w810 i format nasıl atılır

Sponsorlu Bağlantılar

yolcu02

Üye
    Konu Sahibi
w810 i format nasıl atılır
arkadşlar w810 i için fotmat nasıl atılır yardımcı olurmusunuz.adresim [email protected]:oke:

tatli shey

tatli shey

Üye
telefon ayarlarından fabrika ayarına geri dön dediğin zmn eski haline geri dönüo ztn bunu bilmen gerekir:)

taner79tr

taner79tr

Üye
iiiki söledin bilmiyodum

decassio

Üye
*** Edited ***

Kullandığınız kelimelere dikkat edin.
POWER

ramcqq

Üye
yolcuu benimde w810i war we format atmam qerikioo tlf acılmioo dostmm eqerr önernirsenn bana da yardmcıı olurmusunnn???

wagaryos

Üye
w810i format atman icin ilk önce fabrika ayarına geridön bütün soniy ericson kodları 0000 dir

ramcqq

Üye
wuquryos tlf açilmioo nsll formatt atabilirmm bilion muu

wagaryos

Üye
Arkadaşlar benimde w810i vardı birden ekranı beyaz oldu ne yaptım faydaolmadı enson servise götürdüm götürdüm verisyon atılar baksır kabloyla atılır yusubı kabloyla olmuyor ,..dikat verisyon atarsan sınırsız at...günlük ve haftalık atmayınız (nihat.kars.05355035194)

nikolos_0811

Üye
hiç birturlu olmuyor

a.yildiz

Üye
yusubı kablo:)

gecewolff

Üye
lan toplar sunun dorusunu yazın yaksa sizi

--------------- Ekleme ---------------

lan hadi len

erhankurupinar

Üye
xs programını pc ye indir.telefonuna ait olan main ve fs dosyalarınıda indir.programı kullanarak yazılım at.açılacaktır.

qaMbLer

Üye
nasıl atılıyor yaaa

sahraer

Üye
arkadşlar w810 i için fotmat nasıl atılır yardımcı olurmusunuz lütfen

anon55

anon55

Üye
arkadşlar w810 i için fotmat nasıl atılır yardımcı olurmusunuz lütfen

w810 var bügün telefonum vürüs aldı ve telefona hiç birşey yok. sadece fulorans ışığı yanıp sonuyor ne yapmam lazım

öncelikle telefonu bilgisayara bağlayıp virüs programı ile tarattır ondan sonra telefona güncelleme yap ve telefonu kapatıp aç
yine olmazsa telefonu kapat ve bataryayı 5dakika için çıkart ve yeniden tak

zx6r

zx6r

Üye
Arkadaşım hafıza kartını biçimlendir ve "güncelleme" yap.

anon55

anon55

Üye
Arkadaşım hafıza kartını biçimlendir ve "güncelleme" yap.

ama önemli bilgileri varsa virüs programı ile önce taratsın sonra bilgileri bilgisayara atsın ve hafıza kartını biçimlendirsin ondan sonra dediğim gibi güncelleme yap yeni fs-gdfs atacağı için formata gerek kalmaz

taner79tr

taner79tr

Üye
bi tek yolu war millet setoll2 (.mbn .fbn tpa.zip) yapıştır gitsin ama cid önemli

enes12377

Üye
yusubı :D :D USP

sariyerlimurat

Üye
yazılım yanmış olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt