İstanbulda Eğlence Mekanları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İstanbulda Eğlence Mekanları
Etiler, İstanbul’un en iyi eğlence mekanlarının bulunduğu semtlerin başında yerini almıştır. Etiler, İstanbul gece hayatının önemli merkezlerini, lüks restoranlarını, şık mekanlarını ve çoğu ithal mal satan mağazalarını barındıran bir semt haline gelmiştir.

Etilerden bahsederken Akmerkez’den bahsetmemek olmaz. İstanbul’un büyük ve görkemli iş ve alışveriş merkezi, içinde binlerce metrekareye yayılmış ünlü mağazaların yer aldığı Akmerkez, Levent’ten Etiler’e doğru giderken, Nisbetiye Caddesi üzerinde, semtin girişine yakındır.

Etiler’in gece hayatının hareketliği gündüz hareketliğini aratmayacak nitelikte.Yerli ve yabancı sayısız markanın barındığı,sofistikasyonu çok yüksek bir bölge olan Etiler istanbulun en merkezi semtlerinden biridir. İstanbulda her yere çok yakın olup aynı zamanda gürültüden uzak, istanbul’da olabilecek en ağaçlıklı bölgelerden birinde, her sabah kuş sesleriyle uyanmak Etiler’de yaşayanların sahip olduğu bir özelliktir.

Günün ilk ışıkları ile birlikte başlayan hareketlilik öğle saatlerinde iyiden iyiye artıyor. Akşamüstü iş çıkışı müdavimi oldukları barlara uğrayıp bir kaç kadeh içenler, dünyua mutfaklarının eşsiz örneklerini barındıram cafe ve restoranlar, günümüzün çağdaş sinema salonlarını barındırması Etiler’i bir cazibe merkezi haline dönüştürüyor.Nispetiye caddesinin her iki yanında boylu boyunca uzanan dünyanın en seçkin markalarını da barındıran mağzalardan alışveriş etmek isteyenler için sonsuz seçenek sunuyor.


Optimum Outlet İstanbul Eğlence Merkezi

Göztepe E-5 üzerinde, 2008 yılının son çeyreğinde İstanbullular’ın hizmetine sunuldu. Açıldığı ilk günden itibaren ziyaretçilerin sıklıkla uğradığı bir outlet center ve eğlence merkezi olan Optimum ayrıca ICSC tarafından 2010’da Avrupa’nın En İyi Outlet’i ödülüne de layık görüldü.

Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermekte olan Optimum Outlet, ünlü markaların outlet mağazalarına, Türk ve Dünya mutafaklarından lezzetli yemekler sunan restaurantlarına ve eğlenmek isteyen müşterileri için hazırlanmış olan aktivite alanlarıyla dikkatleri çekiyor. İstanbul’un en çok araç geçen yollarından biri olan E-5 üzerinde konumlanmasında bu ziyaretçi sayısını arttıran faktörlerden.

Ünlü markaların outlet mağazalarını bir arada toplayarak ziyaretçilerin beğenisini toplayan Optimum Outlet’de 162 marka aynı çatı altında yerini almaktadır. Fracasetti, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Marks & Spencer, Beymen, Dagi, Diesel, Kemal Tanca, Damat, Fabrika gibi ünlü markalar Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde yer almaktadırlar. Optimum Outlet’de yer alan markaların bir çoğu outlet olarak hizmet verirken bir kısmı da sezon ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.


Optimum her ne kadar outlet merkezi olsa da içerisinde markaların normal mağazalarını da bulundurmaktadır. Migros, Koçtaş, MediaMarkt ve D&R gibi markaların normal mağazaları Optimum’da yer almaktadır.


Çadır Beşiktaş İstanbul’da Eğlence

İstanbul’un eğlence hayatına, bir katkı da Beşiktaş’tan geldi: ÇADIR, Türkiye’den ve Dünya’dan önemli isimler ve performanslar ile kültür ve müzik yolculuğunda yeni bir durak oldu. Profesyonel çabayla amatör ruhu ustaca birleştiren ses ve gösteri sanatçılarının sahne aldığı ÇADIR; samimi, ilginç dekoru ve fiyat politikasıyla özellikle gençlerin ilgisini çekiyor.


Henüz yeni bir mekan olmasına rağmen, farklı yaşam tarzlarından gelen müzikseverlerin, kendilerini evlerinde bir eğlence ve kültür merkezine dönüşen Çadır, birbirinden farklı proje ve performanslarla İstanbullulara unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.


Farklı konsepti ve samimi dekorasyonu ile dikkat çeken Çadır’da, Baba Zula, Mısırlı Ahmet, Cenk Erdoğan, Akalica (Almanya), Norrda, Mira, Nisos (Yunanistan) Sulukule Roman Orkestrası, Iya waves, Fourtress (Hollanda), Siya SiyaBend, Jane Walton (Almanya) ve Ayşe Tütüncü gibi isimlerin konser ve etkinliklerin gerçekleştirildiği gibi, üniversiteler arası müzik festivalleri, konsept geceleri ve partnerlerle yapılan ortak projeler de hayat buluyor.


Müzikal etkinliklerin yanı sıra tiyatro ve dans etkinliklerini de yer aldığı Çadır’da; Ada Dans Tiyatrosu Topluluğu, Esnaf Oyuncular (doğaçlama tiyatro) ve Beyoğlu Kumpanya büyük beğeni topluyor.


Adına yakışır etnik duruşuyla, Dünya kültüründen tüm müzik akımlarının önemli temsilcilerine sahne veren Çadır, yaşam felsefesi hayattan keyif almak olan ve bu keyfin sanattan geçtiğini bilen herkesi Beşiktaş’a davet ediyor.


Ahşap ve çadır bezinin bir arada kullanıldığı mekan tasarımı ve özgünlüğü ile ilgi gören Çadır, rahatça gömüleceğiniz mobilyaları, büyük grup masaları ile konuklarının rahatını ön planda tuttuğu gibi kalabalık arkadaş grupları için de bulunmaz fırsat oluşturuyor.


Mütevazi fiyat listesi, sıcak ortamı ve kaliteli hizmetiyle misafirlerini ağırlamaya devam eden Çadır, müzik, dans ve tiyatronun yanı sıra fotoğraf ve resim sergileri gibi pek çok sanat dalına yönelik projeleri ile sanatseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.


Çadır’ın farklı dekorasyonunu ve sıcak atmosferini görmeli, kaliteli müziği çok yüksek fiyatlar ödemeden de dinlemeli, Çadır’a özgü “Çadır Frozen” ve “Çadır Kokteyl”i mutlaka denemelisiniz.


Çadır Beşiktaş: Köyiçi Cad. No.10 Beşiktaş (Ziraat Bankası yanı)
Tel: (0212) 260 22 67

Quente Bistro Bağdat Caddesinde, Bağdat Caddesi’nin En iyi Mekanları

Brezilya’nın ünlü Churrascaria et kültürünü Türkiye’ye tanıtan Quente,Sortie ve Suada’dan sonra, kısa sürede Ankara,Uludağ ve Alaçatı’ya şubeler açarak lezzetseverlerle Brezilya mutfağını buluşturdu. Yakın zamanda Kıbrıs ve Bükreş’te de birer şube açacak olan Quente, Bağdat Caddesi’ndeki şubesindeyse “Quente Bistro” olarak hizmet verecek.


Cadde’nin en şık, en geniş mönüsüne sahip ve erişilebilir fiyatlarla lezzetli yemekler sunan restoranı olmayı hedefleyen Quente Bistro, toplam 350 metrekarelik ferah bir alanda hizmet veriyor. Bahçesi, yüksek tavanlı çok şık dekoru ile göz dolduran Bistro; mönüsünde çok iddialı. Tam 178 çeşit yiyecek sunulan mekanda, Dünya mutfağı mönülerinde bulunmayan ayrı bir Steak bölümü de mevcut. 28 gün dinlendirilmiş, ve özel kesim uygulanmış etler, okyanus tuzuyla tatlandırılarak şişlerde servis edilecek.


İstanbul’un en zengin kahvaltı seçeneklerini bulacağınız Quente Bistro mönüsünde; Hindistan Burger, (egzotik baharatlı burger ), Kadayıfta Karides, Quatro Formaggi Pizza (özel soslu, mozzarella, permasan, gorgonzola, keçi peynirli rokalı pizza), Buğday Salatası, Gnocci, Trüflü Risotto, Hawai Usulü Karamelize Ananas, Kızarmış Dondurma, Dry Aged yöntemiyle 28 gün dinlendirilmiş, 450 gr.lık antrikot ve kontrofile yiyecekler arasında dikkat çekiyor.


İçecek olarak da sayısız alternatif sunan mekanda, alkollü-alkolsüz kahveler, çay çeşitleri, aperatifler, kokteyller, şarap, bira, rom gibi içecekler içinde maydanoz, elma, limon ve sodadan yapılmış De-Toxin ve elmalı-kerevizli Quente Vegie gibi sağlık içecekleri de unutulmamış. Bu konuda hayli iddialı olan Bistro ekibinde; 2008 Türkiye Baristalar Şampiyonu da yer alıyor.


Her gün 09.00-02.00 arasında hizmet verecek olan Quente Bistro’da müzikler DJ’e emanet olarak güne ve atmosfere uygun, özgün, dinamik olacak.


Adres: Bağdat Cad. No: 341/2 Erenköy İstanbul Tel: (216) 355 51 51
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt