Bir senedir sürekli kullanıyor.Şuan için saçlarında ciddi bir artış gözlemledim.Bence çok faydalı bir ürün.Ağabeyimin kayınbiraderi de saçlarının dökülmesinden şikayetçiydi.Kendisine Bioxcin önermiştim.Yaklaşık 1-2 hafta kullanmıştı ama dökülmesini önlemekten ziyade hızlandırmıştı.Üstelik üç haftanın sonunda omuzlarında kıl-tüy çıkmaya başlamıştı.Bir senedir sürekli kullanıyor.Şuan için saçlarında ciddi bir artış gözlemledim.Bence çok faydalı bir ürün.
Herkes için aynı faydayı sağlayacağı bence söylenemez.Cildin yapısı , gündelik şartlar veya sıkıntı-stres gibi etkenler dökülmeyi kolaylaştırabiliyor.En sağlıklı çözüm isterseniz doktorunuza danışın.

head&shoulders bende kullanıyordum hatta daha kullanıyorum arada ama clear a geçtim üzerinde dökülmeye karşı etkili yazıyo diye şimdilik bi değişiklik yok daha dökülüyo
bioxcin deneyebilirsin

Ağabeyimin kayınbiraderi de saçlarının dökülmesinden şikayetçiydi.Kendisine Bioxcin önermiştim.Yaklaşık 1-2 hafta kullanmıştı ama dökülmesini önlemekten ziyade hızlandırmıştı.Üstelik üç haftanın sonunda omuzlarında kıl-tüy çıkmaya başlamıştı.Bir senedir sürekli kullanıyor.Şuan için saçlarında ciddi bir artış gözlemledim.Bence çok faydalı bir ürün.
Herkes için aynı faydayı sağlayacağı bence söylenemez.Cildin yapısı , gündelik şartlar veya sıkıntı-stres gibi etkenler dökülmeyi kolaylaştırabiliyor.En sağlıklı çözüm isterseniz doktorunuza danışın.
bioxcin her yerde kıl çıkarıyo faydalı bişey![]()
Hacı Şakir kullan bak bakalım bir tel saçın dökülüyormu

Ben de aynısını kullanıyorum ve hiçbir sorun yok bendeGenetik olabilir mi ?
Maden olan yerde ot bitmezmiş, oluruna bırak...
Yok mu şöyle tavsiye edeceğin şampuan krem vs?? Hacı Şakirde Fayda etmesseSaçlara elveda dersin

Biliyorsun kadın da erkek de saf değil.
Kadında testesteron erkekde ise östrojen hormonu az da olsa var.
Ama bazı kimselerde bu karşı cins hormonu fazla olabiliyor. Bu nedenle istenmeyen tüyleri çok fazla olan kızlar olabiliyor... Bu kadınlar ise ileri yaşlarında saç dökülmesi problemleriyle boğuşabiliyorlar.
Ama görebildiğim kadarıyla yaşın daha 19.
Bu yaşta dökülme ciddi boyutlarda ise derhal doktora gitmen gerek. Hem bir cilt problemin olabilir, saç kıran vs...
Daha kötüsü hormonal bir sorun ya da bir iç hastalığın olabilir.
Şampuanlık bir durum yoktur bence.

Ben hiçbir şampuan kullanmıyorum saçlarım daha güzel ama bayanlarda bu taktik gidermi bilmiyorum![]()

Devlet hastanesinde iyi bir doktor vardı ama hatırlayamadım şu an Zeynep![]()
(
)Saçlarını Sıfıra kestir Bende en temizi o Şampuan Parasından kurtulursun hemde dökülmez