım daha güzel ama bayanlarda bu taktik gidermi bilmiyorum :ehe

Sanmam..:(

arslansem

arslansem

Üye
Devlet hastanesinde iyi bir doktor vardı ama hatırlayamadım şu an Zeynep :D

OğuzcanAbi

Üye
uzman a danış:oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Saçlarını Sıfıra kestir Bende en temizi o Şampuan Parasından kurtulursun hemde dökülmez

Perfect!

Üye
Saçlarını Sıfıra kestir Bende en temizi o Şampuan Parasından kurtulursun hemde dökülmez

güzel fikir :d::d:

ya endişelenme bence erkekler kel kalabilir ama bayanlar kel olmaz bu bilimsel gerçek dökülmelerede bakım yaparak ve stres yapmayarak önlem alabilirsin takma kafaya ben bu yaşımda kel kaldım neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt