konuyu biraz açar mısınız.ürün piyasadan 500-1000 tl ucuzsa,teknik servisi ürün eve gelmeden kurulum için arıyorsa,ücretsiz olarak gönderiyorsa,kurulumu aynı gün gerçekleştiriyorsa,bozulduğunda taşındığında türkiyenin heryerinde servis ağı varsa,daha büyük arızalarda evinden ücretsiz olarak kargoyla gönderip tekrar evine kısa sürede gönderiyorsa,müşteri memnuniyeti için memnun musunuz,problem var mı? diye soruluyorsa,yıllarca ödül alıyorsa ,yeni serileri piyasada eski seri fiyatından ucuza satabiliyorsa ve bunu arada ana dağıtıcı-toptancı vs.olmadığını direkt son kullanıcıya sattığı için aradaki paranın müşteri de kalmasını sağlayarak böyle ucuz sattığını(son derece mantıklı) ifade ediyorsa,tse standartlarında 5 ölü piksele garanti verilirken 2 ölü piksele dahi garanti verecek cesareti kendinde buluyor ve örnekleriyle müşterilerine gösterebiliyorsa düşülecek hata nedir anlamadım.
tek ihtimal kalıyor,piyasadaki firmaların karalama ihtiyacı...lütfen somut ve mümkünse yazılı olarak sunacak cesarete sahip olun.ya da saçmalamayın.
He işimiz gücümüz yok karalıycaz öylemi bunlarda diğer firmaların adamları zaten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan istanbul bilişim şikyetlerini okuyun daha önemlisi verilen cevaplara dikkat edin.
bir laf vardır ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye, almak isteyen alsın mal elinde sorun çıkarsın sonra ben başka firmanın adamıyım değilmiyim anlasın.
Ben r10,iyinet,zoque üyeliği olan web siteleri olan gündemi takip eden teknoloji firmalarını sitelerini yakından inceleyen 2 yıldır sadece web siteleri yapan gerektiği halde açık adresime kadar bilgilerimi verebilcek bir insanım.
İlgili yerin savunması hep başka firmanın adamı bunlar yok ya.Paralel ürünler illaki ucuz olur 400 500 ucuza alırsınız doğru ama nasıl bir mal aldığınızı o malın 400 500 daha pahalı olan ile aynı kalitede olmadığınıda biliyormu insanlar hayır.
Ben firma adamıyım ilgili yerlerdekilermi firma adamı, yahu senin oranın adamı elemanı olmadığın ne malum bunun delili ispatı kanıtı olamaz.
Bu ülkede ödül almak zor iş değil, en basitinden kral tv ödüllerinin nasıl verildiğini bildiğim için bunlarında aldıkları ödülleri iyi biliyorum.Ayrıca kıyas edildikleri firmalar ile aralarında dağlar kadar fark var biri paralel getiriyor diğeri sana üreticinin garantisi ile mal satıyor.
Gelince süslü yazılarına bugün firmayım diyen her yer ürünü yollar arar ilgilenir bunları geç mesele ürün arıza çıkardığı zaman ne oluyor? Ben yukarda insanların fikir sahipi olabilceği bağımsız olan sitelerin adreslerini verdim.Bu firmanında bu işler ile uğraşan ekipi var kanıtmı al sana kanıt
Neyse bu kadar materyal bilgi yeter.Ben sadece olanı söylüyorum olmayını değil insanlar özgürdür dilediği yerden dilediğini alabilir sadece birşeyler almadan önce almak istediğiniz yeri şu neti kullanarak biraz araştırın.