Istanbul bilişim şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

klasikyy

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul bilişim şikayet
Evime yeni taşınmıştım.Tv ihtiyacım vardı.Ankarada ikamet etmekteyim.Sitelerden kısa bir araştırma yaptım.Tv almak için en uygun fiyatlı İstanbul Bilişimi gördüm.Forum sitelerinde İstanbul bilişime ait olumsuz eleştiriler vardı.Bu kadar uygun fiyatlı olan şirket aramak istedim.Aradığım zaman satıştaki elemanların ilgilenmesi ve beni sabırla dinlediklerini ifade etmek isterim.Neden fiyatların bu kadar uygun olduğunu sorduğumda;İthalatçı firma olduklarını,bayi kanalı olarak çalışmadıklarını söylediler.Ayrıca Teknik Servis hizmetini 373 servis ağıyla sürdürdüklerini,A plus hizmeti verdiklerini söylediler.Beni ikna ettiler.Ben ince eleyip sık dokuyan bir tüketiciyim.Bütün detaylarla birlikte bilgileri aldım ve ödememi yaptım.Ertesi günü cihazımın elime geleceğini söylediler.Açıkçası inanmadım.Ama inanmamakla hata etmişim.Ertesi günü cihazım elimde oldu.Bunları anlatmamın sebebi;Olumsuz yorumlar aslında gerçeğe olmayan bilgilermiş.Tv alacak kişilere önerim İstanbul Bilişim sitesine en azından girip piyasayla fiyatların karşılaştırmak.Cihazımı alalı yaklaşık 5 ay oldu.ve çok memnunum.Sizlere tavsiye ediyorum.
Herkese Hayılı günler dilerim....

• Beğen
Tepkiler: cnsuu

cnsuu

Üye
katılıyorum size bende 2 ay kadar oldu ev sinema sistemi ve lcd tv aldım ve çok memnunum.istanbul bilisim hakkındakı yorumları okuyorum da çok şaşırıyorm.dedikleri kadar olacağını düşünmüyorum ben çok iyi hizmet aldım ve hiç bir sorunla da karşılaşmadım.teşekkürler istanbul bilişim

mypat

mypat

Üye
istanbul bilişim mi...iki defa düşünün derim...bu adamların işi bu değil ki...piyasadan duman olmaları an meselesi ....best buy ...geliyor...o zaman oradan alınan cihazlar...sahipsiz kalmasın sakın....

zynpshn

Üye
ben düşünmeden aldım 6 ay oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım halamda almıştı 1 sene oldu onunda hiçbir sorunla karşılaşmadık.siz almadınız sanırım yorum yapmanız saçmaa.haksızlık yapmayın bence

Devil_Boy11

Devil_Boy11

Üye
İstanbul Bılısım Gercekten Buyuk bır sırket gelecegı acık ve gıttıkce buyueyen bır sırket adamlar ayda 7 bın tv satıklarını one suruyorlar kı dogrudur cunku showroomlarına gıttım peynır ekmek gıbı tvler gıdıyor notebook bolumene cıkmadım bıle orayı dusunemıyorum :D

jmjarre

jmjarre

Üye
Karalama kolaydır.Teknosa gibi marketlerin sonu geliyor umarım.Sırf sounda SA var diye, piyasadan % 30 daha pahalı satıyorlar.İstanbul Bilişim biraz BİM marketleri gibi çalışıyor.Ama ben çok memnunum.Haksızlık etmeyin bence.

srcnmrv

Üye
piyasadan silinmesi an meselesi derken:D çok komik ya.bu kadar büyük bi inhirafa nerden düştünüz merak ettim doğrusu.Fiyatları çok uygun.diğer firmalar pek sevmiyo bence:D vip teknik servisi var.benim 3 piksel çıkan samsung 40b650 lcd tv mi anında değiştirdi.piyasada 5 ölü piksel üzerine bu garanti veriliyor.(40 takla atarlar onun için de:D)istanbul bilişimde 2 ölü piksel üzerine veriliyor.hizmete kalteye saygı duyalım lütfen.piyasayla 500 tl fiyat farkı olduğunu duyunca anladım.diğer firmalar saldırıyor resmen.Bunu göz önünde bulundurmak lazım.

efemef

efemef

Üye
Kesinlikle istanbul bilişimi tavsiye ederim.diğer firmalar resmen iftaralar atıp ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.yerden yere vuruyorlar.ama ben kesinlikle öyle düşünmüyorum.hatta x bir firmaya gittim neden aranızda 1 milyar fark dedim oda aynen kötülemeye başladı.bu söylediklerini bana yazıp adına soyadını yaz imzala ver dedim bana oradan tv yi %50 indirimli alacağımı söyleyince kaçmaya başladı inamadım.daha sonra orayı hemen terkettim.tavsiyem türk halkına hizmet eden bu kurumu bence kollayalım...

user66

Üye
Yahu bu ne be paso fake üyeler konular mesajlar, akıl var mantık var, gidin ilgili siteden sony laptop bakın sony i arayın bu ürün garanti kapsamındamı diye sorun.Googleda paralel ithalat nedir araştırın.Hataya düşmeyin sonra üzülürsünüz amma para etmez.

srcnmrv

Üye
konuyu biraz açar mısınız.ürün piyasadan 500-1000 tl ucuzsa,teknik servisi ürün eve gelmeden kurulum için arıyorsa,ücretsiz olarak gönderiyorsa,kurulumu aynı gün gerçekleştiriyorsa,bozulduğunda taşındığında türkiyenin heryerinde servis ağı varsa,daha büyük arızalarda evinden ücretsiz olarak kargoyla gönderip tekrar evine kısa sürede gönderiyorsa,müşteri memnuniyeti için memnun musunuz,problem var mı? diye soruluyorsa,yıllarca ödül alıyorsa ,yeni serileri piyasada eski seri fiyatından ucuza satabiliyorsa ve bunu arada ana dağıtıcı-toptancı vs.olmadığını direkt son kullanıcıya sattığı için aradaki paranın müşteri de kalmasını sağlayarak böyle ucuz sattığını(son derece mantıklı) ifade ediyorsa,tse standartlarında 5 ölü piksele garanti verilirken 2 ölü piksele dahi garanti verecek cesareti kendinde buluyor ve örnekleriyle müşterilerine gösterebiliyorsa düşülecek hata nedir anlamadım.

tek ihtimal kalıyor,piyasadaki firmaların karalama ihtiyacı...lütfen somut ve mümkünse yazılı olarak sunacak cesarete sahip olun.ya da saçmalamayın.

user66

Üye
konuyu biraz açar mısınız.ürün piyasadan 500-1000 tl ucuzsa,teknik servisi ürün eve gelmeden kurulum için arıyorsa,ücretsiz olarak gönderiyorsa,kurulumu aynı gün gerçekleştiriyorsa,bozulduğunda taşındığında türkiyenin heryerinde servis ağı varsa,daha büyük arızalarda evinden ücretsiz olarak kargoyla gönderip tekrar evine kısa sürede gönderiyorsa,müşteri memnuniyeti için memnun musunuz,problem var mı? diye soruluyorsa,yıllarca ödül alıyorsa ,yeni serileri piyasada eski seri fiyatından ucuza satabiliyorsa ve bunu arada ana dağıtıcı-toptancı vs.olmadığını direkt son kullanıcıya sattığı için aradaki paranın müşteri de kalmasını sağlayarak böyle ucuz sattığını(son derece mantıklı) ifade ediyorsa,tse standartlarında 5 ölü piksele garanti verilirken 2 ölü piksele dahi garanti verecek cesareti kendinde buluyor ve örnekleriyle müşterilerine gösterebiliyorsa düşülecek hata nedir anlamadım.

tek ihtimal kalıyor,piyasadaki firmaların karalama ihtiyacı...lütfen somut ve mümkünse yazılı olarak sunacak cesarete sahip olun.ya da saçmalamayın.

He işimiz gücümüz yok karalıycaz öylemi bunlarda diğer firmaların adamları zaten

dan istanbul bilişim şikyetlerini okuyun daha önemlisi verilen cevaplara dikkat edin.

bir laf vardır ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye, almak isteyen alsın mal elinde sorun çıkarsın sonra ben başka firmanın adamıyım değilmiyim anlasın.
Ben r10,iyinet,zoque üyeliği olan web siteleri olan gündemi takip eden teknoloji firmalarını sitelerini yakından inceleyen 2 yıldır sadece web siteleri yapan gerektiği halde açık adresime kadar bilgilerimi verebilcek bir insanım.

İlgili yerin savunması hep başka firmanın adamı bunlar yok ya.Paralel ürünler illaki ucuz olur 400 500 ucuza alırsınız doğru ama nasıl bir mal aldığınızı o malın 400 500 daha pahalı olan ile aynı kalitede olmadığınıda biliyormu insanlar hayır.

Ben firma adamıyım ilgili yerlerdekilermi firma adamı, yahu senin oranın adamı elemanı olmadığın ne malum bunun delili ispatı kanıtı olamaz.

Bu ülkede ödül almak zor iş değil, en basitinden kral tv ödüllerinin nasıl verildiğini bildiğim için bunlarında aldıkları ödülleri iyi biliyorum.Ayrıca kıyas edildikleri firmalar ile aralarında dağlar kadar fark var biri paralel getiriyor diğeri sana üreticinin garantisi ile mal satıyor.

Gelince süslü yazılarına bugün firmayım diyen her yer ürünü yollar arar ilgilenir bunları geç mesele ürün arıza çıkardığı zaman ne oluyor? Ben yukarda insanların fikir sahipi olabilceği bağımsız olan sitelerin adreslerini verdim.Bu firmanında bu işler ile uğraşan ekipi var kanıtmı al sana kanıt

Neyse bu kadar materyal bilgi yeter.Ben sadece olanı söylüyorum olmayını değil insanlar özgürdür dilediği yerden dilediğini alabilir sadece birşeyler almadan önce almak istediğiniz yeri şu neti kullanarak biraz araştırın.

acati

acati

Üye
ürününüz garantilik olup da yetkili teknik servis bu ürüne bakamayız deyince veya 3 yıl garantili die alıp da 1 yıllık garantiyle karşılaşınca anlarsın istanbul bilişimin ne demek olduğunu

voltonero

Üye
ben ve 4-5 arkadaşım ist. bilişimden tv aldık ve şuana kadar hiç bir problem yaşamadık...

alemburda

alemburda

Üye
peh ne diyorsun yahu bizim arkadaş laptop aldı sözde sıfır laptoplar çizikler kaynıyor sanki laptopun üzerinde biri resim çizmiş. Üstelik ist. bilişim garanti olarak firma değil kendi garantisini veriyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
şuanda mahkemelikler herkeze duyurulur

mersinprince

Üye
İstanbul bilişim satış elemanları LED tv satarken 2 ölü piksel üstü (3 ölü pikselde) değişim yapıyoruz diye sizi ikna ediyorlar. Daha sonra aldığımız LEd TV'de 3 ölü piksel çıktı, 2Si tam ortada, biri kenarda. Değişim için aradığımda 3 ölü piksel yanyana olursa veya 5 ölü pikselde değişim yaptıklarını belirterek kıvırttılar. O kadar para verip defolu malı satın aldık anlayacağınız. Üstelik bize gelen malın orjinal paketi de açıktı, belki de başka birisi dükkandan alıp iade etmişti (showroomdan alınca istanbul style müşterisi diyip 3 ölü pikseli değiştiriyorlar).. Bunu dile getirdiğimde hiç olurmu öyle şey, kargoya vermeden önce kenarlarında falan kırık varmı kontrol için orjinal ambalaj açılır açıklaması geldi. Son kararı tabi siz vereceksiniz ama ben bin pişmanım.
Sonuç: Dükkandan alan istanbul style müşterilerinin 3 ölü pikseli değişiyor ama internetten alan açılmış ambalajlı paketten çıkan 3 ölü piksel değişmiyor. Dükkandan alınıp iade edilen 3 ölü pikselli TVler nereye gidiyor siz tahmin edin?

alemburda

alemburda

Üye
İstanbul bilişim satış elemanları LED tv satarken 2 ölü piksel üstü (3 ölü pikselde) değişim yapıyoruz diye sizi ikna ediyorlar. Daha sonra aldığımız LEd TV'de 3 ölü piksel çıktı, 2Si tam ortada, biri kenarda. Değişim için aradığımda 3 ölü piksel yanyana olursa veya 5 ölü pikselde değişim yaptıklarını belirterek kıvırttılar. O kadar para verip defolu malı satın aldık anlayacağınız. Üstelik bize gelen malın orjinal paketi de açıktı, belki de başka birisi dükkandan alıp iade etmişti (showroomdan alınca istanbul style müşterisi diyip 3 ölü pikseli değiştiriyorlar).. Bunu dile getirdiğimde hiç olurmu öyle şey, kargoya vermeden önce kenarlarında falan kırık varmı kontrol için orjinal ambalaj açılır açıklaması geldi. Son kararı tabi siz vereceksiniz ama ben bin pişmanım.
Sonuç: Dükkandan alan istanbul style müşterilerinin 3 ölü pikseli değişiyor ama internetten alan açılmış ambalajlı paketten çıkan 3 ölü piksel değişmiyor. Dükkandan alınıp iade edilen 3 ölü pikselli TVler nereye gidiyor siz tahmin edin?

Aynısını Vatan Bilgisayar'da yapıyor 2 laptop aldım yok 7 ölü piksel olması gerekiyormuş. Alalı 1 hafta olmadı üstelik :angry:

Masha

Masha

Üye
Hmm :hmmm

buket2

buket2

Üye
yorum ortalaması mükemmel %50 iyi %50 kötü denmiş... şimdi arada kaldım oradan ürün alsam mı? almasam mı?